اگر از نظر مالی مشکلی نداری یک برند تمام سنتتیک بگیرید مثلا من ایرانول رویال را پیشنهاد میدم برای این موتور
البته یک عده اعتقاد دارند نباید از روغن تمام سنتتیک استفاده کرد چون شله یا کاسه نمد ها آسیب می بینه. از نظر من حرفشون فاقد وجاهت علمی هست چون اگر موتور بخواد روغن بده با هر شرایطی روغن میده و روغن نیمه سنتتیک هم نیمیش تمام سنتتیک هست پس با خیال راحت استفاده کنید و البته با فیلتر بیشتر از 4.8 تا 5 لیتر نریزید
اگر هم از نظر هزینه مشکل دارید یک برند نیمه سنتتیک انتخاب کنید مثلا ایرانول ریسیگ دوستان استفاده کردن و راضی بودن
البته کاسترول مگناتک نیمه سنتتیک هم به شرطی که تقلبی نباشه دوستان استفاده کردن و راضی بودن
بهران سوپر پیشتاز ، پارس سوپر پیشرو و چند مدل دیگه هم هست که دوستان استفاده کردن و راضی بودن
اگر مشکلی نداری نیازی به تعویض نیست
سعی کن هر 20 هزار شمع ها را تعویض کنید البته با یک نمونه عادی استاندارد
تفاوت شمع های عادی با شمع های سوزنی فقط در این هست که شمع های سوزنی عمر بیشتری دارند که با در نظر گرفتن کیفیت افتضاح بنزین وطنی و رسوبی که پس از چندهزار کیلومتر کارکرد روی گپ شمع ها میشینه من اصلا شمع های سوزنی را توصیه نمی کنم
دوستان بوش FR8DE+ گرفته بودن برای سمند موتور ملی و ظاهرا راضی بودن شما هم مدلش را بررسی کنید ببینید اگر به سمند موتور ملی می خوره و مشکلی نداره و اصلی گیر میارید تهیه کنید
خیر صدا و لرزش نداره
ولی شما باید علت لرزش را پیدا کنید
لرزش می تونه از بالانس نبودن یا تنظیم نبودن باد لاستیک ها یا تاب داشتن رینگ یا تاب داشتن مجموعه فلایویل ، دیسک و صفحه باشه که باید مورد شناسایی و رفع ایراد بشه
روی این مورد نظری ندارم و بهتره دوستان با تجربه تر نظر بدن