به نظر من ambitions هم باید مثل world adventure خوب باشه. من که خیلی دلم میخواد زودتر بازیش کنم.:6:
Printable View
به نظر من ambitions هم باید مثل world adventure خوب باشه. من که خیلی دلم میخواد زودتر بازیش کنم.:6:
من در مورد شهر شما نمیدونمنقل قول:
مورد 1 و 3 ش رو کمی توضیح میدی که اصلا چیه؟
کسی هست که تونسته باشه مستقیما اونا رو از مغازه ای جایی بخره؟
اما مورد 1 در همین حدودا میاد دیگه یواش یواش همین روزاست که بیاد
مورد 3 هم خیلی وقته اومده و میشه از فروشگاه های اینترنتی سفارش داد
از ارزش یه چیزی اونور تره!نقل قول:
نسخه ی جدید ارزش بازی کردن داره؟
چون شغل هارو نشون میده چیکار میکنن و این خیلی جالبه
بله 100 درصد همین طورهنقل قول:
به نظر من ambitions هم باید مثل world adventure خوب باشه. من که خیلی دلم میخواد زودتر بازیش کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم لینک بدین :5:نقل قول:
من به خرید اینترنتی خیلی اعتماد ندارم. خودم W.A شو از میدون انقلاب خریدم و نمیدونم بقیه شو آورده یا نه؟نقل قول:
حلا رفیق یه توضیح کاملی از همین 1 و 3 میدی؟
این یکه رو گفتی شغلها رو نشون میده؟:10:
مورد 1 بله شغل هایی اضافه میشه که تعدادشون هم خیلی زیاده و نشون میده که چیکار میکنن مثلا آتش نشان میره آتیش خاموش میکنه و ....(و البته 100 درصد آیتم های مورد نیاز اون شغل ها هم میاد اینجوری که تریلر بازی نشون میده)نقل قول:
من به خرید اینترنتی خیلی اعتماد ندارم. خودم W.A شو از میدون انقلاب خریدم و نمیدونم بقیه شو آورده یا نه؟
حلا رفیق یه توضیح کاملی از همین 1 و 3 میدی؟
این یکه رو گفتی شغلها رو نشون میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد 3 فقط وسایل مدرن هست و البته وسایل قشنگی هست یعنی شما میتونی خونت رو و شکل همه جاش رو به حالت مدرن در بیاری توضیح خاصی نیاز نداره
لیست کار های مهم که در پک ambitions اضافه میشه:
کار ها به دو گروه Creatives یعنی کار های طرح کردنی و ساختنی(مهدنس ساختمون سازی/مجسمه ساز/خالکوب و 2 3 تای دیگه)
و بخش Heroic یعنی قهرمانی و کار های اصلی درواقع(آتش نشان/دکتر که قبلا بود پیشرفته شده اینجا/کارآگاه یا بازرس)
منبع:gamespot
این برنامه ای که شما فرمودی من نصب کردم موفقیت امیز بود اما شهر نصب نشد بقول شما شاید شهر مشکل داشته باشه!
حالا لینکی پیدا نمیشه ما دانلود کنیم دوباره این شهر رو؟! :41:
----------------------------------------------------------------------
من گیم لانچر بازی را دیدم کمی ضد حال خوردم!
در مورد ambitions نوشته بود که برای دسترسی به همه شغل ها باید رجیستر کنید.
من فکر می کنم در این حالت از بعضی شغل ها با نسخه کرک محروم میشیم!!!
عزیز لانچر میدونی چیه؟!نقل قول:
اینه
The Sims 3 Launcher
یکمی طول میکشه تا بیاد
میری توش بعدش ایترنت باز باشه میری بخش آپدیت خودش یه چیزی رو میاره بعد شما روی اون تیک میزنید و آپدیت رو میزنید آپدیت میکنه
برای کرک هم میدم بهتون وقتی آپ کردید
یه لینکی هست که من و خیلی از دوستان دانلود میکردیم و کار هم میکنه ولی مشکلش اینه که فقط غیر از شهر یه سری چیز دیگه داره که جمعا میشه 220 مگابایتنقل قول:
این برنامه ای که شما فرمودی من نصب کردم موفقیت امیز بود اما شهر نصب نشد بقول شما شاید شهر مشکل داشته باشه!
حالا لینکی پیدا نمیشه ما دانلود کنیم دوباره این شهر رو؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا هکرا رو داریم غم نداریم!نقل قول:
من گیم لانچر بازی را دیدم کمی ضد حال خوردم!
در مورد ambitions نوشته بود که برای دسترسی به همه شغل ها باید رجیستر کنید.
من فکر می کنم در این حالت از بعضی شغل ها با نسخه کرک محروم میشیم!!!
این شهر روی پکیج های جدید کار نمیکنه (البته فایل قدیمیش)نقل قول:
حالا لینکی پیدا نمیشه ما دانلود کنیم دوباره این شهر رو؟!
برای دانلود فایل جدید شهر ریورویو باید توی سایت خود سیمز برید که اونم رجیستر کد میخواد
سلام
وضعیت خطریه:19:
SIM من 6 روز دیگه میمیره:41:
ماهی مرگ رو به هزار بدبختی در آوردم:2:
حالا میوه زندگیرو از کجا پیدا کنم:13:
چه شکلی هست
غذاشو چطوری درست کنم
MER 30
6 روز وقت خیلی کمیهنقل قول:
در واقع خیلی خیلی کمه ، درست کردن غذای آمبروسا خیلی سخته ( چون باید درجه ی آخر آشپزی رو داشته باشید )
+
میوه ی زندگی رو تا بخواید دونشو پیدا کنید و بکارید ، تا میوه بخواد در بیاد حداقل ده روز طول میکشه.
مگر اینکه برید مصر و از یکی از اهرامش درختچشو پیدا کنید ( فکر کنم توی هرم بزرگ باشه) اونجا میتونید 4 تا از میوه ی زندگی بچینید.