مشکل فکر میکنم ویروسه.نقل قول:
من یه ویروسی اومد رو دستگاهم نمیازشت ویندوز بالا بیاد و تا ویندوز بوت میشد کرش میکرد با فرمت کردن درایو C و نصب ویندوز جدید مشکلم حل شد
Printable View
مشکل فکر میکنم ویروسه.نقل قول:
من یه ویروسی اومد رو دستگاهم نمیازشت ویندوز بالا بیاد و تا ویندوز بوت میشد کرش میکرد با فرمت کردن درایو C و نصب ویندوز جدید مشکلم حل شد
فکر نمیکنم مشکل از ویروس باشه. منم گاهی اوقات این مشکل رو دارم، کسپرسکی هم دارم که آپدیته.نقل قول:
======================
لپتاپ من یه اروری داده، اینجا مطرح کردم:
لطفا اگه نظری دارین بهم بگین.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=479264
سلام به همه
دوستان این نحوه کالیبره کردن باطیو یه آموزش به ما میدید
تشکرات
نحوه کالیبره کردن باتری:منبع:سایت اپلنقل قول:
1- آداپتور برق را متصل کنيد و باتري را 100% شارژ کنيد
2- حالا به باتري پر شده، 2 ساعت استراحت دهيد.(آداپتور رو جدا نکنید.منظور از استراحت خاموش کردن لبتاپ نیست میتونید از لبتاپ استفاده کنید)
3- آداپتور را از لپتاپ جدا کنيد و از باتري استفاده کنيد تا شارژ آن به حداقل برسد و اخطار شارژ نمايان گردد
4- در اين مرحله، کارهاي خود را ذخيره کرده و به کار با لپتاپ ادامه دهيد، تا زماني که شارژ بسيار کم شده و لپتاپ به صورت اتوماتيک به خواب مي رود(خاموش میشود)
5- در اين مرحله بايد حداقل 5 ساعت يا بيشتر صبر کنيد
6- آداپتور را وصل کنيد و لپتاپ را کاملا شارژ کنيد.
بایوستو آپدیت کن شاید فرجی شد.:20:نقل قول:
منم کسپر آپدیت داشتم و دارم ولی اون ویروسه کار خودشو میکرد و کسپر نمیفهمیدنقل قول:
دوستان سلام
من N61JV دارم و نرم افزار اکسپرس گیت رو هم نصبيدم ولي نميدونم چرا وقتي لپتاپ رو روشن ميكنم اکسپرس گیت رو نمياره !!!!!!!
باید جای دکمه ی روشن دکمه ی پاور 4 گیر رو بزنینقل قول:
سلام
امروز لپ تاپ و بردم گارانتی واسه باطری + صدای فن و مشکلی که گرد و خاک رفته زیر صفحش
واسه باطری گفتن چک میشه اگه مشکلی داشت عوض میکنیم برات (دعا کنین عوض کنن)
صدای فن هم گفت احتمالا گرد و خاک گرفته
در مورد گرد و خاک گفتش که : قاب این ها رو تو محیط خلا میبندن،اگر ما باز کنیم چون محیط خلا نداریم بعدا بیشتر از این گرد و خاک میره توش،انتخاب با خودتهباز کنیم یا نه ؟
دیدم بهش نمیخوره آدم کلک بازی باشه،گفتم نه زحمتنش رو نکشین :دی
نظرتون چیه ؟
ممنون درست شد فقط چند تا سوالنقل قول:
1. چرا فونت فارسي نداره ؟؟؟ نميشه كاري كرد؟؟؟ ميخوام فارسي تايپ كنم .
2. ظاهرا گرافيك ها رو نشناخته چون كيفيت تصويرش خوب نيست چي كار ميشه كرد؟؟؟
3. آيا هارد اينترنال ديگه كار نميكنه ؟؟؟
ممنون:20: