الان از اکانت 24 گیگ شبانه هم 500 مگ مونده.
خواستم بخرم .روی یک خرید بود زدم گفت نمیشه.روی گزینه 2 زدم که اسمش تمدید بود.یک پیغام به من داد.
حالا سوال اینجاست خودش یعنی خود به خود از حسابم کم میکنه و بلافاصله فعال میشه؟
Printable View
الان از اکانت 24 گیگ شبانه هم 500 مگ مونده.
خواستم بخرم .روی یک خرید بود زدم گفت نمیشه.روی گزینه 2 زدم که اسمش تمدید بود.یک پیغام به من داد.
حالا سوال اینجاست خودش یعنی خود به خود از حسابم کم میکنه و بلافاصله فعال میشه؟
ایرانسل جدیدن بسته ترکیبی من راه اندازی کرده گزینه جدید اضافه شده.من رفتم 20 مگ اینترنت و 20 اس ام اس و 500 مگ اینترنت انتخاب کردم مبلغش شد 32004 ریال.نوشته بود مربع رو بزنید برای ادامه و 1 برای خرید.حواسم نبود 1 زدم 32004 ریال کم شد از حساب.بعدش زنگ زدم اپراتور میگم واسم غیرفعالش کنید و شارژم رو برگردونید میگن نمیشه.به نظر شما من چی کار کنم
برو چند صفحه قبل ببین من با نسل چهار فول آنتن سرعت دانلود بهم 1 مگابیت و نیم داد و سرعت آپلود 6 مگابیت.آره خیلی سرعت افت کرده.قبلا من خودم با نسل چهار 23 مگابیت میگرفتمنقل قول:
با همین bts منطقمون اوایل تا 33مگ سرعت دریافت میکردم..متاسفانه ایرانسل انقدر پهنای باند کم اورده و قبول هم نمیکنن که مشکلشون پهنای باند هست.نقل قول:
حداقل توقع داشتم سرعتم از سرور داخلی بالا باشه ولی اینم نابود شده...بعضی از دوستان میگن سرور داخلی به چه دردی میخوره و... در صورتی که حداقل اگه سرعت از سرور داخلی بالا باشه راحت میشه با این اکانتهای افزایش سرعت مشکل سرعت سرور خارجی رو برطرف کرد. که متاسفانه سرور داخلی هم داغونه.
سلام از دوستان کسی اینجا از شیراز و اصفهان هست؟؟؟میخوام فقط وضعیت 3جی رو بدونم
آره منم بهشون گفتم قبول نمیکنند میگن شما مشکل رو بگید ما برطرف میکنیم.هر روز داره سرعت کمتر میشه هیچ کس خودشو نمیزاره.طرف نمیدونه بسته بخره سرعت افت داره.همین هم محلیم دیشب بسته 5 گیگ یک ماهه زد 20 تومن بعد بهم گفت چرا پایین اومده سرعت گفت اشتباه کردم خریدم.دیگه چه میشه کرد.یهو اینجوری شد.تو منطقه ما مطمعنم کسی از نسل چهار استفاده نمیکنه یعنی گوشیش رو ندارن.خودم چند ماه پیش با تک آنتن 9 مگابیت گرفتم چند بارم تست گرفتم تا 11 مگابیتم رفت.ولی الان چی 1 مگابیتنقل قول:
اینم شاهکار 4 جی ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 4G با سرور فرانکفورت همین الان ساعت 2:06
اینم تست با سرورس تهران
اینم بقیه ی تستهام که اکثرا برام خوبن
محتوای مخفی: test
شهر تبریز هستن تستا اکثرا نسل چهار تبریز خوبه اما نسل 3 حدود 1 تا 3مگ هستش،اما یه جا تو کل تبریز هستش که سرعت نسل 3 35 مگ هستش که واقعا خودم تعجب میکنم
کدوم سمت اینارو گرفتی؟نقل قول:
اکثرا شهرک باغمیشه و ولیعصرنقل قول:
البته انتنم فول نبود تو هیچ کدوم به غیر از اون 20 مگ
منم تقریبا همون سمتم ( نزدیک فهمیده )و مشکلی با نسل 3 و 4 ندارمنقل قول:
دکل نزدیک ما نسل 4 هم داره و سرعتش هم خوب بود قبلا !! الان رو نمیدونم ولی چیزی که میدونم اینه که میشه با نسل 3 8 مگ و بیشتر رو گرفت
بسته 24 گیگ شبانه را فقط ماهی یکبار میشه فعال کرد؟
چون الان تموم شده.ولی روی 4 مگ مونده!!! و الان دیگه از بسته اصلیم داره استفاده میکنه و این 4 مگ تموم نمیشه.
میخوام هم بسته شبانه را فعال کنم .
دو تا گزینه میاد.
1: خرید
2:تمدید
1 را که میزنم میگه ( به شما پیشنهاد نامعتبر را انتخاب کرده اند.)
2 را که میزنم:باز اتفاقی نمیوفته و میگه:
the auto renewal feauture isna t available for asked package via ussd
سلامنقل قول:
من از شیراز هستم
وضعیت 3G خوبه معمولا سرعت بین 3 مگابیت تا 9 مگابیت هست . جاهای مختلفی رو هم تست کردم
اگه محدوده خاصی رو میخوای بدونی بگو
مگه ایرانسل این کانکشن نبسته الان سرویس خود شما امکان اتصال هست ؟نقل قول:
با همین bts منطقمون اوایل تا 33مگ سرعت دریافت میکردم..متاسفانه ایرانسل انقدر پهنای باند کم اورده و قبول هم نمیکنن که مشکلشون پهنای باند هست.
حداقل توقع داشتم سرعتم از سرور داخلی بالا باشه ولی اینم نابود شده...بعضی از دوستان میگن سرور داخلی به چه دردی میخوره و... در صورتی که حداقل اگه سرعت از سرور داخلی بالا باشه راحت میشه با این اکانتهای افزایش سرعت مشکل سرعت سرور خارجی رو برطرف کرد. که متاسفانه سرور داخلی هم داغونه.
الان بسته ندارم تست کنم ولی فکر نمیکنم با pptp مشکل داشته باشه.نقل قول:
اگه هم مشکل داشته باشه فکر اونجاشو کردیم و از طریق پراکــسی و استفاده از برنامه Pro.xy fire میشه مشکل سرعت سرور خارجی رو برطرف کرد.
آره واقعا بعضی جاها سرعت عالیه.نمیدونم یه جا چرا سرعت نسل سوم تا 3 مگابیت میره نسل چهار تا 8 مگابیت سرعت میده.دوستم تو شیراز هست بهم گفت بعد عکسش و میزارم دوستاننقل قول:
l2tp بازه ولی pptp بسته هستش خیلی از سرورهای داخلی هر دو کانکشن رو دارندنقل قول:
سلامنقل قول:
یکی از دلایلی که باید مد نظر قرار داد
میزان ترافیکی که روی اون سایت هست.
در نظر گرفت
یعنی کسی نیست به این سوالم پاسخ بده؟
چون الان تموم شده.ولی روی 4 مگ مونده!!! و الان دیگه از بسته اصلیم داره استفاده میکنه و این 4 مگ تموم نمیشه.
دو تا گزینه میاد.
دوستان میشه مودم ایران سل رو انلاک کرد؟
بله میشه من دیروز یدونه گرفتم آنلاک کردم.نقل قول:
اها درسته. ممکن هست بفرمائید چجوری؟ هرچقدر هزینه نیاز باشه تقدیم میشه.نقل قول:
این سایت اموزش انلاک کردنشو گذاشته:نقل قول:
*مسئولیتش با خودتون.
نیازی به هزینه نیست شما IMEI مودم + مودلش رو برام پ.خ کنید آنلاک کدش رو بفرستم براتون :n01:نقل قول:
لطف میکنید. مشکل من این هست که اون صفحه ای که باید کد بخواد نمیاد. شما چجوری پیداش کردید؟ سیم کارت دیگه هم گذاشتم تنها مینویسه No service و چیز دیگه ای نمیاد.نقل قول:
سیمکارت دیگه بندازید باید بیاد..اگه نیومد باید با این برنامه بعد از مراحلی که دوستمون لینکشو گذاشتن کد رو بدید به دستگاه :نقل قول:
بعضی از بسته های ایرانسل حذف شدن
متاسفانه بسته های خوب ایرانسل حذف شده
هم ماهانه 24 گیگ حذف شده هم 3 ماهه 50 گیگ که عالی بودن
سلام بی زحمت یه نگاه به آدرس پایین بندازید ببینید این خبر صحت داره؟ اگه واقعیت داشته باشه که خیلی خوب میشهنقل قول:
من الآن یه بسته ۱۸ گیگ ۳ماهه دارم، دیگه تو طرحهای ایرانسل نیست. میخواستم بدونم که میشه همین طرح رو تمدید کرد یا باید بسته دیگه ای بخرم ؟؟
ای بابا:n04:نقل قول:
بسته 50 گیگش خیلی خوب بود...:n34:
اون از حذف بسته های نامحدود اینم از حذف بسته های شبانه!نقل قول:
دیگه عملا با این کیفیتش ارزش نداره از ایرانسل بسته خرید...
کم کم باید فکر تحریم دوباره ایرانسل رو کرد:n02:
درودنقل قول:
بله صحت داره ولی من تا یه جایی رفتم جلو دیدم ارزش نداره
چون مکالمه داخل شبکه هم باید هزینشو بدید .. یعنی هم دقیقه میخرید هم حجم
به نطر من اینکه بسته 50 گیگ حذف شد بهتره .. چون درمیومد هر گیگ 1500 و از ADSL هم ارزون تر میشد..و به جای اینکه از ADSL استفاده کنن مردم میرن سمت ایرانسل و این میشه که پهنای باندشون جوابگوی این همه مشترک نمیشه ! حداقل تا زمانی که پهنای باند کشور زیاد شه و ایرانسل هم بهش ظرفیت بالا اختصاص بدن بهتره که یکسری بسته ها حذف شده.
بله صحت داره و تا سقف دو گیگابایت میتونید بسته فعال کنید.نقل قول:
گرونتر از بسته های عادیه!!! :n27:نقل قول:
آره من یک بسته انتخاب کردم میخواستم نگاه کنم قیمتشو زده بود # رو بزنید دستم خورد فعال شد.از حسابم 30024 ریال کم شد.زنگ زدم اپراتور میگم دستم خورد فعال شد واسه خودش.میگن نه نمیشه غیر فعال کرد پول برنمیگرده به حساب.دوستان به نظر شما کاری میشه کردنقل قول:
دوستان بسته های شبانه دیگه کلن برداشته شده؟ اون 24 گیگم برداشتن یعنی؟:n35:
یعنی تو این تاپیک یک مسلمون پیدا نمیشه گه جواب من را بده؟
یعنی شما هیچکدومتون اینترنت شبانه 24 گیگ تا حالا نگرفتید؟؟
دو تا گزینه میاد.