بچه ها من به همتون احترام میزارم که میخواید ترایب بزنید اما من ترجیح میدم توی فایت بمونم.
Printable View
بچه ها من به همتون احترام میزارم که میخواید ترایب بزنید اما من ترجیح میدم توی فایت بمونم.
World 10: (355|939) K93نقل قول:
نقل قول:
pdf اول بازی رو دریافت کن بخون خیلی چیزا داره
بعد هر سئوالی داشتی بگو ؟:10:
--------------------
در ضمن بازی در نگاه اول ساده به نظر میرسه ولی خیلی پیچیده و تکنیک های زیادی داره :11:
راستی یه چیز اینجا برام عجیبه و اون اینکهنقل قول:
هر کی میاد بازی رو از اول شروع کنه صفر تا پست داره
البته فوضلی نمیکنما
می خواستم ببینم چجوری پیدا کردی و فقط برای این بازی تو p30 اکانت باز کردی ؟:46:
راستی مصطفی مجازاتو قبول کردم
با سلام به همه دوستان. اميدوارم ...
اگر کسي بخواد قبيله ديگرو مال خودش کنه بايد چي کار بکنه.؟
با تشک...
آره يك اكانت براي p30 جديد باز كردم. اون آموزشو هنوز وقت نكردم بخونم ديروز از ساعت 12 تو tribal wars وارد شدم الانم 216 امتياز دارم. :20:نقل قول:
من که نمیتونم وارد اکانتت بشم.نقل قول:
هنوز میگه بن هستی.
اگر میتونی برو و من رو سیتر کن.
در مورد فایت هم اگر ما رفتیم به زور تو رو میبریم !
گفتن بررسی میشه و به زودی از بن درمیای.
راستی من فعلا فقط دارم فقط روی ساختمونا و یونیتا کار میکنم برای آموزش
آقا لطفا یکی که اول بازی هستش یه عکس از روستاش بگیره و اینجا بزاره.من برای آموزش نیاز دارم.
ناتالی تو که تازه شروع کردی یه عکس بگیر بزار
همینش درسته omidch !نقل قول:
heh ... ملت دوست ندارن هویتشون فاش شه!نقل قول:
نقل قول:منظورش اینه که با زور بازوش از ما ریسورس می گیره !!!!:27::27::27:نقل قول:
در مورد من اینطوری بود که حدود دو هفته قبل توی اینترنت داشتم در مورد امکان بازی انلاین فیفا سرچ میکردم که با فروم پی سی آشنا شدم ( قبلا فقط با پی تی آشنا بودم ) بعد دیدم تاپیک این بازی بیش از 1200 صفحه شده کنجکاو شدم ببینم این چه بازیه که اینقدر طرفدار داره پی دی اف رو خوندم بعدم شروع به خوندم کامنتهای اعضای تاپیک کردم از روحیات بعضیشون خوشم اومد تصمیم گرفتم یه ایدی بسازم باهشون در ارتباط باشم و اشکالاتم رو هم بپرسم.نقل قول:
.....................................
راستی آقا این راندهای سرعتی رایگانه ؟ اگه اینطوره زمان راند جدیدش رو کسی میدونه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم هزینه ساخت نوبل من با ساخت هر نوبل من بیشتر میشه یا با گرفتن هر روستایی هزینه ساخت نوبل من بیشتر میشه ؟
ممنون
نقل قول:نه بابا اينطور نيست:11:نقل قول:
هزینه ساخت نوبلمن = هزینه ساخت اولین نوبلمن × ( تعداد روستاهات +تعداد نوبلمن های موجود +تعداد نوبلمن های در حال ساخت)نقل قول:
سلام به برو بچ تريبال وارز خيلي باحالين ...
:10: :18: :19: :31: :20:
بابا یک بار ازت ریسورس خواستم که شما هی سه میکنی:13:!!اصلا مگه انبارمن چقدره:29:؟اخه چقدر من تو این روستام مس بسابم خسته شدم!!!!:37:نقل قول:
تا چه حد اول؟نقل قول:
اين خوبه؟ لينكش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول انبارت رو افزایش بده برات 4000 تا از هر کدوم فرستادمنقل قول:
تائید میکنیمنقل قول:
سلام به برو بچ تريبال وارز خيلي باحالين ...
توی امضات مختصات شهرت رو بنویس
سلام ناتالی !!!! :11:
تبریک میگم. یه معتاد هم به جمع مون اضافه گشتیده شد. :38:
لول انبارت رو افزایش بدهنقل قول:
بابا یک بار ازت ریسورس خواستم که شما هی سه میکنی!!اصلا مگه انبارمن چقدره؟اخه چقدر من تو این روستام مس بسابم خسته شدم!!!!
بولوت جان یاشاسین. :10:
مرد مومن تازه شروع کرده، 400 تا از هرکدوم می فرستی ؟ :19:
شما که اینقدر سخاوتمند هستی یه سری هم به کلبه خرابه های ما بزن. از جنگ خلاص شدیم. کلی کشته و زخمی دادیم. بیمارستان روستا رو با کاتاپولت زدن از طرفی فارم ندارم دکتر بسازم. :45::37:
چهار هزار تانقل قول:
بولوت جان یاشاسین.
مرد مومن تازه شروع کرده، 400 تا از هرکدوم می فرستی ؟
شما که اینقدر سخاوتمند هستی یه سری هم به کلبه خرابه های ما بزن. از جنگ خلاص شدیم. کلی کشته و زخمی دادیم. بیمارستان روستا رو با کاتاپولت زدن از طرفی فارم ندارم دکتر بسازم.
ببینم
می فرستم
------------------------
چهار تا نوبل من ترو تمیز و نجیب دارم بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:
------------------------------------------
10000 تا از هر کدوم فرستادم
تائید میکنیم
توی امضات مختصات شهرت رو بنویس[/quote]
بيا جيگر --- :10:
[quote=B O L O T;1978704]لول انبارت رو افزایش بده برات 400 تا از هر کدوم فرستادمنقل قول:
ممنون
آره بابا معتاد گشته ام خيلي. از 12 ديروز تا 12 شب بازي مي كردم و امروزم صبح امتحانمو خراب كردم از ساعت 1 تا الانم يكسره دارم بازي مي كنم. :5: انبارمم جا زياد داره :21:
چهار هزار تا فرستادمنقل قول:
ممنون
آره بابا معتاد گشته ام خيلي. از 12 ديروز تا 12 شب بازي مي كردم و امروزم صبح امتحانمو خراب كردم از ساعت 1 تا الانم يكسره دارم بازي مي كنم. انبارمم جا زياد داره
سلام بردیانقل قول:
ورد 14 افتتاح شد من یه ایدی جدید توش ساختم ببین این تصاویر به دردت میخوره ؟
با پیشرفت بازی در این مرحله اگه تصاویر دیگه هم خواستی بهم بگو تا از مراحل مختلفش برات بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم شهرت رو بگونقل قول:
بيا جيگر ---
خودت که مختصات روستات رو ننوشتی همه رو نصیحت میکنی!!:21:نقل قول:
منظورم تازه وارد ها هست تا بتونیم بهتر کمک کنیمنقل قول:
خودت که مختصات روستات رو ننوشتی همه رو نصیحت میکنی!!
[I][B][COLOR="RoyalBlue"]بردیا این خوبه :D
:18::18::18::18:نقل قول:
میخواستی بهش بگی آدم بی عرضه ! تو اگه مسولیت سرت میشد ول نمی کردی بری فایتا.. :13:
بهش بگو ببینه کی تو این جنگ به اندازه من از R روستا گرفت؟؟ من از خودم تعریف نمیکنم.. ولی هم تو جنگ با DNY من نوبل هام از اون ترایب بود و جمعا 3تا ده به تنهایی ازشون گرفتم.. نمی رفتم مثه خیلی های دیگه زورمو به یه مشت بازیکن ضعیف یا ترایب بدبخت بیچاره نشون بدم.. تو جنگ باR 4تا روستا رو فقط خودم گرفتم و 8 تای دیگه رو clear کردم و بقیه با کمک نوبل منهای من اومدند نوبل کردند... بهش بگو ببینه کسی دیگه ای بغیر من با R جنگید که این حرفو میزنی ؟؟؟ :4:
خجالت نمی کشی هنوز از ویندوز 98 استفاده میکنی ؟نقل قول:
یک مقدار آپدیت باش.:31:
اقا من جا موندم واستین:28:
این دیگه چه روستایی است اول که من شروع کردم کمترین لول ام 4 بود. این که هیچی نداره:18:نقل قول:
من هم با یه ترایب ایرانی موافقم..
من با amirk صحبت کردم و گفتم که حاظره ترایب رو بچرخونه یا نه..
من نزدیکه خودم آدم زیاد دارم... میتونم بیارمشون...
ولی باید هماهنگی بشه که اوسکول ها رو اینوایت نکنیم... چون نتیجه اش یه فایت دیگه میشه..
باید کاملا با دقت تو ترایب جدید کار کرد..
سلام دوباره
من تو ورلد 14 هم رفتم.
تازه واردین اوسکل نیستن. اگر اطلاعاتی که شماها دارین ما هم می داشتیم قطعا خوب بازی می کردیم. اگر راست می گی بجای مسخره کردن درست راهنمایی کن ...........نقل قول:
من هم با ترایب ایرانی موافقم!!
حاجی چرا ناراحت میشی حالا !!!
بزار این آموزش بردیا تموم بشه شما ها راحت میشید