شما فايلي رو كه دانلود كردي رو نميخواد unzip كني.نقل قول:
فقط پسوند فايل رو (rar يا zip ) رو پاك كن و بجاش بنويس utz خودش درست ميشه
موفق باشي.
Printable View
شما فايلي رو كه دانلود كردي رو نميخواد unzip كني.نقل قول:
فقط پسوند فايل رو (rar يا zip ) رو پاك كن و بجاش بنويس utz خودش درست ميشه
موفق باشي.
كاري نداره يه نرم افزار سادس كه بهش فايل رو ميدي،بعد شروع به تست ميكنه تا پاسورد رو گير بياره.نقل قول:
20-30 نوع فايل هم ساپورت ميكنه.:46:
در اولين فرصت برات آپ ميكنم.:27:
فكر كنم اين يكي سالم باشهنقل قول:
بفرما
ممنون از اينكه به فكر ماييکد:http://www.4shared.com/file/33032092/3cf8f735/_2__Best_Multi_Font_NastaliQ.html
از راهنماييتون ممنونم. درست شد.نقل قول:
لينكشو پيدا نكردين ؟نقل قول:
البته من یه راه حلی واسه افزایش صدا پیدا کرده بودم که روی اکثر p990 هم جواب داد و واسه خودمم کار کرد که قبلا گفتم،اگه پستشو پیدا کردم لینکشو میزارم. در ضمن آپدیت کردن به نفعته، گوشی بهتر میشه نه فقط صدا.
بله آپديت رو صدا تاثير مطلوبي داره من چند روز پيش گوشيمو آپديت كردم حالي به حولي شد صدا سرعت ...نقل قول:
sghlسلام
من یه سوال داشتم :
من قبلا با مدیا پلیر گوشیم آهنگ گوش میدادم و همزمان از این کتابهای دیجیتال که بعضیاشون با برنامه پرنیان و بعضیاشون با بوک ریدر بود رو میخوندم و مشکلی نداشتم ولی الان هر کدوم رو که اجرا کنم اون یکی قطع میشه
به نظرتون چش شده که دیگه نمیتونم همزمان آهنگ گوش بدم؟
یه سوال دیگه : برای uiq3 یا سبمبین برنامه کتاب دیجیتالی یا همون بوک ریدر فارسی خوب نیست؟
آره، من بیدار می شم. آخه میذارم روی تخت، بعد صدای ویبرش توی تمام فنرهای تخت می پیچه، می پرم هوا. البته هرکی یه جوره.نقل قول:
من که هرچی می خواستم خودش داشت. شما مثلا چی میخوای که اونجا نداره؟!
بفرما عزیز، اینم لینکش. امیدوارم روی گوشی تو هم کار کنه.ولی بازم میگم، آپدیت کنی خیلی به نفعته، به غیر از مسئله صدا.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1790504&postcount=3251
خواهش می کنم. :10:
برنامه های باز رو ببند بعد این کار رو انجام بده. وقتی گوشی رم کم بیاره این کار رو انجام میده.نقل قول:
شاید فایل هات بزرگتر شدن.
سوال دوم رو نمیدونم.
به خاطه همه چي ممنونم. روشي كه رو كه لينكشو دادي هم امتحان مي كنم و نتيجشو مي گم.نقل قول:
بازم ازت ممنون كه وقت گذاشتي.:46::11: