ممنونم از جوابتون فقط سرعت شاتر سونی 2000/1 است ایا مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنونم از جوابتون فقط سرعت شاتر سونی 2000/1 است ایا مشکلی ایجاد نمیکنه
سرعت شاتر برای سوژه های معمول وغیر متحرک اکثرا روی 1/50یا1/60کفایت میکند که در صورت تحرک (سوژه شخص باشد)نهایت 1/200کافی میباشد .منظور از سوالتون مشخص نیست !انشا... که جوابتون رو گرفته باشید.
سلام ، تا 1200 دمباله دوربین میگشتم کلی گیج شدم کدوم بهتره ، خودم از SX50 HS خوشم اومده ، کسی میدونه این مدل محدودیت فیلمبرداری داره یا نه ؟ p520 چطوره ؟؟
تو این رنج قیمت انتخابای بهتری هست ؟؟
کیفیت عکس های کدوم بهتره ؟؟ sx50 hs , P520 ??
ممنونم جوابمو گرفتم فکر میکردم هر چه سرعت شاتر بالاتر باشه از سوژه های متحرک بهتر عکس میگیره
دوستان سونی Wx50 با wx100 تفاوتشون زیاده؟ منظورم اینه که میارزه پول بیشتر بدم و wx100 رو بگیرم یا نه؟ چون زیاد هم حرفه ای نیستم ! .... :n27:
فکرتون تا حدودی درسته ولی به غیر از سرعت شاتر عوامل دیگری هم در نتیجه ی دلخواه تاثیر گذارند و آنها عملکرد سرعت شاتر رو محدود میکنند(یعنی همیجوری نمیتونید سرعت شاتر رو مثلا روی 1/200بگذارید,باید عوامل دیگر رو با اون هماهنگ کنید تا نتیجه بگیرید)نقل قول:
شما اول مشخص کنید برای چه نوع مصرفی قصد خرید دارید?عکس خانوادگی,طبیعت یا یادگیری عکاسی?نقل قول:
Wx50دوربین بسیار خوب و ارزندها آیه نسبت به قیمتش .نقل قول:
برتریهای wx100نسبت به 50:
بهره گیری از لنزهای خوب سری G
Lcdباکیفیت تر و زوم 10برابر نسبت به 5برابرwx50.
موفق باشید
سلام ، فک نکنم با این پولی که دارم چیزه بهتری گیرم بیاد( 1100 - 1200)!! تو سوپر زوم ها چیز بهتری از SX50 هست ؟ تو review ها که کیفیت عکسش از همه سوپرزوما بهتر بوده ، نظر شما ؟؟؟نقل قول:
چیزی که منو سمتش جلب کرده زوم 50x ، ماکرو فوق العاده ، فقط پاناروما نداره که چارهی نیست دیگه و کیفیت پرترشو نمیدونم چقد از مدل هایی مثل G1x , D3200 و 600D کمتره ، کیفیت عکسش نسبت به اونا تو ذوق که نمیزنه ؟؟ بلاخره 600 - 700 تا ارزون تره + پول لنز تله و ماکرو !!!
تو این رنج قیمت دوربین بهتری هست که کیفیت عکسش بهتر باشه ؟؟ کیفیتش اونقد بالا باشه که بشه به خاطرش قید لنز SX50 زد ؟؟؟ ممنون بابت جواب :n12:
دوست عزیز شما انتخاب خودتون رو کرده اید و فکر نمیکنم نظر من خیلی روتون اثر بزاره!
اگر کیفیت نسبت به زوم براتون اولویت داره و امکان افزایش بودجه ندارید G12خروجی بهتری بهتون میده ولی اگر زوم براتون اولویت داره که انگار اینچنین هم هست بهترین انتخاب همون سوپر زومهایی است که نام بردقد فرقشون رو هم چند پست قبل تر گفتم.تفاوت دوربین بریج با SLR هایی که نام بردید رو میتونید از سایز حسگرشون حدس بزنید که قابل مقایسه نیست.
پاینده باشید
سلام دویستان حرفه ایی
بنده یه دوربین میخوام بخرم که حداکثر یک میلیون و دویست یا سیصد هزار تومنی در بیاد
شما دوستان نظری ندارید؟
یه مدلی میخوام که کیفیت عکس و شفافیت بالایی داشته باشه، زوم اپتیکال 40 یا 50 هم نمیخوام در حد معمولی! (پاپاراتزی که نیستم!! :n06:) از طرفی هم همونطور که شما دوستان اشراف کامل دارید نمیخوام کیفیت و وضوح رو فدای مگا پیکسل کنم.
راستی ترجیجا Canon باشه اما وحی نیست! اگه چیز بهتری سراغ دارید بفرمایید
ممنونم دوستان
سلام
بسته به بودجتون از سری Gکنن انتخاب کنید.
مدلها از بترتیب گرانتر میشوند:
G12
G15
G1xیا sony rx100د
ممنون از پاسخ ، از بازار کارکرده اطلاعی ندارین ؟؟ میتونم با 1100 - 1200 یه 600D بگیرم با کیت لنزش ؟؟ نظرتون راجبه کیفیت عکسهای 600D چطوره ؟ فیلمبرداریش که حرف نداره فقط اطلاعی ندارم محدودیت زمانی داشته باشه یا نه ، شما نمیدونین ؟؟؟
راستی هرچی گشتم نبود جایی ببینم که لنز 18 - 55 فکوش ماکروش چند سانته ، اطلاعی دارین ؟؟؟
درود....
از وقتی ixus 240 گرفتم بعد چند وقت نبودم نشد شارژ کنم
باتری داخلش بود
خودش شارژ داشت کارخونه شارژ کرده بود؟ :n15:
الان چند ساعت بزارم بار اول شارژ ؟؟ خوده سایت ها نمیدونم کنن گفته یا نه بین 2 تا 4 ساعت اینا بود ؟
یچیزی مثلا بعد 2 ساعت شارژ فول بشه این باتری جدیدا مگه ایسی قطع کن نداره بس مثلا گاشتن باتری برای بار اول شب تا صبح الکی محسوب نمیشه؟
ممنون
ببخشید بچه ها اخرین سوالم هست
از وقتی گرفتم روشنش نکردم وقت نبود و خودمم نبودم
هفته بیش گرفتم بعد دیگه باتری داخلش موند شارژ داشت باتریش کارخونه کرده بود؟
مشکلی نداره هفته بیش گرفتم باتری توش بود و بعد اینکه زودی شارژ اولیه نکردم؟ تازه فردا میخام 2 3 ساعت بزارم شارژ باتریش اخه وقت نکردم
شرمنده این سوالا کردم این طور نیستا وسایل برام مهم باشه فقط میخام بدونم جواب سوالا مرسییییییی
محافظ صفحه گرفتم اگه مقداری رو بدنه دوربین هم محافظ بچسبه رنگ بدنه میبره اگه بکنم ؟ اخه دقیق نمیتونم اندازه صفحه کات کنم محافظ صفحه
نوع محافظ برای گوشی هست
یه دوربین کنون دارم sx130 is که کیفیتش خوب هست ولی باتری قلمی اذیت میکنه . میخوام بفروشم و چیز بهتر از این بگیرم
شما چی پیشنهاد بدین . کیفیت عکس برام مهمه قیمتش هم مناسب باشه تا650 و 600 تومن .ممنون
خیلی وقته از قیمتای دست دو خبر ندارم به سایت afrang یه سر بزنید شاید قیمت مناسب پیدا کردید. در مورد باقی سوالاتون هم در بخش دوربینهای حرفه ای سوال کنید حتما جواب میگیرید.نقل قول:
شما هرچقدر دوست داری بزن به شارژ خودش که فول بشه قطع میشه,بله اونم کارخونه شارژ کرده.محافظ رو هم اضافیشو قیچی کنید نم.نقل قول:
سلام,تو این رنج فقط Sony wx100به ذهنم میرسه از canon هم sx160هست که خیلی خوب در نیومده.نقل قول:
موفق باشید
ممنونم دوست عزیز از راهنماییت
اما سلیقه ایی بنده شخصا مدل های ساده رو نمی پسندم، من یه سرچ کوچیک زدم این چهارتا رو پیدا کردم
به نظر شما کدومش بهتره؟! آیا شبیه این ها هم مدلی سراغ دارید که کیفیت بالایی داشته باشه؟
ممنون
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
درود....
یکی گفته بود میخای شارز بزنی اول شارز اولی که کارخونه کرده خالی کن درسته؟
این باتری ها همیشه نباید تا اخر استفاده بشن دیگه درسته؟ low داد شارز کنیم؟
اخرین سوال اینه مهم نیس کی شارز اولیه کنمش ؟ بس کلا شارز اولیه برای باتری ها دیگه از بین رفته دیگه؟
ممنون
با سلام من تصمیم به خرید یه دوربین با بودجه حدود ۷۰۰ تومن رو دارم سایز دوربین و وزنش چندان اهمیتی نداره مصرف دوربین معمولا خانگی و مسافرت و... هستش مارک دوربین اهمیتی نداره فیلمبرداری دوربین هم اهمیت چندانی نداره با تشکر
دوست عزیز بین اینها مقایسه ای وجود ندا ره چون هیچ ربطی به همدیگه ندارند!!!نقل قول:
P510وsx50سوپر زوم هستند ولی مدل کنون عکس خام هم بهتون میده که برای ویرایش عکس مناسب تره.1100dدوربین مبتدی در رده حرفه ایهکه با دو تای اول فرق داره و برای یادگیری عکاسی مناسب تره و ام 5dکه یه دوربین باحسگر فول فریم که برای عکاسان حرفه ای مناسب میباشد و با بودجه ی شما خیلی فاصله دارد.
دوست خوبم شما دیگه داری بیش از حد مته به خشخاش میذاری ,میدونی چند تا پست فقط در مورد شارژ کردن دادی ?!نقل قول:
قبلا گفتم که قبل از مصرف شارژ کامل کنید.
سلامنقل قول:
Canon sx240
Sony wx100
Canon s100
Sony hx9v
دو مورد آخر احتمالا بالاتر از بودجتون میشه و بعلت اینکه مال یکی دو سال پیش هستند و یکی از بهترینهای اون موقعند شاید به بودجتون بخوره
دوستان من میخوام یه دوربین Sony WX100 بخرم. تو بازار جمهوری از ۴۵۰ تا ۶۲۰ قیمت میدن و میگن اونایی که ارزونه ریفرش یا ریفربیش یا فیک هست. حقیقت داره یا تبلیغ میکنن؟! همون ۴۵۰ تومنی رو بخرم؟ از کجا میشه کالای ریفربیش رو تشخیص داد؟
تو رنج قیمت پایین همون حول و حوش 400 اینا از یکی که پرسیدم گفت تو این رنج قیمت پایین دوربینی مثل wx50 از سونی بهتر از دوربین های کانن هست
نظر شما چیه؟
متاسفانه نمیتونم کمکتون کنم ,فکر نمیکنم بشه تشخیص دادنقل قول:
الان یکی از سایتای معتبر خرید 540زده,بهتره برای اطمینان از جای معتبر و حضورا خرید کنید.
اتفاقا تو رنج پایین دوربینهای canonبهتر عکس میگیرند و سونی تو فیلمبرداری بهتره ,ولی wx50همه جوره رضایت بخشه و نسبت بقیمتش ارزندس.نقل قول:
ممکنه جای معتبر برای خرید بهم معرفی کنید؟ و اینکه میگن ریفربیشه راسته یا دروغ؟ واقعن این همه جنس ریفربیش تو بازار هست؟
سلام به همگی
بین دو دوربین sony hx50 و sony hx200 دوستان کدومو پیشنهاد میدن و چرا!
اگه تو رنج 1200-1400 دوربین بهتری هم میتونن برای کار خونگی معرفی کنن ممنون میشم
Hx200که دوربین سوپر زومه و برای کاربر خانگی hx50پیشنهاد میشه.
سری Gکنن فوق العادستg12حدود1200
وg15بقیمت 1500
بله درستهنقل قول:
نظر خودمم همینه
بهترین برند تو این رده قیمت کاننه
اینو یه فروشنده معتبر اینترنتی بهم گفت که ازش توقع هم نداشتم اینو بگه!
A3400 خریدم 340 تومن
ریفرش یه بازی بود که سر موبایل ها در میارن. البته تو اون حوزه واقعیت داره و مثلا بعضا میشه با کد imei تشخیص دادنقل قول:
اما تو دوربین ها فک نکنم قابل تشخیص باشه و اصلا صحیح باشه
اینا الفاظی هست که فروشنده برای گرونتر فروختن جنسش به مشتری میگه
تو این رده قیمت این قدر حساس نباشید
شرکت های معتبر ژاپنی هیچ وقت نمیان کالاشون رو به بهانه تولید در چین و این دست از مسائل خراب کنند
بهترین جنس ها رو هم همین الآن چین میزنه (شاید بعضیا بگن مثلا این ژاپنیه اونا چینیه)
تو این رده قیمت اکثرا تولید چین هم هستند
بدون نگرانی بخرید. وقتی گارانتی معتبری هم دنبالشه جای تردید نیست
اما در کل سعی کنید از رده های جدیدتر بگیرید یعنی این هایی که تولید 2012 و نهایتا 2011 هستند
فروشگاه های اینترنتی دوربین شاپ و دیجی کالا و چاره و آل دیجیتال و پیکسل همگی تایید میشن اما یه نمه قیمتشون تنده
تو بازار ارزونتر پیدا میشه
گول اعداد و ارقام و امکانات سونی رو نبینیدنقل قول:
بهترین و معروفترین برندها الآن کانن و نیکون هستند
سونی زیادی پردازش نرم افزاری میکنه عکس ها رو ولی کانن مثلا کیفیت عکسش بهتره و واقعی تره
بلاشک g15 رو بگیرید. 1300 و حتی پایین تر هم پیدا میکنید
سوپر زوم بدرد کاربری خونگی نمیخوره
قیمت ها خیلی افت کردند!نقل قول:
الان جی 15 زیر 1250 هم پیدا میشه
