دوباره داره قطع و وصل میشه بصورت مداوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوباره داره قطع و وصل میشه بصورت مداوم:
این کشور همه اش همیطوری اداره میشه.نقل قول:
بی قانون و شهر هرت.
تلویزیون را هم که روشن میکنی هر مهمانی که دارند از سیاست دولت رشته کاری خودش گله داره.
یعنی اگه کسی بگه دولت در فلان زمینه خوب نظارت و اداره کرده؛ باید تعجب کرد.
ای بابا سرعت خیلی پایین اومد هیچ سایتی باز نمیشه
جای مودمت را عوض کن اختلاف R1 و R3 زیادهنقل قول:
جاش خوبه:n02:نقل قول:
من با وضعیت بدتر از این بهرین کیفیت سرویس رو داشتم:n02::n20:
الان دیگه فعلا قطعی ندارم!
سرویس با فلش مشخص شده این زیرنقل قول:
شما از کدوم ای کر استفاده میکنید؟
سلام.بچه ها به نظرتون چه طرحی خوبه؟؟من الان 3 گیگ 512 استفاده میکنم.شبا دانلود میکنم سرعتش بین 60-70 هستش.من واسه دانلود میخوام چه طرحی خوبه؟؟
سلام.طرح 1 مگ نوروزی شبا سرعت دانلودش چطوره؟؟؟
من با طرح 1مگ نوروزی دیشب 2گیگ گرفتمنقل قول:
عکسش تو صفحه قبل هست
آخه بد بختی اینه که اعتمادی به ۱ شب ، ۲ شب نیست، مثلا من ۲ شب پیش با ۲ مگ ۶ ماهه ، کلا ۱ گیگ تونستم دانلود کنم ، دیشب سرعت خوب بود و حدودا ۵.۹ گیگ دانلود کردمنقل قول:
ولی خب اصلا ثبات نداره و اگه یه adsl که شبانه خوب سرعت بده بهم پیدا کنم قطعا بیخیال مبین میشم
1 مگ نوروزی ساعت 23: 2 صبح دانلود با idm
مال من هم دقیقا همین طوری یه !!!!!نقل قول:
فردا زنگ می زنم اگه ادامه بدن سرویس رو قطع می کنم
مال منم همینطورهنقل قول:
اما با دو دانلود همزمان شده 60!
سلام دوستان من مودمم را اپدیتن نکردم مشکلی با انتن دهی ندارم مشکلی که بوجود نمیاد مودمم جیبی هست:n02:
دوستانی که 2مگ دارن میانگین سرعتدانلود شبانشون چنده؟
ومعمولا شبی چقدر میشه دانلود کرد؟
صحبت کردن با اونا فایده ای ندارهنقل قول:
چون سرویس 1 به 4 است و اگه سرعتتون از 32 پایینتر بیاد اونوقت میتونید اعتراض کنید در غیر این صورت طبق قوانین اونها همه چی درسته
هیچ فرقی ندارن سرعت دانلود بین 16 تا 30 در نوسان هستش.نقل قول:
متوجه شدم که توی دانلود شبانه هیچ تفاوتی بین سرویس های 512 و 1 و 2 مگ نیست و اکثرا با یه محدوده ی سرعت دانلود می کنند !
فک کنم شبا اتومات هر سرویسی داشته باشیم میشیم 256 و بالاترین سرعتی که می تونیم باهاش دان کنیم 30 هست ..
البته گفتم حداکثر و نمی دونم اون حداقلی که هیچ تفاوتی بین سرعت روزانه و شبانشون نیس خونشون از ما رنگین تره ؟!
اینترنت من حسابی مختل شده. 4 تا سایت باز میشه، 4 تا سایت دیگه باز نمیشه. چند دقیقه بعد همه درست میشن، دوباره چند دقیقه بعدش همه خراب میشن. جالب اینجاس که با فری گیت هیچ مشکلی نیست، همه چی درست میشه. حال زنگ زدن به پشتیبانی رو هم ندارم.
دیروز برای من اینجوری بود سافت گذر نمیومد.جیمیل نمیومد و... الان خوبه.نقل قول:
احتمالا باید از ip باشه.شما یبار ریستارت کن مودم رو،احتمالا درست میشه.
-------------------------------------
شما وقتی از یک سرویس استفاده می کنی،از داخل e-care اسم اون سرویس رو نمی بینی چون اون صفحه برای تغییر طرح درنظر گرفته شده و نه تمدید!!!گاف جالبیه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط amir200812 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل همینه دیگه، CB1101 هست که سرعتش 512 ولی خبری از CB1102 نیست!:n04:
فکر کردم کلا حذفش کردن، ولی ظاهرا فقط من نمیبینمش...
منم همین فکرو میکردم و تا الان چندین بار ریستش کردم. تأثیر داشته، ولی بازم گاهی خراب میشه.نقل قول:
بچه ها من سرعت 512 دارم سرعت دانلودم از 70 رسیده به 13 مال شما هم همینطوریه؟:n28:
لامصبا پینگشون با سرور خارجی زیر 400 نمیره ، اصن تایم اوت میده ؛ بعد رتبه اول رو هم در تست سرعت کسب کردن :)))
از ۴ بعد ظهر هر چی میگذره سرعت کمتر میشه من الان ۱ مگ نوروزی دارم تاظهر سرعت بالای ۲۰۰ هستش ولی الان زیر ۲۰ هستش:n03::n15:
شما از کدوم سرور دانلود میکنی؟ من الان با فایل هیپو تست کردم سرعت فول بود!
من تو روز مخصوصا ساعت 9 شب تا یک شب خیلی سرعتم بد می شه یعنی 20 تا 20 تا می ره جلو .و تو فیس هم عکس ها برام خیلی بد لود می شه. بعضی موقع ها می شه بعضی موقع ها هم نمی شه .
مودم جیبی ۵۱۲ رایگان ۲_۸ صبح هفت تا دانلود از یک سرور سرعت دانلود هر فایل ۱۲ :n19:
یه مگ نوروزی
دانلود با 16 کانکشن سرعت 80 90 کیلوبایت
من 2مگ یک ماهه دارم تا حالا که راضیم شبی 3گیگ میگرمنقل قول:
سرعت تو روز بین 250تا300 و شبا بین150 تا210 متغیره
شما مشترک قدیم هستید یا جدید؟نقل قول:
چند وقته 2مگ دارید؟
همیشه 3گیگ میگیرید؟
اول؟؟؟؟؟؟؟!!!:n08:نقل قول:
البته تست سرعت در فروردین و فقط و فقط به لطف طرح نوروزی بوده.حالا به نتایج یک ماه پیش(اسفند) همون سایت دقت کنید(روی 1mbps کلیک کنید):
کد:http://www.matma.ir/matma/isdp-ranking-link/245-esfand91-speedtest.html
برای من از 250 بالاتر نمیره.از داخل مودم می تونی ببینی رو چند بسته شده؟نقل قول:
دقیقا همین طوریه. من سرویس های 512 ، 1 مگ ، 2 مگ رو تست کردم. شب همشون یکین.نقل قول:
در صورتی که شنیدم ایرانسل روز با شبش یکیه.
باید منتظر رایتل شد تا مبین نت یه رقیب درست حسابی پیدا کنه که روش کم بشه و احساس خطر کنه تا آدم بشه :n24:
دوباره قطع شد!!!
بقیه هم قطع شدن ؟
ای تف تو روحشون , بازم قطع شد ...
تایید قطعی
بازم سراسریه و احتمالا تا صبح وصل نمیشه.امیدوارم حداقل مشکلات این چند روز رو درست کنن که خیلی از سایتها یا باز نمی شدند یا کند بودند.
الان وصله.
دوستان یه چیز عجیب الان زنگ زدن گفتند شما مودم اوت دور دارین گفتم بله بعد گفتن ما میتونیم اونو ازتون بگیریم یه مودم جدید بدیم بهتون!!بدون گرفتنه پولی
تو سایت هم نگاه کردم مودم اوت دور نبود واسه فروش !!
به نظرتون خبری شده؟چقدر بفروشمش بهتره؟
به نظر من نفروش! احتمالاً به خاطر تحریم مودم کم آوردن!