یه سوال i9000آیا جی پی اس داره یا نه رایگانه یا نه؟
بله جی پی اس داره رایگان هم هست..نقل قول:
دوستان این مشکل سه دکمه چیه ؟
قیمتش تو بازار چنده . بدون گارانتی .
مشکل سه دکمه مشکل نرفتن گوشی به حالت دانلودینگه و البته ریکاوری!
گوشی رو روشن میکنی و سه دکمه ی ولوم بالا، کلید هوم و کلید پاور برای ریکاوری و دکمه های ولوم پایین، کلید هوم و کلید پاور برای رفتن به دانلودینگ!
اگه بعد این کارا اتفاقی نیفتاد یعنی گوشیت مشکل سه دکمه داره و برای ریکاوری کردن و ریختن رم به مشکل برمیخوری!
البته الان دیگه حل شدنیه ولی حالا دیگه...
من گوشی رو ندارم در مرحله تحقیقم .نقل قول:
مزایا و معایب این گوشی چیه ؟ قیمتش چنده ؟
سلام دوستان
به نظر شما من این گوشی Galaxy رو بگیرم یا یه خورده صبر کنم و Arc بگیرم ؟؟
چند صفحه از همین فروم و منابع اصلی مثل جی اس ام آرنا یه چرخی بزنی همه چی دستگیرت میشه ...نقل قول:
مطلب زیاد نوشته شده فقط یه مقدار وقت بذار که کامل اشراف داشته باشی
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
الان گلکسی افت قیمتشو کرده و با توجه به مشخصات فعلی بهتره که گلکسی بخرینقل قول:
بهتر بود سوالاتو تو قسمت مشاوره گوشی مطرح کنی...
نه منظورم توی عمل بود . تو عمل چه جوری نشون داده .بیشتر منظورم تجربیات بچه هایی که دارن هستش . خودشون چه نکات مثبتی تو گوشی دیدن . چه نکات منفی دیدن . نسبت به سایر گوشی ها اگه تجربه ای دارن چه جوری بوده .نقل قول:
ممنون
قیمت میگن توی بوکان 500 تومن ... شیراز 530 تومن ..... بی گارانتی و 8 گیگ و البته هر دو کره ای .
ببین گالکسی اس گوشی فوق العاده ایه!نقل قول:
میشه گفت سلطان گوشیهای آندرویده البته تا حالا و قبل از عرضه ی گالکسی اس2!
بدون شک اولین چیزی که درین گوشی توجه همه رو به خودش جلب میکنه صفحه ی نمایش اونه چون(قبل از عرضه ی گالکسی اس2 با صفحه ی نمایش قدرتمندترش!) بهترین صفحه ی نمایش رو در بین گوشیها داره!
قدرت و سرعت رو میتونی در این گوشی لمس کنی!
از دوربینش انتظار بالایی نداشته باش چون تقریبا میشه گفت به درد نمیخوره!
افت قیمتش رو هم کرده، البته به احتمال زیاد بعد از عرضه ی نسخه ی 2 گالکسی اس افت بیشتری میکنه!