سلام. اینم وضعیت الان ما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 - 5گیگ مخابرات / که از شانس خوب ما این ماه نامحدود حساب کرده :n09:
سلام. اینم وضعیت الان ما :
512 - 5گیگ مخابرات / که از شانس خوب ما این ماه نامحدود حساب کرده :n09:
مخابرات 10 مگ (4 گیگ ماهی 17 تومن)
دانلود شبانه داره؟نقل قول:
بله داره. 99 درصده البته (2 تا 7)نقل قول:
سرعت تو شب هم با سرور های ایرانی و تورنت رو 8 مگه معمولا (شبی 18 گیگ)
من که بعید میدونم:n29:نقل قول:
نه بعید نیستنقل قول:
مخابرات تبریز سرویس 2 مگابیتش از 8 مگ تا 20 مگ متغیره سرعتش و شبی همین قدر یا بیشتر دانلود میده ( یکی از دوستان تو تاپیک تبریز شبی 23 گیگ دانلود میکرد قبلا ) ( من خودم با سرویس 2 مگ سرعت 17 مگابیت رو گرفتم ، قبلا عکسش رو تو تاپیک گذاشته بودم تو تاپیک)
مخابرات ما هم دانلود شبانه رو 3ماه برداشت ولی دوباره برش گردوند سوال من اینه که واقعا مخابرات با دانلود شبانه ورشکست میشه؟یا همش فیلمه؟:n13:
میشه یه عکس از مشخصات خطت بزاری لطفا ؟نقل قول:
نه بابا ورشکست چرا !! همش فیلمهنقل قول:
ببین وقتی وقتی یک شرکتی اینترنت میده مثل اینکه با یه لوله فرضا 20 اینچی آب خریده و داره میفروشه و اون آب هم شب و هم روز داره میره برای مصرف کننده !!
اینا هم اینترنت رو بر اساس STM1 میخرن و به ملت ارائه میدن و شب هم اگر بدن یا نه اون اینترنت رو دارن و پولش رو میدن و نمیشه که اینترنت رو ذخیره کرد و صبح داد
پس همش فیلمه که ورشکست میشه
ولی چون تو دانلود شبانه کمبود پهنای باند شرکت فوری معلوم میشه و گندش در میاد که با پهنای باند خیلی کم دارن کلی یوزر میگیرن ، فیلم بازی میکنن که پهنای باند زیاد تر نخرن تا به خرج بیفتن:n02:
نقل قول:
دوستان یک تریس از 4.2.2.4 بگیرید ببینید که از کدوم مسیر میره برای شما
من چند تا اینترنت مختلف رو تست کردم همگی از pccwbtn رد میشه
===
وضعیت امروز ما
برا منم همینهpccwbtnنقل قول:
برا شما هم ip هر 2دقیقه یک بار عوض میشه؟
نقل قول:خیر. ورشکست میکنهنقل قول:
امسال تعداد کاربران اینترنت در ایران که دانلود شبانه انجام میدن نسبت به پارسال بیشتر شده و همه کاربران که خود ما هستیم میخوان پول تا حدی کم بدن و اینترنت خوب داشته باشن. بنابراین بهترین کاری که میشه کرد اینه که مثلا اینترنت شبانه دار بگیرن و با "یک گیگ" حجم و بعد تمامی مصرف اینترنت خودشون رو در ساعات رایگان انجام بدن در نهایت هیچ کس پول نمیده که گیگ بخره و این کاملا به ضرر سرویس دهنده هست.
الان آسیاتک پیشرفته ترین سرویس دهی اینترنت هست. نه اینکه خوب باشه. بلکه منظور از پیشرفته اینکه طوری تعرفه های شبانه رو چینده که تا حد ممکن ضرر نکنه بلکه سود هم بکنه. اگه تعرفه های اسیاتک رو ببیند کاملا متوجه میشید.
تنها در صورتی ورشکست میشه که آدمهایی مثل شما ازشون دفاع کنه والسلامنقل قول:
وگرنه این حق من و شماست ولی وقتی از حق خودمون کوتاه بیایم مثل آسیاشت و شاتل و بقیه شرکت ها هزار جور بامبول سر نت در میارن که از همون هم برای خودشون درآمد زایی کنن
کی گفته برای سرویس نامحدود باید سقف ترافیک گذاشت !! طرف پولشو میده استفادشو بکنه به تو جه که در روز چقدر میخواد دانلود بکنه !!
