اوضاع دانلود بچهایی که طرح 128 K ، خانواده و 256 K دارن از بقیه بهتره چون برای اون ها قانون ضریب اشتراک 1 به 8 انجام نمیشه کل پهنای باند میرسه به شخص یعنی فردی که طرح 128 داره ماکس همون 128 کیلو دانلود می کنهنقل قول:
شک دارین زنگ بزنین 2020 بپرسین
Printable View
اوضاع دانلود بچهایی که طرح 128 K ، خانواده و 256 K دارن از بقیه بهتره چون برای اون ها قانون ضریب اشتراک 1 به 8 انجام نمیشه کل پهنای باند میرسه به شخص یعنی فردی که طرح 128 داره ماکس همون 128 کیلو دانلود می کنهنقل قول:
شک دارین زنگ بزنین 2020 بپرسین
اگر سیم مسیه معلوم کیفیت خود خط عالیه و با بهترین وضعیت فیبر نوری سایر کاربرهای مخابرات مشهد تفاوتی ندارهنقل قول:
ویرایش شد.:n03:
این فقط برای مخابرات استان تهرانه؟!
شناسه خبر : 110292
93/11/11 - 15:11 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه پهنای باند اینترنت مخابرات بر اساس مصوبه شماره 3 جلسه شماره 200 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات 25 درصد کاهش یافت.
به گزارش فرهنگ نیوز ، شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: همزمان با دهه مبارک فجر سرویس پهنای باند اینترنت این شرکت با سرعت 4 تا 64 مگ، علاوه بر اعمال کاهش قیمت 25 درصد طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، شامل 20 درصد تخفیف اضافه میشود.
دوستان کسی هست توی این تاپیک تایم اوت نداشته باشه ؟
time out با کدوم ip ؟نقل قول:
اگر خواستی حال کسی رو بگیری این external ip رو توی run بزن تا فکش بیفته (ip مخابرات)
Ping 46.100.123.126 -t
بنابراین ip مهمه
البته باز کسی نیاد internal ip (مربوط به روتر)
Ping 192.168.1.1 -t
رو بذاره که بخواد بگه بیا و فلان
مثلانقل قول:
----------
8.8.8.8
216.58.209.14
130.185.73.177
سلام تازه خط من رو خراب کردن پینگ 46.100 من رو 6 بودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واویلا نا امید شدم مگه پینگ 46.100.123.126 چیهنقل قول:
یک صحنه ترسیدم به مولا
یه سوال دارم. اگه شارژ زمانی و حجمی تموم بشه و برای یه مدت هم شارژ نکنم ایا خط رو تخلیه میکنن ؟
اره شک نکن اگر پورت خالی تو منطقه نباشه از شما میگیره میده یکی دیگه به شرطی که کسی تو منطقه درخواست یا تو صف انتظار نباشهنقل قول:
امروز از مخابرات با من تماس گرفتن گفتن چون میخوایم تجهیزات جدیدی روی خطت نصب کنیم به مدت دو روز اینترنتت قطعه و بعد از اون هم فقط می تونید از اینترنت مخابرات استفاده کنید! این یعنی فروش اجباری. من تو سایت complaint.cra.ir شکایت کردم. جای دیگری هم لازم هست برم شکایت کنم؟
براي منم همين اتفاق افتاده !من از طريق صبانت هم پيگيري ميكنم اينجا هم شكايت ميكنمنقل قول:
اگه بخوان تخیه کنن قبلش بهم زنگ میزنن خبر میدن یا نه؟نقل قول:
نخـــیر .... مثله بــُز فقط تنها کاری که میکن یک اینتر میزنن و خط شما تخلیه میشه.نقل قول:
نه اِهنی نه اوهونی
بعد از یه ماه خوش و خرمی، یکی دو هفته ای هست که مخابرات روی اصلی خودش رو نشون داده
حالا شبها که هیچی ولی روزها دانلود زیر 100 (زیر 20 هم دیده شده) و پینگ بالای 300
نه قبلا بهت اس میدن که شارز کن اگر بعد برای وارد شدن مینویسه خط دارای سرویس نیستنقل قول:
عاقا من سرویس 2 مگ کمپین یکساله دارم اما جدیدا سرعت شبانم روی 100 فیکس شده در صورتیکه قبلا تا 200 ، 250 میرفت ؟
این همه جاییه یا برا من اینطوری شده ؟
کسی به وضعیت من دچار نیست عایـــــا ؟
سلام دوستان متاسفانه بخاطر کابل برگردون مجبورم از سرویس افتضاحه مخابرات استفاده کنم:n02:خواستم چندتا سوال کنم کسی میدونه به خصوص مرکز مخابراتی 4 راه مخابرات قاسم اباد لطفا جواب بده
1-میخوام کمپین 2 مگ ماهی 5 گیگ یک ساله بگیرم کسی سرعت روزانه وشبانه حدودا میدونه؟
2-اگر الان من پهنا باندمو رو 2 مگ ببندن ایا بعد از اتمام سرویس پهنا باندم ثابت هست حتی اگر سرویس 1 مگ شارژ کنم؟
3-وضعیت پینگ چگونه هست؟
4-در حال حاضر که کابل ها عوض میشه وضعیت خط بهتر میشه یا بدتر؟2 روز هم قعطی تلفن داریم :n03:
مودم رو ریست کن درست می شه برمی گرده رو همون250نقل قول:
سلام-- من 4 روز هست طرح کمپین 2m یک ساله خریدم چطوره؟؟--
result/4109165180] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
سلام دوستان من هنوز با مخابرات تمدید نکردم چه طرحی بردرم بهتره؟ایا در زمستان جشنواره یا الان برای دهه فجر چیزی نذاشته انهایی که تو گلدنت هستند بدرد لای جرز هم نمی خوره راهنمایی کنید من قبلا بعثت داشتم
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
دوستان من اعتبارم تموم شده.طرح پاییزه طلایی+شبانه. چون خودم میخوام برم سر کار و دیگه استفاده نمیکنم هرکی لازم داره و میخواد برا خودش شارژ کنه بهم پیغام خصوصی بده که یوزر و پسورد رو بهش بدم.
سلام ، خوب خططتون که از لحاظ نویز وضع خوبی داره و روی 8 مگ هم بستن براتون .نقل قول:
پینگ با تهران 135 :n21::n21::n21:
رسما هر کاری عشقشون باشه می کنن ، اصلا اگه حال کنن به جای سرویس 2 مگ، دیال آپ میدن هیچکس هم بهشون هیچی نمیگه وقتی هم زنگ میزنی میگن مشکل از خودتونه ما هیچ مشکلی نداریم!
دوستان مرا راهنمایی کنید چی بردارم؟نقل قول:
اگر بفکر شبانه هستی که کلا قیدش رو بزن. اینطوری انتخابت آسون میشه و بسته به بودجه ای که میخوای صرف کنی ترافیک مد نظرت رو تهیه کن. ظاهرا 128 و 256 و ... و 2 مگ همگی تقریبا یک سرعت رو دارن. پس بی جهت پول به سرعت بالاتر ندهنقل قول:
برای شبانه راحت میتونی با 10 هزار ت یک بسته ی نامحدود ایرانسل بخری و طبق اظهارات کاربران بر اساس سرعت 3g/4g منطقه تا بیش از 20 گیگ در یک شب دانلود کنی!
البته گویا فقط اسمش نامحدوده و حداکثر 99 گیگ ترافیک میده که بازم فوق العاده عالیه
نمی دونم دقیقا چی شده ولی امشب در تایم رایگان مخابرات دانلود فایل های بالای 40 مگ رو اجازه نمی داد از چد سرور امختلف امتحان کردم
شاید فقط در منطقه من اینجوریه.
من که دارم دانلود می کنم بدون مشکلنقل قول:
من دارم همین الان فایهای 50 مگی .rar دانلود میکنم. موردی ندیدم.نقل قول:
درود به همه
یه هفته ای می شه که من نمی تونم بطور معمولی وارد چند سایت مثل تابناک، انتخاب، فرارو و یا آپارات بشم. جالب اینکه وقتی با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد می شم تمام سایت ها بدون مشکل باز می شن؟؟!!
دوستان کسی چنین تجربه ای رو داشته؟
proxy ها رو از داخل مرورگرت بردار.نقل قول:
مشکل برداشتن پراکسی مرورگرم نیست. چون بفیه سایت ها بدون مشکل باز می شوند و فقط برای باز کزدن این چند تا سایت مجبور به استفاده از ف ی ل ت ر ش ک ن می شوم
بچه ها همتون موقع دانلود شبانه مجبورید برا سرعت بیشتر دانلود، مودم رو ریست یا خاموش روشن کنید یا اصلا تنظیمات مودم رو تغییر نمی دین ؟؟ :n13:
منکه تابحال اینکارو نکردوم. سرعت میانگین 2 مگ
حالا اثری هم دره؟
مشکل از dns است با dns گوگل بازشون کنیننقل قول:
نقل قول:منم همینو می خوام بفهمم که اصلا اثری داره یا نه؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟؟دلیلش چیه مگه ؟؟؟؟نقل قول:
همش 2020 میگه مودم ریست کن یا خاموش روشن کن تا سرعت دانلود بره بالا
خیلی انجام دادم اما فایده نداش
این همه این تاپیک بازدید کننده و نوسینده داره، یعنی بقیه نمی خوان نظرشون رو بگن؟؟؟؟ !!!!!!!!!
سلام
این مشکلی که بعضی سایت ها رو باز نمی کنه برای منم اتفاق افتاده به 2020 زنگ زدم می گن مشکل سراسریه از زیرساخته
من با دی ان اس گوگل هم نمی تونم باز کنم
دوستان راه حلی دارن پیشنهاد کنن؟
ممنون
نقل قول:
با dns jumper تست کردید؟ اگه مشکل سراسری بود منم باید مشکل داشته باشم که ندارم این مشکلات منطقه ای است بیشتر
اینکاری که موگوم رو یکبار بکن شاید درست رفتک(خالی کردن کش dns شبکه):نقل قول:
توی خط فرمان دستورات زیر رو بزن. به فاصله ی داخل دستورات (space)دقت بشه
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ریستارت