من بازی رو دانلود کردم ولی یه ارور داد اینه
cilent version dosen,t match
Printable View
من بازی رو دانلود کردم ولی یه ارور داد اینه
منتظر جواب
فولدر بازی رو باز کن AeriaGames\Shaiyaنقل قول:
فایل Version رو باز کن ببین نوشته CurrentVersion=100 یا نه . احتمالا 92 باشه مال شما . چون منم این مشکل رو داشتم پتچ حدید رو نمی تونستم دانلود کنم . از پ-رو-کسی ... باید استفاده کنی من از نرم افزار یو95 استفاده کردم و آپدیتش کردم .
---------------------------
منم به اونچیزی که می خواستم رسیدم ! الان 4 تا ele رو دارم :دی دیگه با یه ساعت فارم سولو می تونم یه لقمه نون حلال جور کنم . یه ped یه ماهه هم زدم که این سولو روزانه که حدود دو درصد بهم می ده .... در نتیجه دو هفته دیگه 58 می شم . بدون استرس و سختی ...
لپیس لول 5 فارم کردن بدرد من نمی خوره حتی اگه 58 هم بشم(استیگما همیشه پره um لول 60 ه) ولی dd1 همیشه لپیس خوب دروپ می شه و لپیس ها هم سریع فروش می ره همیشه هم موب برای فارم هست منم وابسه به کسی نیستم هر وقت لوگین کنم می رم فارمم رو انجام میدم . یه جوارایی یه درآمد استیبل هست که می شه روش برنامه ریزی کرد .
اپدیتت مشکل داره.اگه دستی کردی بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بزار اتوماتیک اپدیت بشهنقل قول:
نشد دوبازه نصب کردم من از سایت اصلی دانلود نکردم از big download دانلود کردم
کسی میتونه FullPatcher رو دوباره بده ؟ دیلیت شده :)
چه ساده فایلای پچ رو ریختم تو directory بازی حل شد لول
الان شما کدوم سرورید ؟ هوردید یا الی ؟ من میخوام برم الف
به به میبینم که که کاظم و محمد میرن OI .آقا تبریک میگم.دیگه حسابی مایه دار شدینا.ما رو هم تحویل بگیرید.حالا من با کی برم 5 فارم کنم؟باید یه پارتنر جدید پیدا کنم.:20:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
ما همه هورد هستیم.اگه میخوای بری لایت اصلا نیا تو بازی چون میکشیمت.:27:نقل قول:
به به
فکر کنم باید آتوماتیک دانلود کرد اون قابلیت resume نداره ؟ هر چی باشه اسپید لیمیت نداره در نتیجه wow نمیشه بازی کرد در حین آپدیت
بیخیال زدم اتوماتیک . اشتباه کردم از اول کلا 1 گیگ الکی دانلود کردم
خوبه حالا محدودیت دانلود ندارم لول