اگر فقط یک ماه از این سرویس دهنده هیچ سرویسی خریداری نشه همشون به حقوق یوزر ها احترام میزارن ولی از اونجایی که در کشور به ازای هر 1000000 نفر عده ناچیزی این چیز هارو درک میکنن وضعیت نت اینجوری میشه و نه تنها پیشرفت نمیکنه پسرفت هم میکنه
پس خواهشا از این حرف های 100 من یه غاز نزنین که با شبانه یه شرکت ورشکست میشه !! خیلی نت خوبی دارن میدن تازه باید به فکر ورشکست شدنشون هم باشیم
ایشالا که به زودی همشون ورشکست بشن :دی
نقل قول:خطت روی 10 مگ بسته شده تست سرعت هم 10 مگ هست ! عجیبه . چون قاعدتا سرعت دریافتی مقداری از ریت خط پایینتر هست و دقیقا همون سرعت ریت خط رو نمیده . همونطور که برای آپلودت هم این قاعده صدق میکنه.نقل قول:
نقل قول:
من ازشون دفاع نکردم بلکه حقیقت رو گفتم
از حق خودمون دفاع کنیم ؟ مثلا چیکار کنیم؟ مگه اونایی که شکایت کردن شاتل بعد محدودیت شبانه رو برداشت؟!
ازوش هم شکایت نمیکنم و نخواهم کرد به این دلیل که میدونم هیـــچ فایده ای نداره
و تنها در صورتی ورشکست میکنن که یاد نداشته باشن چجوری سرویس بدن پس خیالت راحت اینا هیــچ وقــت ورشکست نمیکنن
والبته اگه این روند ادامه داشته باشه و در اینده تعداد زیادی از کاربران برای ساعات رایگان انلاین بشن باعث میشه پول هر گیگی که ما برای روزانه میدم ارزشش خیلی بیاد پایین. پس به خاطر همینه که برای دانلود شبانه قوانین میزارن مثل کاری که صبانت و شاتل واسیاتک و... میکنه
در نهایت به دلیل این موضوع هست که قوانین عوض میشه نه به خاطر شکایات مردم
برا ما که شکایت نتیجه داد وگرنه عمرا دانلود شبانه رو بر میگردوندننقل قول:
موافقم و اگر به متن من دقت کنی من هم همین منظور رو از این جمله داشتم :نقل قول:
نقل قول:
ولی از اونجایی که در کشور به ازای هر 1000000 نفر عده ناچیزی این چیز هارو درک میکنن وضعیت نت اینجوری میشه و نه تنها پیشرفت نمیکنه پسرفت هم میکنه
بعضی سرور ها مثل سرور مبین نت سرعت رو بیشتر نشون میده بعضی وقتانقل قول:
==
دوستان دیگه هم از 4.2.2.4 تریس بگیرید لطفا و مسیرتون رو بگید
برای من باقی مسیر ها از گرجستان هستش و پینگ بین 110 تا 160
مخابرات تبریز :
آپلود رو زیاد داره نشون میده :دی ( به دلایلی که سکرتـــــ میباشد :دی)
512 نامحدود ....
محتوای مخفی: IDM
عجیبه امروز وضعیت خوبه
رفیق اگه راهی برای بالا بردن اپلود هست خواهش میکنم بفرست.اگه هم که تست فیک گرفتی که هیچی.:n13:نقل قول:
اینم یه تست با vpn
ُرویس دو مگ مخابرات کرمان.
هیچ راهی وجود نداره چون تو ایران خطوط تلفن کیفیت پایینی دارن و آپلود زیاد رو اصلا نمیکشن !! و خیلی از افراد سرعت آپلودشون 50 کیلو هست و بعضی هم 1 مگابیتنقل قول:
خیلی کم افرادی هستن که سرعت آپلود بالای 1 مگ هست
این تست هم فیک نیست فقط سرعت آپلود رو زیاد نشون میده
میخاستم 700 مگ یه فایلی اپلود کنم که با سرعت 40 کیلو اپ میکرد کلا منصرف شدم.نقل قول:
سرویس 1 مگ مخابرات به همراه حجم خورده شده در یک تست :
سرویس 2 مگ پارس آنلاین
دوستان یه دونه سرویس کاهش پینگ خریدم مخصوص گیمرها . بستر مخابرات تهران 2 مگ نامحدود .
اینم نتیجه:
بدون سرویس کاهش پینگ ( بستر خالی)
وصل شدن به سرویس کاهش پینگ مخصوص گیمرها پینگ با آمریکا (185)