من که در بالا تو ضیح دادمنقل قول:
Printable View
من که در بالا تو ضیح دادمنقل قول:
با سلام دوستان عزیزم
من بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو نصب کردم . موقعی که خواستم بازی رو اجرا کنم این پیغام ظاهز میشد :
UBIsoft Game Launcher Error :
Error Code : 2
برنامه UBIsoft Game Launcher رو مجدداً از داخل DVD بازی نصب کردم ولی فایده نداشت .
این نرم افزار رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم ولی فایده نداشت .
به نظرتون باید چکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
Bermuda.sys
ماشالا چقد فعاله این بخش انجمننقل قول:
خودم تو گوگل سرچ کردم
نتیجه این که فایل MDS رو با نرم افزار alcohol رایت کردم رو دی وی دی مشکل برطرف شد
سلام:11:
من بازی BRINIK رو نصب و داشتم بازی میکردم دفعه بعد اومدم بازی کنم این اررور
اومده لطفا راهنمایی کنید
بازی فرمول 1 رو نصب کردم ولی موقعی که اجرا میکنم این ارور رو میده که هیچی ننوشته
کرک رو عوض کن اگه جواب نداد شمخصات کامل سیستمت رو بگذار:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/f12010.shtml
اگه میشه کرکی غیر از razor معرفی کن چون کرک خودشم همینه و نمیاد
مشخصات سیستم:
رم 2 گیگ
کارت گرافیک 9500 GT
ویندوزم XP
با سلام دوستان عزیزم
من بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو نصب کردم . موقعی که خواستم بازی رو اجرا کنم این پیغام ظاهز میشد :
UBIsoft Game Launcher Error :
برنامه UBIsoft Game Launcher رو مجدداً از داخل DVD بازی نصب کردم ولی فایده نداشت .
این نرم افزار رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم ولی فایده نداشت .
به نظرتون باید چکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
Bermuda.sys
کسی نمیدونه یا کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
دوست من چیز خاصی نمیخواد الان من روی سیستمم دارمنقل قول:
ویندوزم هم 7 هست
بیا اینم سایت game copyworld:نقل قول:
کد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_f1_2010.shtml#F1%202010%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20Image
ضمن اگه سی پی یوت ضعیف نباشه از نظر سیستم هم مشکل خاصی نداری...
ممنون 5شنبه درست شدنقل قول:
مشکلم این بود که با باز بودن قسمت بالای صفحه که مشخصات اکانت رو میده نمیشد وارد شد وقتی اون زبانه بسته باشه با زدن اینتر وارد میشه و حله
اما با شماره 2 بیشتر حال میکردم:5:
سلام
تو یه مرحله از CALL OF DUTY BLACK OPS همه جا سیاه و تاریک میشه و فقط نقطه ای که معلوم میکنه کجا باید بریم هست و تو تاریکی نمیشه راحت بهش رسید کسی میدونه مشکل چیه ؟ فکر کنم بازی ناقصه ؟
سلام
من بازی fuel of war را گرفتم ولی روی ویندوز 7 اجرا نمی شود لطفا راهی برای رفع این مشکل پیشنهاد کنید
جایی دیده بودم باید کرک ان را نصب کنم اگر مشکل از کرکش هم است برای دانلود بگذارید
باتشکر
من بازي Operation Flashpoint Red River رو نصب كردم
موقع اجراي بازي ارور زير مياد
مشكل از كجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی GTA San Andreas رو بعد از مدتها نصب کردم تو ویندوز 7 جالبه که وقتی وارد بازی میشی
دیالوگا و رادیو بازی صداش قطعه بقیه صداها بدون مشکل!!!!!
ایراد از کجاست؟
(من از سایت p30day گرفتمش 600MB بود)
توی بازی medal of honor:airborne :
من پچ 1.1 رو از گیم اسپات دانلود کردم ولی نصب نمیشه...میگه بازی نصب نیست...
چیکار کنم؟...از چیه؟...چرا؟...
چرا کسی جوابم رو نمیده؟!:41:
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من بازی Splinter Cell Conviction رو نصب کردم . موقع اجرای آن این Error نمایش داده میشه :
UBIsoft Game Launcher Error
نرم افزار UBIsoft Game Launcher موجود در DVD بازی رو دوباره نصب کردم ، فایده ای نداشت .
این نرم افزار رو از اینترنت دانلود کردم ، فایده نداشت
به نظرتون چکار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
Bermuda.sys
سلام من بازی R.U.S.E رو تازه خریدم تو نصبش مشکل دارم وقتی نصبش کردم به گفته سایتها steambackup رو اجرا کردم بعد ادرس پوشه که فایلها رو انجا اکسترکت کرده بودم دادم بعد لود شدن یک پیغام خطا میده که باید بخریش کمکم کنید لطفا؟
سلام
من توی اجرای بازی cod : black ops مشکل دارم. نمیدونم دیگه چکار کنم؟ سیستم هم تازه خریدم و از نظر قطعات مشکلی نداره. ممنون میشم راهنماییم کنید :46:
اینم عکس ارور:
ویندوزم هم 7 نسخه ی ultimate 64bit هستش.
بازي NFS:Hot Pursuit رو نصب كردم ولي موقع اجراي بازي پيغام زير مياد
اگه پچ به صورت فایل exe و setup هست اول با نرم افزار uharc extractor اکسترکتش کنید بعد فایل های اکسترک شده رو تو پوشه بازی کپی کنید .نقل قول:
سلام
من بازیSilent Hill Homecoming نصب کردم و آخرین ورژن directx رو نصب کردم
اما اجرا نمیشه واین ارور میاد
the program cant start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
در ضمن تو نصب یه بازی دیگه هم مشابه این ارور اومد
لطفا کمک کنید من باید چیکار کنم
ممنون...نرم افزار رو نفهمیدم چیه ولی از rar اکسترکت کردم...کپی هم کردم ولی نشد...نقل قول:
مهم نیست دیگه تمومش کردم...کم بود بازی
سلامنقل قول:
دوستان لطفا راهنماییم کنید. هر کاری کردم نشد :41:
آخه من خودم هم یه همچین مشکلی تو بازی cossacks 2 داشتم که همین مشکل رو داشت از اون نرم افزار استفاده کردن و درست شد .نقل قول:
سلام دوستان من موقع اجرا هری پاتر جدیده با این ارور مواجه می شوم
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (13001).
کرکش هم ریختم توفایل ولی باز این ارور می ده .ترو خدا جوابم بدید دیگه اعصابم داغون شده :19::19::19::19:
ممنون
سلام
من بازی EDGE رو از همین سایت دانلود کردم...راحتم نصب می شه و موقه اجرا می گه EDGE has stopped working
نمی دونم چرا اینجوریه...تا حالا همچین چیزی ندیده بودم...چیکار کنم؟
كسي نيست جواب منو بده؟نقل قول:
چرا کسی جواب سوال منو نمیده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام وقتی بازی Trine رو اجرا میکنم میزنه:physicsLoader.dll not found in ur computer اینو باید چکار کنم؟
دوسته عزیز [turokpooria] شما باید بازی رو repair کنید
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
دوسته من شما این بازی رو بازی کردین یا اینکه تا نصب کردینو خواستین اجرا کنین این مشکلو داشتین ؟؟؟؟نقل قول:
شما میتونید با استفاده از درایو مجازی بازی رو اجرا کنید البته قبلش شما بازی رو repair کنید
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
دوسته من شما بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بعد کرک رو بنداز بعد ریستارت کن بعد اجرا کننقل قول:
کلیه دوستان دقت داشته باشن ک شما باید پچ ها و کرک های بازی رو به محل بازی انتقال بدید.من الان تو چند صحفه قبل ک میگشتم دیدم شما بیشتر اشکالاتتون بخاطر یک یا چند فایل هستش شما میتونید بازی رو دوباره نصب یا اینکه از control panel اونو repair کنید ک دوباره نصب بشه و یا اینکه اصلا اون فایلو تو نت سرچ کنید و دانلود کنید.
سلام.اونی که گفتید رو دانلود کردم بازی اجرا شد ولی تو لودش میپره بیرون has stopped working اینو چه کار کنم؟
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
مثه اون دوستمون که راهنمایی کردید انجام دادم ولی نشد
با سلام دوستان من بازی هوم فرونت رو نصب کردم اونی که 7 گیگی هست بازی اجرا میشه فقط تو بازی صدا ندارم چیکار کنم فکر کنم اونی هست که استیم هست
کمک کنید
فکر کردی چون پاور خریدی سیستمت به روز شده؟؟؟؟:21:نقل قول:
با سلام دوستان من بازی هوم فرونت رو نصب کردم اونی که 7 گیگی هست بازی اجرا میشه فقط تو بازی صدا ندارم چیکار کنم فکر کنم اونی هست که استیم هست
\نقل قول:
دوسته من شما بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بعد کرک رو بنداز بعد ریستارت کن بعد اجرا کن
بازی اصلا کرک نداره...جوریم نصب نمی شه که از توی کنترل پنل بشه پاکش کرد...اصلا اونجا نمی ره...دوباره نصب کردم فایده ای نداشت
مدیریت سایتنقل قول:
این جواب بود یا اسپم که دوستمون دادن
ببخشید که دوباره در همین مورد دارم پست میدم...فکر کردم شاید اینجا کسی بتونه کمکم کنه...
من بازی BRINK رو دانلود کردم...حجمش حدودا 3 گیگ است... و نسخه ی TPTB هم هست...
آپدیتهای 1و2و3و4و5و6و7و9 رو هم دانلود کردم ولی کار نکرد...وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه بعد خطای Don't Send میده...
چیکار کنم؟چاره ای نداره؟قیدشو بزنم؟
اویل 5 تو ویندور 7 بعد از نصب اجرا نمیشه؟