زرشك !!!!نقل قول:
يعني تو 12 ساعت 650 مگ دانلود ؟؟؟ دوستاني كه 128 شاتل دارند پس چطور با 6 ساعت شبانه ميگن همين مقدار رو دانلود ميكنن ؟؟؟
Printable View
زرشك !!!!نقل قول:
يعني تو 12 ساعت 650 مگ دانلود ؟؟؟ دوستاني كه 128 شاتل دارند پس چطور با 6 ساعت شبانه ميگن همين مقدار رو دانلود ميكنن ؟؟؟
شاتل الان افتضاحه . منم اساسی دارم باهاشون درگیر میشم . الان با پشتیبانی درگیر شدم . تلفنی هم جواب بدن درگیر میشم . ایمیل هم دادم با بدترین لحن تا زنگ بزنن درگیر میشم . شنبه هم شکایت میکنم .
واقعاً من نمیدونم شماها چرا راحت نشستین یا میگید سرویس عوض میکنم یا میگید چکار کنم . بابا شکایت کنید . من شخصاً شنبه شکایت میکنم . رونوشتشم میفرستم براشون .
موفق باشید
سرعت تورنت و رپید روی 20 است ولی لینکهای دیگه 100 کیلوبایت دانلود میده ارت یک
وای یعد 10 بار خاموش و روشن کردن مودم الان وصل شده
حالا کسی نمی دونه این شاتل چی شده؟؟؟
اره با فرض اینکه سرعت 128 اش 16 باشه برابره با 690 مگابایت...نقل قول:
12*16*3600=691200
خوب 128 اکو شاتل در حال حاضر تا 512 باز گذاشتن یعنی 512 هست
که میشه 6*64*3600=1382400
بابا از مودم نیست . اینا دیتابیسشون توی مخابرات رو که دستکاری میکنن چند لحظه ای قطع میشه و باید صبر کنینقل قول:
دوستاني كه شكايت دارند از خدمات شاتل يا هر نوع كالا يا خدمت يا......... مي توانند به سازمان بازرگاني استانهاي خودشون مراجعه كنند و اونجا شكايت كنند .ضمنا مي توانند از طريق تلفن 124 هم شكايت خود را مطرح كنند:8:
تهران - مخابرات دیالمه - آرت 1 - همین الآن :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام جلالی هستم لطفا با ذکر شناسه کاربری ,مارک و مدل مودم مشکلتان را بفرمایید در ضمن اگر مشکلتان در زمینه مسائل مالی و یا قطع به علت اتمام ترافیک و یا بدهی میباشد متاسفانه پشتیبانی توانایی رفع این مشکلات را ندارد و میبایست جهت بررسی با قسمت فروش تماس بگیرید
Mehdi 6:38:05 PM
سلام
بیش از یکهفته هست که مشکل افت سرعت شبانه دارم و سرعت همیشه روی 60 کیلو بود الان کمتر از 25
cs22 6:39:03 PM
لطفا شناسه کاربریتون رو بفرمایید
Mehdi 6:39:08 PM
بارها با همکارانتون صحبت کردم ولی هنوز مشکل حل نشده
cs22 6:39:46 PM
توی این ساعت هم مشکل دارید ؟
Mehdi 6:39:57 PM
خیر
شب از 1 تا 7
cs22 6:41:10 PM
در بعض از مراکز در ساعات رایگان مکل ترافیک بوجود میاد یعنی مرکز با حجم زیادی از درخواست ها مواجه میشه که نتیج افتسرعت هست این مشکل برطرف میشه اما نیاز به زمان بیشتری نسبت حالات معمول داره که باید تحمل بفرمایید تا این مشکل برطرف بشه
Mehdi 6:41:32 PM
نیاز به زمان بیشتری نسبت حالات معمول داره
منظورتون چیه ؟
cs22 6:42:09 PM
یعنی اینکه اگر یه مشکل در عرض چند ساعت برطرف بشه مکنه این مشکل چندین روز طول بکشه
Mehdi 6:42:43 PM
تا هفته ی آینده مشکل رفع میشه ؟
cs22 6:43:01 PM
من نمیتونم بهتون زمان بگم چون تا مشکل رو برطرف نکنن به پشتیبانی فنی اعلام نمیشه
Mehdi 6:43:17 PM
میدونید مشکل از کجاست ؟
cs22 6:43:34 PM
عرض کردم که مشکل ترافیک هست
Mehdi 6:44:26 PM
خیر مشکل اینه که برای یک عده که قرار دادشون 128 هست اومدید دان استریمشون رو روی 512 بستید
و اونا در واقع دارن از حق ما استفاده میکنند
خوب شما که پهنای باند کافی ندارید چرا کاربری که قرارداد 128 میبنده ،دان استریمش رو روی 512 یا یک مگ میبندید؟
cs22 6:46:29 PM
مسئله دان استریم 512 نیست چون توی همچین مواقعی اونها هم افت سرعت دارن در ضمن تغییرات دان استریم چندین ماه هست که اعمال شده ولی همونجوری که خودتون فرمودید مشکل افت سرعت شبانه چندین روز هست
Mehdi 6:47:53 PM
ولی هنوز مشترکانی هستند که با قرارداد آرت 128 یا اکو 128 ، شاتل دان استریمشون رو روی 1 مگ یا 512 بسته
چرا بین کاربران فرق گذاشته میشه ؟
cs22 6:49:00 PM
این مورد رو بنده گزارش میکنم ولی اگر امشب در ساعات رایگان مشکل داشتید مجددا با پشتیبانی فنی در تماس باشید
Mehdi 6:50:53 PM
شماره تلفن مدیریت رو لطف میکنید شنبه باهاشون صحبت کنم؟ خوب همونطور که میدونید طبق قوانین سازمان مقررات رادیویی شرکت حق نداره به کاربران 128 سرویس بالاتر ارائه بده .
cs22 6:51:50 PM
بنده شماره مستقیم ایشون رو ندارم ولی میتونید با شماره 23099با قسمت شاکایات تماس بگیرید
Mehdi 6:51:59 PM
ممنون
شب خوش
cs22 6:52:27 PM
خواهش میکنم
خدا نگهدار
ژاپن و کره جنوبی هر سال 10 مگ سرعت سرانه ی کاربراش بالاتر میره . اینجا ما دائما پسرفت میکنیم.
این شاتل داره چیکار می کنه؟
دیشب با تورنت به زور سرعت به 20 میرسید. وحشتناک تعطیل شده .
نقل قول:
منظورت my.shatel.ir هست؟!
داره همین گزارش میزان مصرف را درست میکنن!
عجیبه که روزا مشکلی نیست (فقط ممکنه قطع بشه مثل امروز که 2 بار قطع شد)
ولی شبا راس ساعت 1 سرعت میاد زیر 20 کیلو!!!
من فکر کنم شیطنت خود شاتل باشه و ربطی به تعداد کاربرا نداره!
مثل اینکه سیستم نرم افزاری شاتل حسابی قاطی کرده!
روزها هم مشکل داره من الان سرعتم از رپیدشیر از 50 بالاتر نمیره قبلاً شب یا روز کمتر از 68 نمیومد...
دوستان من دیشب تا ساعت 1/5 اوعضای سرعتم خیلی خراب بود بعدش یه بار مودمو خاموش روشن کردم خوب شد البته بازم از رپیدشیر خراب بود ولی حداقل لینک مستقیمش خوب شد ....
امشب شما هم همین کار رو بکنید...
دقیقا:10:نقل قول:
حالا بماند که یه سری دوست دارن گناهش رو بندازن سر اکو 128 ها :31:
باور کنید ما هیچ اصراری نداشتیم سرعت مون بره بالا
تازه ضرر هم میکنیم چون مثه چی ترافیک مون میپره :31:
من که از موقعی که سرعت رفته بالا دوره ای نبوده که ترافیک اضافه نخریده باشم
سلام
دوست گرامی من جناب ahriman323
خیلی دلم میخواد حضوری خدمتتون برسم و از دلتون در بیارم . حاضرم از قزوین بیام خدمتتون تا مبادا از دست ما ناراحت شده باشی .
اگر برات مقدوره آدرستون رو بدیدی تا بیام و از خجالتتون در بیام . البته اگر دوست داری و مطمئنی .
بله
سرعت الان در بهترین حالت ممکنه از زمان بتن تولد شاتله :31:
آخرین خبری که از یکی از آشنایان در شاتل کسب کردم اینه که :
1 . مشکل شاتل ( البته قزوین بقیه شهر ها رو نمی دونم ) تا یکشنبه به امید خدا ردیفه . و مشکل افت سرعت حتی در ساعات شبانه هم رفع میشه .
2 . سرعتهای قراردادیه 128 ها رو تا 512 کیلوبیت باز گذاشتم ولی برای 512 ها هیچ گونه تغییری انجم نخواهد گرفت .
شرکت شاتل 100 % در این موضوع افزایش سرعت مقصره و ما 512 ها راحت می تونیم شکایت کنیم .
دوستانیکه می خوان شکایت کنن ما رو هم در لیست خودشون قرار بدن تا بلکم یه فرجی بشه ( از طرف ما هم حالشون رو بگیرید .)
البته توی مفاد قراردادی که با شاتل امضا کردیم ، در قسمت : " ماده 4 : سرویس دهنده می تواند : "
قید شده که شرکت شاتل هر وقتی که دلش بخواد می تونه از ارائه سرویس خودداری کنه . ( برید یه نگاهی به قرار دادتون بندازید ) .
خلاصه همیشه سکوت و فشار زیاد یه نتیجه رو می ده . ( بدبختی )
ولی خداییش توی این یکی دو هفته ای که همگیه دوستان به اتفاق یکدیگر اعتراض کردیم ، کیفیت سرویس شاتل بهتر شده .
در ضمن سرویس های آرت رو 1 به 4 share می کنن و اکو رو 1 به 8 :31: .
الان هم بصرفه ترین سرویس 128 آرت هست . هم حجمتون زیاده هم سرعت . البته اگر دوستان 512 عزیز پیگیره ماجرا بشن 100 % یا برای 512 رو تا 1 مگابیت باز میکنن یا سرعت همه رو حقیقی می کنن . البته با شکایت کامل به مسئولین .
خلاصه دوستان از حق خودتون کوتاه نیاید و حسابی حال ای ن پشتیبانی رو بگیرید . آخرشم تهدیدشون کنید که بخاطر تاخیر در جواب و رفع نشدن مو ضوع و بد جواب دادن پشتیبانی حالشون رو می گیرید . چون شاتل نیروی بد رو راحت اخراج می کنه . ( 100 % مطمئنم . چون آشنامون یه کمی توضیحات اضافه داد . )
انشاا... سرعتمون امشب انفجاریه :31: ( یکی از تبلیغات خرکی در قزوین توسط شاتل )
اره منم همین کار را دیشب کردم سرعت خوب میشه در مواقعی که سرعت افت پیدا میکنه! :5:نقل قول:
آقا من یه پیشنهادی دارم . تمام دوستانی که مشکل افت سرعت دارند با هم جمع بشیم و یک نامه بنویسیم و نام کاربری همه ی کسانی که شکایت دارند زیرش باشه و این نامه اگر از طرف یکعده ی زیادی باشه مطمئننا اثرش خیلی بیشتره.
اگر تایید میکنید نظر خودتون رو اعلام کنید.
تست داغه داغه داغ . حالش رو ببرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان تست گرفتم
دوست عزیز من چند روزه دارم میگم هرکی میخواد بیاد تو پروفایلم بگه تا هماهنگ کنیم چندتا شکایت بدیم نه یک شکایت با چند نامنقل قول:
من شخصاً شنبه صبح شکایتم رو تحویل سازمان تنظیم مقررات به آدرس بلوار دانشجو ، خیابان دانشگاه ، فرعی سوم سمت چپ اداره کل تنظیم ..... تحویل میدم . هرکی پایه هست حالا شنبه یا یکشنبه یا ... بیاد اقدام کنه .
آخه مشکل با سرعت روزانه نداریم که . مشکل شب از 1 تا 7 هست.نقل قول:
اگر بخوایم روزا دانلود کنیم که در عرض دوروز حجم سه ماهه تموم میشه.
بچه ها من فهمیدم که اگه از سرور مستقیم مثل سایتهای mozilla.microsoft دانلود کنم سرعتم 117 هست.
ولی از لینک های دیگه 24 هست و دارای نوسان.
اگه من اکانت رپیدشیر بگیرم بنظرتون میشه همون 117.؟
سلامنقل قول:
نه بازم نمیشه !
من تا الان یا از سرور اختصاصی دانلود میکنم و یا از رپیدشیر بااکانت ولی سرعت بالای 30 نمیره !
اکو 512 دارم .
دیشب هم از سرور asus دانلود داشتم بازم سرعتش خیلی پائین بود ،اگر اشتباه نکنم 15-20 در ضمن تازه گیا که دانلود از رپید شده زیر 20 ،دیشب رپید رو امتحان کردم 17 میداد(منظورم با اکانت رپیدشیر هست !)
با تمام سرور های مختلف مثل files.to , fileflyer , ... هم امتحان کردم ولی نشد !
در ضمن حتی با --- هم امتحان کردم ،بازم فرقی نداشت !
ظاهرا سایر دوستانی هم که مثل شما آرت دارند این مشکل رو دارند :نقل قول:
کد:http://forum.persiantools.com/t73706-page212.html
معلوم نیست شاتل چه غلطی داره میکنه . اوضاع اینترنت همه بهم ریخته.
مهدی جان و ask_bl جان
لطفا این لینک پاینن رو برای دانلود بگذارین و حداکثر سرعت که گرفتین رو اینجا اعلام کنید
کد:http://shatel.ir/media/download/Asus-AM602.exe
این سرور خود شاتل هست این سرور در خود ایران هست و الان من پینگ کردم پینگش 22ms هست به همین خاطر ماکسیمم سرعت رو میده.نقل قول:
من روزها هیچ مشکلی ندارم . مشکلم شب هست.
البته این حجمش خیلی کم بود !نقل قول:
ولی لینک زیر رو گذاشتم :
کد:http://shatel.ir/media/download/Asus-AAM6000.exe
69-70 ریسیو داشتم .
سرعت از سرور خودشون که بالاست ولی امروز معلوم نیست چه خبر شده سرعت کم و زیاد می شه ترافیک شبانه اشتباه حساب می شه سایت از سرویس خارج می شه .... خدا به خیر بگذرونه
این لینکی که قرار دادین من تست کردم بین 65 تا 70 دانلود میشه . ولی مشکل اصلی شب هست . مال من بعضی اوقات زیر یک کیلوبایت میرسه . فکر کنم صبح بیدار میشی نوشته 10 مگ دانلود شده با سرعت متوسط 720 بایت
کاملا معلومه که آپلود سنتر های معروف و پر کاربر رو دست کاری کردن.
با اطمینان میگم که سرعت دانلود هیچ مشکلی نداره ، و فقط به خاطر دستکاری اینا سرعتمون انقدر پایینه.
برای اطمینان مهدی و ask_bl اگه میشه اینو هم یه تست کنید و حداکثر سرعت رو لطفا بگید.
کد:http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx?ocid=ie8_b_1C438A12-D738-4A04-9BCB-9EA8BFF3E796
لینک برای من باز نمیشهنقل قول:
چک کردم سالمه
برای من :نقل قول:
30-40
برای من این URL رو حتی لود هم نمیکنه.نقل قول:
دیگه معلوم شد سرعت مشکلی نداره و آپلودسنترها رو دستکاری کردن.
طی چند روز آینده اگه رسیدگی نکن بنظرم همگی یه تیم بشم و شکایت کنیم.