سایت ها الان 1300 اینا قیمت زدند
اگه اینجوری درمورد کیفیت عکسها بحث میکنید باید عرض کنم که این نیکون هست که عکاسیش تائید میشه. اما اگه بحث کمی کارشناسی تر باشه میشه گفت تفاوتی میان دوربین های رده ی حرفه ای کم هست . برای یافتن تفاوت های محسوس باید به رده ی کامپکت ها و شبه حرفه ای ها مراجعه کرد که خواهیم دید در این رنج کانن بهتر عمل میکنه.فراموش نکنیم که دوربین های سونی جزو بهترین دوربین های منتخب سالهای قبل بودن و کارایی خوبی دارن.نقل قول:
گول اعداد و ارقام و امکانات سونی رو نبینید
بهترین و معروفترین برندها الآن کانن و نیکون هستند
سونی زیادی پردازش نرم افزاری میکنه عکس ها رو ولی کانن مثلا کیفیت عکسش بهتره و واقعی تره
بلاشک g15 رو بگیرید. 1300 و حتی پایین تر هم پیدا میکنید
سوپر زوم بدرد کاربری خونگی نمیخوره
به تایید حرفهای بهزاد جان اینم اضافه کنم که به سونی نمیشه ایرادی گرفت و مثلا گفت زیادی پردازش,میکنه و رنگش...اصلا مشکلی نداره و بسیار خوب کار میکنه فقط در مقایسه با کامپکت های canon معمولا کنن موفق تره و عکسای شفاف تری میگیره.
سلامت باشید
سلام دوست عزیز، حق با شماست ، یه صفرش رو ندیده بودم :n02:نقل قول:
آقا یه جوری بگو ما هم بفهمیم! عکاس که نیستیم! :n06:من یه دوربین میخوام که تو خونه باشه، مسافرتی جایی هم میرم ببرمش، از طرفی هم از مدل های ساده (ظاهرشون) خوشم نمیاد، بیشتر این مدلی که گذاشته بودم رو دوست دارم (خوش دست ترند). آقا با بودجه ما یک الی یک و دویست چی بخرم بهتره؟
فدات بشم
خوب اگه ظاهر حرفه ای دوست داری سوپر زوم بگیر ,حرف من این بود که مثلا G15عکسای باکیفیت تری نسبت به مثلا sx50میگیره نه به این معنی که sx50بد باشه.
توی سوپر زوم ها پاناسونیک fz150از این مدلا سرتره ولی از قیمتش مطمین نیستم.در غیر اینصورت هر دو مدل sx50و p..نیکون خوبند فقط مدل کنن عکس خام هم بهتون میده .ولی اگه اهل ادیت عکس,نیستید از ظاهر هر گدوم که بیشتر خوشتون اومذ بگیرید.
موفق باشید
سلام.
تا حدود قیمت 400 تا 450 تومان دوربین بهم معرفی میکنید که همه جوری امتحانشو پس داده باشه.
یک سوال در مورد باطری ، تو انتخاب دوربین باطری که به دوربین میخوره بهتر از نوع قلمی شارژی باشه یا باطری قابل شارژ مخصوص خود دوربین؟
از نظر تجربه بعضی دوستان میگن اون مدلها که باطری قلمی میخوره بهتره چون در صورت نبودن برق یا وقت برای شارژ میشه باطری براش خرید.
استفاده: عکس خانوادگی و همچنین در محل پروژه عمرانی عکس از اجرای ساختمان . در حقیقت یک چیزی میخوام سبک باشه و کیفی هم داشته باشه بشه رو کمر نصب شه و بند هم داشته باشه به مچ دست بیفته موقع جا به جایی نیوفته از دستم.
بعضی مدلها جای بند ندارن.
تو این محدوده قیمت بترتیب قیمت از گران به ارزان:
Ixus 132hs
Ixus240
A3500
A2500
باطری قابل شارژ طول عمر بیشتری داره و در صورت لزوم میتونید موقع خرید یه باطری دیگه یدک بگیرید .
معمولا در جعبه ی دوربین های کامپکت یه بند مچی هم همراهشونه و کیف رو هم میتونید هر مدلی که دوست دارید جداگانه تهیه کنید.
با تشکرنقل قول:
همه مدلهایی که معرفی کردید Canon هست. مارک دیگه سراغ نگیرم؟
مدل A4000 چی، خوبه؟