منم با چی پی ان مشکل دارم هر کاری میکنم چیزی رو نمیتونم اپلود کنم از دیروز اینجوری شده.....نقل قول:
الانم که دیگه گوگل رو باز نمیکنه زنگ زدم گفت خود شرکت مشکل پیدا کرده تا فردا درست میشه
Printable View
منم با چی پی ان مشکل دارم هر کاری میکنم چیزی رو نمیتونم اپلود کنم از دیروز اینجوری شده.....نقل قول:
الانم که دیگه گوگل رو باز نمیکنه زنگ زدم گفت خود شرکت مشکل پیدا کرده تا فردا درست میشه
کسی میدونه این پینگ چرا اینهمه بالاس؟
دوستان این تست سرعت WIRELESS همسایه که ه.ک شده!:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که 256 دارم 5 تا 7 صبح سرعت میره رو مرز 190نقل قول:
یه سوال فنی ...
آیا تو ای اس پی ها ، سابقه وبگردی ما ذخیره میشه ؟ یعنی میدونن کجا رفتیم و چیکار کردیم ؟
بیشتر منظورم ای دی اس ال هست
بچه ها من ترافیک اینترنتم تموم شده بود مستقیم میرفت تو سایت تمدید اعتبار پارس آنلاین
اونجا یه گزینه رو دیدم که اعتبار رو 5 روز زیاد میکرد منم اونو زدم و 5 روز اضافه شد
میخواستم ببینم پولشو چه جوری ازم میگیرن ؟
پولش رو ازت نميگيرن داري الان از ترافيك دوره بعدت مصرف ميكني و روزهايي كه استفاده ميكني هم از دوره بعدي كم ميشه(حداكثر 5 روز)نقل قول:
توي اين 5 روز ترافيك شبانه هم رايگان نيست.
پس بهتره هرچه زودتر بري تمديد كني!
فعلا که همچین چیزی وجود نداره مگه اینکه جدیدا سایبر پلیس اقداماتی کرده باشه که بازم در حال حاضر بعید به نظر میادنقل قول:
وای امروز چقدر سرعت بد شده.
چیز پی ان که اصلا کار نمی کنه گوگل هم به زور باز می شه
بعد یکی دو هفته دانلود رایگان تا ساعت 7 صبح مثل اینکه امروز رکب زده شرکت و از 6 به بعد از ترافیکمون کم کرده :31: