دو نکته ! اول اینکه با روشن خاموش کردن مودم سرعتم برنگشت و ااینکه فقط دانلودم محدود شده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دو نکته ! اول اینکه با روشن خاموش کردن مودم سرعتم برنگشت و ااینکه فقط دانلودم محدود شده !!
یعنی ری..دم به این مملکت بی در و پیکر بی قانون!!!
:n21:
دوستان عزیز من امروز هر چی فحش از دهنم در امد به اینا گفتم ولی چه فایده پول مون رو خوردن وقت مون رو هدر دادن و عصاب مون رو خورد کردن فحش ما هم به جای این ها بر نمیخوره این ها حروم زاده هستن پس زیاد به خودمون فشار نیاریم.وقتی مملکتی قانون نداره و قانونش قانون جنگله همین میشه.تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که همه به نشانه اعتراض در یک روز مشخص درخواست تخلیه بدیم وقتی 2 3 هزار نفر این کار رو انجام بدن دیگه از این گه خوری ها نمیکنن.بابات بد دهنی هام هم معضرت دیگه اعصاب ندارم مخم نمیکشه.
بدون شرح:3::31::نقل قول:
میبینم که نظرت عوض شده.
چند بار بگم این اسیاتک درست بشو نیست؟؟!!:n15:
پشتیبانی تهران که زنگ میزنی مشغولی میزنه همش،نمایندگی زنگ میزنی میگه زنگ بزن تهران
هم درست روزی که یک روز به سرویس فعلیم مونده و این یه روز تموم میشه اون تمدیدی که کردم فعال میشه این بازی ها داره در میاد
بدشانسی پشت سرهم
این طور که معلومه هر روز فقط حق دانلود یه مقدار مشخص داریم !!!!
دیشب دقیقا ساعت 12 تراقیک هدیه واسه من شروع شد حدود 200 مگابایت با سرعت 100 دانلود کردم
بعدش برگشت به حالت عادی سرعت 60 شد و نزدیک 1 گیگ دانلود کردم
از 1 گیگ که گذشت دوباره محدود شدم و الان سرعت 20 هستش :n03:
واقعا سیستم جالبی راه انداختن
موندن تو این شرکت دیگه فایده نداره،اگه همه کسایی که ناراضی هستن بعد از پایان دوره شون تخلیه کنن اینا میفهمن که دیگه از اینکارا نکنن.
پشتیبانی 1544 تهرانشون از صبح مشغولی میزنه خب این اسمش شد پشتیبانی؟؟؟
دوستان عزیزی که مثل من پاشون تو آسیاتک گیر نیست لطف کنن اگر براشون مقدوره که از جای دیگه ای سرویس بگیرن، همه در یه روز خاص درخواست تخلیه بدن؛ این راه خیلی خوبیه.
فقط نامحدود ها مشکل دارن , من از دوربری ها که پرسیدم گفتن : چند شب هست که با شبانه حدود 6-7 گیگ دانلود کردن حتی دیشب . الان نگاه کنید که یک محدود نیست که بگه اوضاع خرابه . فقط نامحدودها هستند که شکایت دارند .
من به شدت از اسیا تک دیگه راضی نیستم امروز هم رفتم مخابرات بگیرم 512 نامحدود 1 به 5 میگفت 43 هزار تومن میصرفه؟:n27:
نقل قول:
سلام دوستان من دیشب یک ساعتی سرعتم شده بود 70-80 بعد الان شده زیر 20!!!
512 نامحدود!! کسی این مشکل رو داره؟؟
اسیاتک
نقل قول:
اقا سرویس های اسیاتک عوض شده و گرون تر هم شده
این نامحدود چیه کسی خبر داره جریان 12 گیگ چیه؟؟
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
زنگ زدم 1844 میگم چرا سرعتا کم شده از دیشب میگه سرویس ها عوض شده!! میگم چه ربطی داره من 512 نامحدود گرفتم الان دانلودم 16 هست یعنی 128!! میگه نامحدود طلایی بگیرید!! بعد میگه سرویس شما هم امروز تموم میشه تمدید کنید!! میگم تایم اوت میده یکی در میون میگه طلایی بگیرید!!
اینا عمه دارن؟؟؟
بعد زنگ زدم به قسمت فروش میگم این سرویس های جدید که نوشتید حداقل 12 گیگ جریانش چیه میگه من هیج توضیحی براتون ندارم!! میگم سرعت مثل قبله میگه احتمالا اره!!! خوب تو اونجا ج کار میکنی پول مفت میگیری ؟؟
حرسم در اومده مثل اینکه زدن سرویس هاشون رو پکوندم 512 نامحدود رو 160 بستن از دیشب
از دیشب سرویس ها عوض شده!!
اقا من بخوام تغییر سرویس بدم به 256 حجمی 10 گیگ در ماه + شبانه!! سرعت شبانش چنده حدودا؟؟
و اینکه میگم جریان این 12 گیگ اینه که وقتی 12 گیگ با نامحدوذ بگیری سرعت افتضاح میشه!!!
بیشتر کسایی که الان 512 ناحدود دارن قبلا 2مگ محدود داشتنقل قول:
این داستان چند وقتی هستش که شروع شده اول از همه سرعت محدود کم کردن که ما مجبور شدیم نامحدود بگیریم
این شرکت دیگه داره نفس های آخرشو میکشه
حیف که تازه برای یه ماه دیگه تمدید کردم وگر نه درخواست تخلیه میدادم
لعنت به اسیاتک با این سرویسهاش و کیفیت و پشتیبانی و قیمت مضخرف!
میگن ما پینگ را تضمین نمی کنیم!
پینگ تا 1800 میرسه!
سرویس 1024 محدود
خط فیبر نوری هست جای دیگه هم ساپورت نمیکنه!
قیمت سرویس 1024 10 گیگ هم 6200 افزایش یافت برای چندمین بار کیفیت هم بدتر شده!
حالا جالب اینجاست پشتیبانی وسط صحبت که میبینه حرفش نمیرسه و هیچی حالیش نیست , گوشی رو میزاره . هی میگه Ok شد , میگم نه :n02: ,
عجیبه انگار فقط برای ما پشتیبانی مشغولی میزنه اونم درست یک روز کمتر مونده به پایان دوره فعلی
عجب آدمایی هستن اینا...
اقا سرعت 256 حجمی چقدر هست؟؟
اسیاتک
سرعت شبانش هم مهمه
این الان 512 نامحدود منه!!!
چند تا شماره هست , تو نکنه همش 1544 میگیری :n02: , برو تو سایتش چند ت اشماره ردیف کن و حالشو ببر .نقل قول:
قبلا هم بهت یک شماره داده بودم اما خوب بیا این یکی جدیده : 7664332 داخلی 202 و 204 .(فقط برای مشهدی ها )
البته چون پشتیبانی هیچی بارش نیست , سعی کنید کوتاه نیایید و مثل من تا زمانی که خودشون کم آوردن و گوشی رو گذاشتن , ادامه بدید . اینطوری خوب اعصابشون رو بهم میریزیم تا فکر نکنند ما خر هستیم .
این شماره نماینده آسیاتک تو مشهد صبحی بهشون زنگ زدم گفتن باید زنگ بزنی تهران،الان دوباره بهشون زنگ زدم داخلی که گفتین رو گرفتم کسی برنداشت دوباره زنگ زدم یه نفر برداشت گفت داخلی 204 رو بگیر 10 دقیقه دیگه حالا زنگ میزنم مشغوله:n29:نقل قول:
عجب تو این یک ماه نشده یکبار زنگ بزنم به پشتیبانی تهران یا همین نمایندگی مشغولی بزنه حالا یک روز مونده که ماهم مجبور شیم یک ماه این سرویس گند رو تحمل کنیم همجا مشغولی میزنه...
دوستان خوب شمایی که میگید درخواست تخلیه بدیم،یه اموزش بدین که از کجا باید درخواست تخلیه بدیم؟
باید زنگ بزنیم پشتیبانی خرابشدشون یا از تو خود سایتشون هم میشه درخواست تخلیه داد؟
کلک ها خودشون این کارو کردن , چون من حدود نیم ساعت پیش به همون داخلی 204 زنگ زدم که آقای احمدی مسئولش بود و البته خودشو به بی اطلاعی می زد اما خوب باهاش صحبت کردم .نقل قول:
تهران که باید کلی آهنگ بشنوی تا بتونی وصل بشی و صحبت کنی /
الان دیگه اکثر شرکت ها دارن همین کلک ها رو پیاده می کنن و کسی هم نیست جلوشونو بگیره . من که دیگه از ADSL خسته شدم . اینترنت نیست که , هم پول بدی و هم اعصابت رو خورد کنن. دیگه یکدفعه اینترنت رو قطع کنن و اینترانت رو بیارن .
تا حالا آسیاتک نداشتم که بدونم ولی شما اگه از خود سایت گرفتی پشتیبانی تهران زنگ بزن(1544) بهت میگن چیکار کنی،من که صبانت داشتم و با اینکه از نمایندگی هم گرفته بودم یه فرم درخواست جمع آوری تو پنل بود که باید پر میشد و روز بعدش هم زنگ زدن گفتن برای چی تخلیه میخواین بکنین و اینجور چیزا و 3-4 روزه تخلیه شدنقل قول:
الان زنگ زدم به همون شماره مشهد داخلی 204 خانمه گوشی رو برداشت گفت شما پولو ریختی امکان برگشت وجود نداره گفتم یعنی چی هنوز سرویس که فعال نشده گفت 10 دقیقه دیگه داخلی 202 رو بگیر
انگار باید این یک ماهو اجباری بمونیم...:n23:
چند روزه تقریبا روزی ۲۰۰ بار نت قطع میشه. ۲ دقیقه وصل میشه ۵ دقیقه قطعه.
امروز دیگه شورشو در آورده. ۱۰ دقیقه قطع، ۱ دقیقه وصل :18:
لعنت به این شرکت...دوستان مشهدی: به جز صبانت و مخابرات که کلا نامحدود نمیده چه شرکتی برای نامحدود مناسبه؟ (هر چند بهم اثبات شده همه شون دزدن)
ویرایش: سرعت هم که ۱۰ تا ۲۰! تو اون ۱ دقیقه هیچ چی نمیشه باز کرد!!!
من با تنظیم مقررات صحبت کردم گفتن اون 20% درصد را برداشتن و افزایش قیمت قانونی هست!
با این کیفیت سرویسهاشون!:n21:
نامحدود تنها شرکتی که فعلا قانون مصرف منصفانه نداره(تا جایی که من میدونم) های وب هست که بری قیمت هارو ببینی سرت گیج میره،با توجه به اینکه مشهدم هستی و مخابرات مشهدم افتضاحه و نامحدود نداره،انتخاب دیگه ای جز محدود برات نمیمونهنقل قول:
نقل قول:
بزنگ
021-82144000
جواب میده!
دلیل تخلیه رو بزنید قیمت بالای سرویس
نقل قول:
اگه نمایندگی بودی بزنگ نمایندگی، بگو برات تخلیه کنن! فقط دلیل تخیه رو هم بگو که تو سایت وارد کنه (نمایندگی)
مثلا کیفیت بد یا قیمت بالا
سلام دوستان
مگه میشه تلفنی درخواست جمع آوری داد ؟ چون من برای مخابرات حضوری درخواست دادم . فکر کنم باید حضوری برید . حداقل تو مشهد اینطوری هست .:n01:
نقل قول:
چرت گفته! برای من برگشت زدن! اگه نمایندگی ثبت نام کردی، میری از نمایندگی پولتو پس میگیری
دوستان کسی نمیدونه حداقل 20 گیگ یعنی چی نمایندگی شهر من هم چیزی نمیدونه میگه هیچی به ما نگفتن و قراره دو روز دیگه به ما بگن که چیه
فکر کنم بشه! از سایت هم میشهنقل قول:
اینم دلایل
درخواست جمع آوري سرويس
به دليل:بالا بودن قيمت سرويسها
عدم پشتيباني مناسب توسط آسياتک
پايين بودن سرعت سرويس
اختلال زياد در سرويس
نارضايتي از سرويس شبانه
جابجايي محل
ساير موارد
همه موارد کو؟!
اینم مشغولی میزنهنقل قول:
نمایندگی هم الان بوق ازاد میزنه نمیره رو منشی تلفنی
عجب گیری افتادیم
من موندم این آسیاتک با چه فرمولی تعرفه این لیست بلند بالای سرویس ها را حساب میکنه که با تعرفه های اعلام شده از طرف رگولاتوری مغایرت نداره.
تو همه جای دنیا تنوع سرویس ها یه حسنه ولی شک نکنید آسیاتک این تعدد سرویس هاش رو برای گمراه کردن کاربرها قرار داده اینو باتوجه
به این میگم که پشتیبانی نه تنها کاربرا رو درمورد سرویس ها راهنمایی نمیکنند بلکه اسم بعضی سرویس ها هم اصلا به گوششون نخورده!
پس مجبور میشید خودنون با آزمون خطا سرویس مورد نظرتون رو انتخاب کنید که احیانا یکی دو بار در انتخابتون موفق نیستید و پول بی صاحبتان را روانه جیب آسیاتک میکنید ودر نهایت پس از کلی تلاش تا میاید با سرویس تا حدودی دلخواهتان حال کنید دوباره لیست سرویس ها مث امروز از بیخ عوض میشه!!! و شما میمانید و
لیست دراز سرویس ها جدید
انجمن پی سی ورلد
پرس وجو آزمون و خطا
پول بی صاحاب
و جیب آسیاتک!!!
دو سه روزه اینترنت اسیاتک واقعا در حد جهانی قهوه ایی شده.طی 24 ساعت 10 بار قطع میشه.قطع میشه 1 ساعت دیگه وصل میشه,وصل میشه سرعت دانلود 512 بزور 20 هست معمول 9 10.خدا دست هر چی دزده قطع کنه از جیب این ملت
تا20 گیگ سرعتت خوبه(متوسط) بعد 20 گیگ سرعت در حد حلزون میشه!نقل قول:
این یعنی 20 گیگ بگیری سرعتت میشه دایل اپ سرعت یک چهارم میکنه یعنی من که 512 نامحدود بودم کردنم 128نقل قول:
دوست عزیز وارد crm.asiatech.ir بشید و از بخش خدمات اینترنت سرویسی که دارید رو انتخاب کنید و تخلیه رو بزنید و علت تخلیه رو انتخاب کنید.نقل قول:
اولا منظورش از حدقل فلان گیک اینه که شما با این حدقل گیگ با سرعت واقعی سرویس می توانید دانلود کنید مثلا 512 باشه با 64 کیلوبایت حالا اینکه آیا در طول ماه میتونید یا تقسیم بر روزها شده مشخص نیست
نکته دوم آسیاتک در رقابت با مخابرات کم آورده قبلا قیمت نامحدوداش نزدیک مخابرات بود بعد از تصویب تعرف های جدید رگلاتوری که به نفع مخابرات ناگهان نامحدود ها حذف و تعرفه های محدود تصویب شد و اکثر شرکت ها که به اجبار نامحدود میدادند حذف کردند تعرفه های نامحدود را ولی آسیاتک تا چند وقت پیش ادامه داد تا اینکه احتمالا پهنای باند به خاطر این حرکتش بهش ندادن و مجبور به تمکین و افزایش قیمت و ارائه سرویس های گنگ و بی کیفیت نامحدود شد
نکته سوم: در حال حاضر با صرفه ترین سرویس به نظر من سرویس های محدود با دانلود شبانه رایگان هستش سرعت شبانه سرویس ها در حد خوب هست و نیاز های کاربر را برطرف می کند کسانی که زیاد دانلود دارند حتما استفاده تجاری میکنند از اینترنت خوب پولش را هم بدهند با همین سرویس محدود من ماهنانه نزدیک 30 گیگ دانلود میکنم تازه همش دنبال اینم که چی دانلود کنم من 10 گیگ کیمیا گرفته بودم امروز که روز آخر هستش هنوز 1 گیگ اضافه دارم و شبانه هم 20 گیگ دانلود کردم
نکته چهارم:قبول دارم اینترنت در ایران ظلم هست اما باید دید با این شرایط بهترین سرویس کدام سرویس هست وضع شرکت های دیگر بهتر نیست من عصر تلکام هم دارم که هزنیه گزافی با سرعت کمتری داره
این که دیگه اسمش نامحدود نیست! کاملا محدوده! حتی از محدود هم بدتر
توجه داشته باشید که تخفیف سرویس های بلند مدت هم بدون سر و صدا کاهش پیدا کرده!
زنگ زدم واحد فروش میگم این کولاک چیه؟ میگه چون تازه اومده هنوز به ما اعلام نکردن. میگم پس به کی اعلام می کنن مگه واحد فروش نیستین؟ بعدشم نوشتن 4 مگ خوب 1 مگ و 2 مگ هم رو 4 هستش دیگه. چقدر اینا طمع کارن واسه خالی کردن جیب مردم. حداقل میکردن 8 مگ !