آی پی عوض کنی درست می شه !!نقل قول:
فقط با آی پی ایرانی نمی شه فلش ها را باز کرد مثلا الان آی پیت را عوض کنی می تونی فلش ها را باز کنی :31:
من نمی دونم دلیلش چیه آخه !!!:2:
Printable View
آی پی عوض کنی درست می شه !!نقل قول:
فقط با آی پی ایرانی نمی شه فلش ها را باز کرد مثلا الان آی پیت را عوض کنی می تونی فلش ها را باز کنی :31:
من نمی دونم دلیلش چیه آخه !!!:2:
هیچی با یک بچه سوسول دانشجو تهرانی دهن به دهن شدم جلو دوست دخترش چیز باد شده بود:دینقل قول:
چكار كردي؟
ببين توي زندگي واقعي هم بن ميشي
رفتم کلانتری اونجا رفع اتهام شدم 5 دقیقه نشد خونه بودم:دی
من اكانتم رو داده بودم آرش و سعيد بازي كنن و كلا خيلي كم سر ميزدم فقط خبر مرگ اكانتمو برام آوردن !نقل قول:
در هر صورت فرقي نميكرد چون من بازيو ول كرده بودم ولي اينجوري آبروم رفت
آواتار من چرا؟ بود کی پاک کرد؟:دی
همه ي آواتار چراها پاك شدن !
مگه این خارجی ها تو را می شناسند که آبروت بره !! :31:نقل قول:
خیلی تابلو شده بودنقل قول:
خوب دیگه دیدند داره شورش می شه تاپیک را بستند و چند نفر را هم تعلیق کردند و چرا ها بدون جواب موند :13:نقل قول:
آره ديگه بابا ميگن حتما اين همه وقت كه رنك يك بود با مولتي بودنقل قول:
مگه این خارجی ها تو را می شناسند که آبروت بره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش الان m-pro ورلد 10 تو چه حالی است ؟ از شهر انداختنش بیرون یا نه ؟ رنک چنده الان ؟ :31:
هنوز رنك 5 دوئل هستنقل قول:
رنك 373 تجربه:31:
به فاندر این روس ها تلگرام بده بگو این مولتی را از شهر بندازین بیرون :31:نقل قول:
همون موقع انداختنش بيروننقل قول:
دیدن الان آبروشون می ره :31:نقل قول:
اینترنت هم که رفته به زمان قرن 10 :31: 2 کیلوبایت سرعت می ده
این اینترنت را خیلی دوست دارم یک روز قطعه یک روز سایت باز نمی کنه یک روز فلش ها را باز نمی کنه یک روز یاهو کار نمی کنه یک روز سرعتش اونقدر زیاده که آدم حیفش می یاد از اینترنت استفاده کنه ... :31:
يك چيزهايي رو نبايد ببنيد زشتهنقل قول:
اينا هواي شما رو دارن گفتن كسي دسترسي به اينترنت نداشته باشه اين چيزهاي زشت برداشته بشه بعد شما دوباره بياين از چيزهاي خوب اينترنت استفاده كنبد:31:
راه حل جدید برای دور زدن این مواقعی که یاهو رو می بندند دارین؟؟
براي من كه سالمه !!
اماکان نداره:دی
من یک راهی پیدا کردم :5:
مال من که دیروز اصلا یاهوم قطع نبود فقط سرعت یلی کم بود نمی شد سایت ها را باز کرد
ضمنا این مشکل فلش برای جنگ های فورت برای من با فایرفاکس دیده نشد یعنی دیشب جنگ داشتیم نرفتم جنگ که شرکت می کنم و جنگ را نشون نمی ده وقتم هدر می ره ولی جنگ که شروع شد مثل همیشه تونستم جنگ را بدون مشکل فلش یا چیزی باز کنم
شما ها خر شانسید:دی
من هر چي ايپي عوض كن دانلود كردم ويروس داشتنقل قول:
اما جنگ امروز رو بدون مشكل انجام دادم مشكل چت روماي جنگ هنوز پا برجاست
آره جنگ ها باز می شه ولی چت روما را منم نمی تونم با ای پی خودم باز کنم ولی با عوض کردن آی پی به راحتی چت روما باز می شهنقل قول:
سروش چرا ورلد 1 را ترک کردی !! اون همه زحمت بکش بعد همه چی را بفروش و ول کن !!! :41:
ديگه حال نميدادنقل قول:
تيم اصلي كه باهاش بودم همه بازي رو ترك كردن به خاطر بچه ها اومدم اونها هم كه يا لولشون تا ته رفته مثل هادي يا ديگه حس بازي رو ندارن
بازيهاي آنلاينم تمام قشنگيش به افراديه كه هستند وگرنه خودش زود از دور خارج ميشه:19:
شما هم اين اكانتتون به آخر خط برسه همين كارو ميكنيد
من بعضي ورلدارو چند بار پاك كردم دوباره شروع كردم اما ديگه ورلد 8 و ورلد 10 بسه اينا هم تا به يك جايي برسن پاكشون ميكنم اگر ببينم ورلدش سوت و كور شده و از كسايي كه ميشناسم كسي نيست
چجوري ميشه فهميد كدوم فورت در حال جنگه؟
مطمئن باش من به لول 99 رسیدم بازی را ول نمی کنم چون بعد لول 99 اولا فورت ها را دارم دوما دوئل را دارم سوما کویست ( البته اونا هم تا 6-7 روز می شه تموم کرد همشون را ) من دعا می کنم زود برسم به لول 99 تا فقط از کار کردن خلاص بشم :13:نقل قول:
سمت راست زیر ستینگ یک گزینه هست برای دیدن فورت ها اون را بزنی می تونی ببینی البته فکر کنم تا یک لول خاص اون گزینه فعال نمی شه برات اگه برات فعال نباشه کد زیر را به قسمت ادرس مرورگرت کپی کن اتوماتیک اون صفحه باز می شهنقل قول:
کد:javascript:AjaxWindow.show('fort_overview');
آره هنوز برام فعال نشده
ممنون كه اين راه رو گفتي.
همیشه یک راه فرار هست :31:نقل قول:
سعيد عين معتاد ها حرف ميزني :دي
معتاد هنوز ندیدی:دی
بستگي داره چه نوع معتادي بخواي :دي
من دیوانه این وست شدم انگار !!!نقل قول:
فکر کنم 100 % معتادم الان من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتاد وست !!!
اين بازيهاي آنلاين كاملا اعتياد آوره چون زود تموم نميشننقل قول:
ممكنه 2 ساعت در روز وقتت رو بگيرن اما كل روز فكرت رو مشغول ميكنن:27:
بخاطر همينه كه خيلي ها يهو ولش ميكنن:31:
نه بابا كجا معتاد كننده هست ! من كه اين همه بازي كردم معتادش نشدم ! اعتياد چيه اصلا ! استغر فر الله !
اولش این ممد گفت که هر 4 ساعت می یایی 2 دقیقه کار می دی و ... ولی حق با توست کل روز آدم را مشغول می کنهنقل قول:
خودشم می خواست بیاره برای تراوین و نمی دونم چی چی که گولش را خوردم :31:
لباس سوم ست خواب را هم برام داد :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
میگم خر شانس هستید شما ها میگین نه....
3تا آیتم از ست خواب رو سعید داره دیگه....:((
شانشون زيادهنقل قول:
من يك آيتم ميخوام 15 ساعت كار كردم نميده حداقل ورلد 8 يكي از اين اتريبارو بگيرم:41:
من 6 ساعت پشت سر هم gorve rober کار کردم با لابور 50 هیچی نداد...:(نقل قول:
شانشون زياده
من يك آيتم ميخوام 15 ساعت كار كردم نميده حداقل ورلد 8 يكي از اين اتريبارو بگيرم
اگه یک انگوشتر از این کار پیدا کنم 1200 ex گیرم میاد و میرم لول 64
سعید عزیز دل تولدت مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــ