تو یه بار میگی پارس خوبهنقل قول:
بعد میگی پارس بده
بالاخره خوبه یا بد ؟؟؟؟
Printable View
تو یه بار میگی پارس خوبهنقل قول:
بعد میگی پارس بده
بالاخره خوبه یا بد ؟؟؟؟
دقيقا من کجا گفتم پارس بده که خودم نمی بینم:n04:نقل قول:
من گفتم سرعت شبانه رو محدود کرده نه تنها بنده بلکه چند نفر دیگه هم تو صفحات قبل گفتن که سرعتشون محدود شده
ولی بازم نسبت به شاتل یا صبا که شبانه میشه دایال آپ بهتره
5 ماه پیش که کلا راضی بودی از پارس اینکه هیچ ! :n02:نقل قول:
این 2 روزه هم که مینالی :n10:
در ضمن نه که تو روز قعطی و پینگ 500 و سرور از شهراد و ... نداریم ، از اونور هم شبانه داغون !:n08:
بازم از پارس راضی باش ! :n09::n23:
تو که تا دیروز میگفتی پارس خیلی توپه ! :n02:نقل قول:
پس چیشد ؟؟؟؟ :n24:
شما امکانش رو داری یه خط دیگه بگیری؟ یعضی موقع ها با گرفتن خط جدید وضعیت بهتر میشهنقل قول:
برای هزارمین بار پارس آنلاین محدودیت تک کاربره نداره به خاطر دانلود زیاد . افت سرعتی که گاهی پیش میاد به خاطر پر شدن پهنای باند مرکزته . اگه محدودت کنه که به شب در میون خوب و بد نمیشه که!نقل قول:
دروغ چرا 5 ماه پیش مشکلی نداشتم سرعتم تو روز و شب خوب بود و کاملا راضی هم بودمنقل قول:
الانم تو روز مشکلی ندارم فقط شبانس که محدود شدم
منم ناراضی هستم ولی چیکار کنم بیام اینجا فحش بدم!!! که چی بشه مثلا
پشتیبانی هم که کلا شوته
دیگه من اینا رو می دونم اینا رو واسم من نگید خواهشانقل قول:
کلا دیگه محدود کرده یه هفتس سرعت از 100 بالاتر نمیره از هر سروری که فکرش رو بکنی تست کردم حالا یکم صبر کنید این طرحشون دامن شماها رو هم می گیره ببین کی گفتم
محدودیت پهنای باند هم یه شبه اتفاق نمیافته که به مرور زمان اینجوری میشه یه شبه ملت حمله نمی کنن Adsl بخرن که
خب منم گفتم که 5 ماه پیش راضی بودی دیگه !نقل قول:
اینجا فحش نده برو تو 195 اگه جرات داشتی اونجا فحش بده
من که اون اسانلو رو سرویس کردم ( اپراتور صدای مشتری پارس :n08::n09:)
اینایی هم که تستهای سرعت پایین از اسپید تست میذارن به این دلیله که یه فایل گذاشتن دانلود بعد همزمان تست میگیرن که بگن سرعت پایینه .
سرعت پارس آنلاین توی روز هیچ مشکلی نداره اگر برای برخی کاربرا شبانه نسبت به قبل افت کرده فقط به دلیل پر شدن پهنای باند مرکز توی اون ساعتهاست .