براي تايپ فارسي و انگليسي در كنار هم كافيه فقط از ALT+SHIFT براي تغيير زبان استفاده كرده و تايپ كنيدنقل قول:
ايني كه ميگيد كنار هم نميشينه يه كم مبهمه
عكس بذاريد تا مشخص بشه
Printable View
براي تايپ فارسي و انگليسي در كنار هم كافيه فقط از ALT+SHIFT براي تغيير زبان استفاده كرده و تايپ كنيدنقل قول:
ايني كه ميگيد كنار هم نميشينه يه كم مبهمه
عكس بذاريد تا مشخص بشه
چه نيازي به اينكار هست !!!؟نقل قول:
آيا ميخواي توي پرينت اين خظها چاپ بشه ؟؟؟
در مورد دوم هم بايد به سربرگ Insert بري و از گزينه Autoshape استفاده كني
سلام دوستان
من جديدا word2007 نصب كردم (قبلا 2003 استفاده مي كردم). برنامه خوشنويسي "كلك" رو هم نصب كردم. قبلا روي ورد 2003 خيلي راحت از منوي Toolbars ، گزينه Control Toolbox رو انتخاب مي كردم و سپس ميتونستم از نرم افزار كلك داخل word استفاده كنم. الان با word 2007 نميدونم كه گزينه فوق (Control Toolbox) كجاست! اگر كسي مي تونه راهنماييم كنه ممنون مي شم.
(ضمنا شبيه همين مسئله راجع به Acrobat reader professional نيز برايم ايجاد شده كه گزينه مربوط به PDF Creator رو داخل word نذاشته!!)
تشكر
تو سر برگ Add in فكر كنم باشه.نقل قول:
1-یعنی توی ورد امکانی مثل endenote وجود دارهنقل قول:
2-فکر کنم مشکل این قسمت حل شده
3-واژه نامه فارسی-انگلیسی می خوام درست کنم.امکانی هست که ان رو سورت کنه .استادمون یه همچین چیزی گفت
نقل قول:
اصلا همون اسمي كه شما ازش نام بردي در ورد مطرح ميشه
براي سورت هم بايد از جداول استفاده كرد
بايد نسخه آفيس رو هم ذكر كني تا بشه جواب داد
چون موارد در نسخه 2003 و 2007 فرق داره
برای چاپ اعلامیه ی وفات، سالگرد چه جوری طرح های حاشیه ی متن رو بیارم؟
مثلا طرحی که روش عکس یه گل کنارش داره، طرحی که تویه حاشیه اش نوشته : هوالباقی.
منظورمو خوب رسوندم؟
کسی می دونه؟؟؟
سلام به همه
چند روزه كه به مشكلي توي ورد 2007 برخوردم... هروقت كه ميخواهم يه لينك اينترنتي رو توي فايلم بنويسم پس از زدن اينتر، آدرس اينترنتي به اين شكل كه توي عكس هست درميايد:
به نظرتون مشكل از كجاست؟کد:http://kimag.es/share/74424008.jpg
آفیس 2007 می باشد.نقل قول:
سلامنقل قول:
معمولا براي اينجور كارها كسي توي ورد طراحي كلي رو انجام نميده
شما طراحي معمولي در ورد انجام بديد و بعد پرينت گرفتن اونو در برگه هاي مخصوص اينكار زيراكس كنيد