پارس آنلاین دیگه پارس سابق نیست
بایـد به فــــــــــکر یه سرویس بهتر مثل نت ماهواره ایی باشم !
Printable View
پارس آنلاین دیگه پارس سابق نیست
بایـد به فــــــــــکر یه سرویس بهتر مثل نت ماهواره ایی باشم !
ببین از دید منطقی و فیزیکی، با بالا رفتن نویز سرعت شما کم میشه. یعنی مثلا اگه نویز در حالت ایده آل صفر باشه روی خطتون، باید دقیقا مثلا اگه پارس به شما 2 مگ پهنای باند میده همون 2مگ رو تو خونه بگیرین. (با فرض اینکه سرویستون Dedicate هست.) ولی وقتی پای نویز میاد وسط این سرعتتون کم میشه و هر جی نویز بیشتر باشه، بیشتر سرعتتون رو کاهش میده. حالا در مورد پینگ هم به همین صورته چون پینگ هم یعنی مجموع زمان رفت و برگشت یک Packet کوچیک اطلاعات از کامپیوتر شما تا یه سرور و از اون سور تا دوباره تا کامپیوتر شما. یعنی پینگ هم در واقع نوعی سرعته پس نویز اگه کمتر باشه تایم پینگ هم پایین تر میاد. ولی اینکه سرعت 2 مگ پینگ کمتری داشته باشه رو مطمئن نیستم. احتمالا تو شرایطی که هدف شرکت ارائه ی عادلانه اینترنت باشه باید تو سرعت های بالاتر زمان پینگتون هم کمتر بشه ولی عملا میبینیم که پینگ الان من احتمالا از پینگ یه کاربر با سرعت اسمی 128 اگه بیشتر نباشه، کمتر هم نیست. در مجموع فکر نمیکنم تغییری کنه، نه به خاطر نویز بلکه به خاطر اینکه پارس آنلاین نمیخواد به شما پینگ تایم کمتری بده.نقل قول:
حالا اینجا یه سوال برام پیش میاد، چرا فقط تا 4 مگ پروفایل گیم میدن؟
نقل قول:
باید عرض کنم که خیالتون راحت کسی سرعت درست حسابی نداره و به قول شما بودار هست و من خودم سه تا سرویس رو در سه جای
مختلف از پارس چک کردم و همین مشکل هست حتی بعضی وقت ها روی Erbil هست سرور و این خیلی جالبه با هربار خاموش روشن
کردن مودم این موضوع تغییر میکنه و برمیگرده روی اصفهان و یا تهران دیگه دارن همه رو کلافه میکنن و این موضوع داره بدون اعتراض
مشترکین بیشتر و بیشتر میشه و فقط اینجا اعتراض دیده میشه ولی انگار همه اینجا اعتراضشونو مینویسن و اعلام میکنن در صورتی که
باید زنگ زد و رفت جلو دفترشون و جلوی 4تار مشتری داد و بیداد کرد تا حالیشون بشه
شما میدونید اگه مثلا بخواین سرویس رو جمع کنید هزینه دکل و تجهیزات رو برمیگردونن یا نه؟نقل قول:
فکر نکنم بشه اعتراض خاصی کرد. چون اینا میگن ما بیشتر از 2 مگابایت بر ثانیه به کسی قول ندادیم و اگه کمتر از 2 مگابیت هم بشه طبیعتا مشکل از زیر ساخت یا نویز خط یا فلان و بهمانه. ساعت رایگان هم که رایگانه و حق اعتراض ندارید. کلا اینا چندین مشاور حقوقی قوی دارن و به قول معروف جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره. و مشتری ها هم ول معطلن.نقل قول:
سلام
دوستان امروز اینترنت من وصل شد بعد از 1 ماه که ثبت نام کردم
256 نامحدود 3 ماهه گرفتم ، به خیال خودم طبف این جدولی که تو سایت پارس آنلاینه که تا 20 گیگ اول با سرعت 3 مگه و اینا
اما الان به زور 256 هم نمیشه، پینگ و اینا خوبه اما سرعت واقعا پایینه ، 20 کیلوبایت در ثانیه
اینو کاریش میشه کرد؟ واسه همه ایجوره؟
من از اهوازم
هر چند شاید تاثیر خاصی نداشته باشهنقل قول:
ولی یه شکایت تو 195 بزن یه چند تا عکس هم از اسپید تست (درحالی که سرور رو همون اربیل عراق بزنه)ضمیمه شکایت کن شاید فرجی بشه
آره باید همین کارو بکنیم. بالاخره تعداد شاکی ها زیاد بشه شاید موثر باشه.نقل قول:
پست های قبلی رو بخونید دوست عزیز. فعلا خیلی جاها مشکل داره پارس آنلاین.نقل قول:
پارس سرور های معروف رو محدود می کنه !نقل قول:
دوسته عزیز شما سیستم رو خاموش کنی سودش خیلی بیشتر هست ! :n02:نقل قول: