طرح جدید نداده مخابرات برای رمضان ؟
Printable View
طرح جدید نداده مخابرات برای رمضان ؟
نقل قول:
رمضان 1394
نسبت به پارسال گرونترش کردن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر از مخابرات بد نگید....
من خودم یکی از کارمندای مخابراتم...
منم مشتریه مخابراتم و راضی نیستم!نقل قول:
کدوم قسمتید ؟نقل قول:
من در خدمتتون هستم... مشکلی هست بگید که راهنمایی کنم
سلام دوستان.
ساعت دانلود رایگان شبانه از چه موقع شروع میشه؟
نقل قول:
این طرحهای پیش پرداخت سپنتا جریانش چیه ؟
نامحدود هم دارن ؟
اینم سایتشه tcmnet.ir
سپنتا یک شرکت زیر مجموعه مخابرات هست که خدمات ADSL ارائه میده ولی پشتیبایش با همین بچه های 2020 هست... در مورد تعرفه هاشون من زیاد اطلاعات ندارم اگه سوالی داشتین از خود بچه های بخش مشاوره 2020 سوال کنین میتونن راهنماییتون کنن...نقل قول:
طرج های پیش پرداخت هم به این صورت هست که شما یک سرویس مشخص با ترافیک معلوم خریداری میکنین و تا زمانی که اون سرویس اعتبار داره میتونین ازش بهره ببرین و اگر در طول دوره ترافیکتون تمام بشه میتونین ترافیک بخرین و مصرف کنین و اگر تاریخ انقضای سرویس فرا برسه باید سرویس رو عوض کنین یا دوباره سرویس خریداری کنین...
این روال کاری برای سرویس های پیش پرداخت خود مخابرات بود حالا ممکنه که کمی سپنتا فرق داشته باشه...
مارو از دعای خیرتون بی بهره نگذارید...:n16:
یه چیزی که توی این تاپیک دیدم و خواستم نظرمو راجبش بگم اینه که دیدم بعضی دوستان نوشتن که ما زنگ میزنین و بد بیراه میگیم به کارشناسها...
اولا که این بنده خداها هیچ تقصیری ندارن و اگه یه ذره خودمونو جاشون بزاریم به این نتیجه میرسیم...این درست هستش که شما یه بنده خدای دیگه رو به فحش و بدبیراه میکشین تا دلتون خنک شه و اصطلاحا حال مخابرات رو بگیرین؟؟؟
این درست که شما دارین هزینه میدین و باید هم در قبالش خدمات دریافت کنین ولی این دلیلی نیست که هرچی خواستید میتونین به اینا بگید...
اگه واقعا میبینین داره در حقتون اجحاف میشه میتونین خط رو تخلیه کنین نه اینکه فحش های ناجور بدین یا داد و هوار راه بندازین...حق شکایت برای همه محفوظه و قابل پیگیری...
ان شاالله که توی این ماه یکمی به خودمون بیایم و بهتر از قبل باشیم
ممنون:n16: