سلام
مودم من در نسخه 64 بیتی کار نمیکنه
باید چیکار کنم ؟
ممنون
Printable View
سلام
مودم من در نسخه 64 بیتی کار نمیکنه
باید چیکار کنم ؟
ممنون
سلام دو سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1: تو ویندوز XP تو قسمت Taskbar همین پایین یه ایکون کوچیک داشت تا میزدیم می امد تو محیط DeskTop ولی سون نداره آیا میشه اضافه کرد اخه من دوست دارم یک دفعه همه پنحره هارو Minimize کنم
2: این پایین یعنی همون Taskbar ایکون های مثل internetexplor & folder داره وقتی روش کلیک راست میشه خیثیت آدم میره
یه قسمت دارهFerqunt که هر سایت یا تو هر فولدرو رفتی نشون میده یه جور history ولی فضول تر تنمیشه این قابلیت برداشت؟
ممنون از شما دوستان گرامی
باید درایور مخصوص 64 بیتی را از سایت سازنده مودمتون دانلود کنیدنقل قول:
بهتره راه اينه كه ويندوز 7 رو آپديت كنين . در ليست آپديت ها درايور مورد نظر شما مشاهده خواهد شد كه ميتونين فقط اونو انتخاب كنين تا نصب بشه . من به اين طريق درايور كارت تي وي كه براي 7 موجود نبود رو به راحتي نصب كردم .نقل قول:
دوستان یکی لینک اون فایل 500 مگی رو که ماله xp مود هست رو میده
دوستان،من با این رایت لعنتی مشکل پیدا کردم.
الان 2 تا دی وی دی سوزوندم در حالی که با سیستم دومم که ایکس پی روش نصبه راحت رایت میشه.
سون 64 بیتی هست.
نرو 9 نمی دونم چرا نصب نشد!
از همین کوانتوم پی سی ورد هستش!
کلون دی وی دی هم جواب نداد!
الکوهول 120% هم نصب نمیشه!
آشامپو هم تا 99 درصد رفت بعدش سوخت!
در مورد سوال اولتون باید بگم که آیکون دسکتاپ رفته به قسمت سمت راست ساعت و تاریخ در Taskbar که اگه موس رو روی اون نگه دارید ، دسکتاپ رو نشون میده و اگه کلیک کنید ، میره تو دسکتاپ.نقل قول:
سوال دومتون رو باید بگردم ببینم راهی داره یا نه .
یه در خواست یه gadget هست که به شکل دایره وسط desktop بعضی از تصاویر ویندوز 7 هست هر کسی اسم اون گدجت یا لینک دانلودشو داره خواهشا بذاره
سلام. من وقتی نصبش کردم یادم رفع زبان فارسی رو نصب کنم الان هم سی دی دستم نیست. می تونم فارسی بنویسم و بخونم ولی مثلا زیرنویس های srt رو عجث وجق نشون می ده. چطوری می تونم فارسی رو نصب کنم؟
سلام،برای اضافه کردن فارسی نیازی به دی وی دی ویندوز نیست ،زبان فارسی هست فقط کافیه اضافه کنید به زبان کیبوردتون .نقل قول: