توی قسمت نرم افزارها...لطفا...:46:نقل قول:
Printable View
توی قسمت نرم افزارها...لطفا...:46:نقل قول:
منظورتون اینه که گلری رو به صورت لند اسکیپ ببینین؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اینه برو توی دوربین و از اونجا برو توی گالری..
علی جان اکولایزر ها رو از پایین ببر بالا!در ضمن هندزفریهای نوکیا عالیند ولی سیاست جدید شرکتش اینه که محافظت از گوشی!همه ی چیزهاش کیفیتی هستند!بلندی در کار نیست!حالا ما اگه اینو بکنیم میشه مثل سونی گوریکسون!!
اره میدونم سیاست های جدیده...اینو برای هر کس که صدای بلند میخواد گفتم..نقل قول:
نه منظورم رو شما بد گرفتید آخه بعضی ها هستن وسواسی هستن ممکنه به خاطر این حرف شما که بهشون انداختن حالشون گرفته شه برن تو فکر رو از این حرفها....نقل قول:
از اون لحاظ
کسی می دونه این گوشی رو آپدیت 5700 ؟
با ایرانسل میشه تنظیمات ایرانسل برای 5700 چجوری هست یکی میشه رهنمای کنه
سلام دوستام من 5700 دارم ولی هرچی تنظیمات gprs رو میگیرم و ذخیره میکنم و بعدش توی تنظیمات جست و جو گر میزنم باز ارور میده و به اینترنت وصل نمیشه کسی هست کمک کنه؟
این ارور رو میده: packet data not available check network service
دوست عزيز اين حرفو نزن .نقل قول:
نوكيا تا 100 سال ديگه هم تو موسيقي به سوني اريكسون نميرسه .
زماني كه سوني اريكسون والكمن ميزد نوكيا نميدونست موزيكالو چطوري مينويسن .
داداش شما برو یاد بگیر که حرف L تو Walkman تلفظ نمیشه !!!!!!!!!!! :31:
به جز تنظیم امین خان من یه تنظیم پیدا کردم واسه هدفونش که یه خورده ولوم کمتر میشه ولی باس و کیفیت صدا به نحو عجیبی بالا میره حتی بهترین های سونی خزیکسون رو هم میذاره جیب بغلش !!!! :8:
ببخشید آقا معلم.!باتری جواب نداد به قول یارو لول کپی بود.رفتم یکی دیگه خریدم 25 از جعبه 5700 باز کرد داد.اگه این جواب نداد چی گوشی خرابه؟من اصلا فلاش روشن نمی کنم فقط زیاد اس ام اس میدم روزی 100 تا میادومیره.نقل قول: