سلام دوستان
می گم جریان این بازی های 3D ایکس باکس چیه؟؟؟مثلا بازی مثل بتمن رو با تلویزیون معمولی یا (LCD)هم میشه 3D دید؟؟
سلام دوستان
می گم جریان این بازی های 3D ایکس باکس چیه؟؟؟مثلا بازی مثل بتمن رو با تلویزیون معمولی یا (LCD)هم میشه 3D دید؟؟
برای بازی های 3d , شما نیاز به یک تلویزیون 3d , یک عینک 3d و یک بازی که 3d ساپورت کنه دارید ...
بعد فکر نکنم هنوز برای xbox بازی 3d ساخته شده باشه , فعلا یه kill zone 3 که برای ps3 ...
ممنون که جواب دادید.نقل قول:
بله برای ایکس باکس هم مث اینکه ساخته شده.
سایت پیناتا بازی بتمن رو میفروشه به همراه عینک 3d و میگه که این بازیقابلیت 3d رو داره:11:
امروز رفتم پسش دادم یکدونه هدفونه بیسیم فیلیپس گرفتم واقعا محشره:8: 90 تومن برام آب خورد:37:نقل قول:
من که از کسی نشنیدم که با برد جاسپر 3 چراغه بشه من خودم دارم باش تو اتاقی که فقط یه پنکه داره EVIL5 رو 2 روزه تمام کردم به جرات میتونم بگم دستگاهم 12 ساعت روشن بود و تازه من بازی رو از روی DVD اجرا میکردم هیپ آخ نگفتنقل قول:
فرق جاسپر با آرکید فقط توی رنگ مشکیش و هارد 120 و هدست و کابل شبکه ای که برای بازی کردن لایو ، است. مال من آرکید که خیلی زود باسش یه هارد 120 میگیرم الانم سعی میکنم برای بازی کردن بازی رو روی فلش بریزم تا به درایو دستگاه فشار نیاد
برایه چی میخوای PS3 رو بفروشی؟
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
مبارک باشهنقل قول:
تعریف فیلیپسم شنیدم
میگم در مقایسه با هدفون باسیم چطوره؟ من رفیقم ینمونه از همین چینی ها داشت من باش حال نمیکردم احساس میکردم نویز میندازه و کیفیت رو میاره پایین
بازیاش گرونه آخه , البته به یه آشنا میفروشم که تو مشتم باشه ...نقل قول:
elite 3چراغه نمي شه
3 تا دونه سوال
1-کابل کامپوننت (Component) و HDMI چین و به چه دردی می خورن؟
2-چه قدر در وضوح و گرافیک بازی های ایکس360 تاثیر دارن؟
3-آیا اونقدر هست این فرق که اگه TV من نمی خورد برم یه TV دیگه بگیرم؟
نه دوست عزیزنقل قول:
همین پست بالایی گفته بودم. بدم نیست آدم یکم زحمت به خودش بده که حداقل یه نگاهیم به پستای انتهای تاپیک بندازه
کلا از وقتی که مین های جسپر اومدن ، سه چراغ شدن دستگاه بسیار کم اتفاق میوفته .نقل قول:
خود من از 2009 دارم تا حالا و سه چراغ نشدم و شده که حتی 9 ساعت دستگاه روشن باشه.
الیت بهتره چونکه هارد داره و داشتن هارد باعث افزایش عمر دستگاه و درایو دستگاه ، سرعت بیشتر در لود بازی ها و همچنین افت کمتر فریم در سحنه های سنگین میشه.
این بازی ها 3 بعدی هستن و شما میتونید با عینک های سه بعدی و یا پک های مخصوص انویدیا اونا رو بازی کنیدنقل قول:
برای بازی با تولزیون LCD معمولی هم میشه و مشکلی نداره ولی عینک 3 بعدی و یا کیت مخصوص انویدیا باید داشته باشید.
کابل های کامپوننت و hdmi کابل هایی هستند که برای انتقال صدا و تصویر استفاده میشن و کامپوننت برای دستگاه هایی که ورودی hdmi ندارن استفاده میشه. کابل hdmi کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به کامپوننت داره باعث میشه که اگه دستگاهتون تصاویر hd تولید کنه ، تصاویر رو با این استاندارد بالا مشاهده کنید و اگه تلوزیونتون ورودی hdmi داره توصیه میکنم حتما یک کابل hdmi تهیه کنید و تفاوت تصویر رو خودتون متوجه میشین.(قیمت کابل 15.000 تومان هست.)نقل قول:
به نظر من که تفاوتشون بسیار زیاد هست و اگه براتون مقدور هست ، حتما توصیه میکنم یک تلوزیون Full HD تهیع کنید.(پیشنهاد خودم پاناسونیک های 42 هستن و فکر کنم سری G10 باشن. البته اطلاعات من در زیمنه تلوزیون کافی نیست)
با تلویزیون معمولی و lcd معمولی نمیشه 3d دید ...
من خودم برای pc می خواستم عینک های nvidia رو بگیرم ولی مانیتورم ساپورت نمی کرد , باید refresh rate مانیتور بالای 120Hz باشه ...! من مانیتورم t220p یه ... , 60 بیشتر نمیشه ...
برای lcd ها هم همینطوره , اگر کمتر از 120 باشن , یا اصلا نمیشه یا تصویر وضوح کافی رو نداره ...
البته مطمئن نیستما !!
یه سوال فنی.پیکری.هوابرد
من یه درایو هیتاچی از دوستم گرفتم میخواستم بدونم اگه همینطوری درایو خودمو درارم اینو بزارم جاش مشکلی پیش نمیاد؟؟
برای چی میخوای این کار رو بکنی؟نقل قول:
فکر نکنم.مشکل پیش میاد.
DVD KEY و فرمور و کار های فنی و...
ولش کن.
در مورد عینک های انویدیا من هم اینو شنیدم اما مطمئن نبودم ولی در مورد عینک های معمولی سه بعدی قرمز و آبی این مورد لازم نیست.(البته تجربه خودم با این عینک ها خیلی جالب نبود)نقل قول:
دوستم میگفت مال خودش رو که فکر کنم benq بود ، عوض کرده و lite on گذاشته . البته نگفت که چه طوری و چه جورینقل قول:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
ممنونم.نقل قول:
اون قبلی که خریده بودم چینی بود چند کاره بود هم رادیو میگرفت هم بیسیم بود هم میتونستی با سیم استفاده کنی واقعا آشغال بود:41: نویز داشت گوش رو زود خسته میکرد. اما فیلیپس عالیه اصلا کیفیت فرق نمیکنه حتی من وصل میکنم به موبایلم آهنگ میزارم میرم طبق پائین بالا اصلا قطع و وصل نمیشه کیفیت هم فرقی نمیکنه خیلی حال کردم باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
من میخوام ایکس باکسم تقریبا همه فرمت های تصویری و... رو باز کنه میدونم باید به لایو کانکت بشم ولی چجوری کدک هارو دانلود کنم رایگانه یا پولی هستش؟ راه دیگه وجود نداره؟
رایگانه.نقل قول:
وقتی میخوای اون فرمت رو باز کنی اگه ساپورت نکنه میگه که میخواد کدک رو دانلود کنه و میذارید تا دانلود کنه و بعد اجرا میشه.در طول این مدت باید به اینترنت وصل باشی.:46:
هاردی رو که 2 تا پارتیشن داره رو میشه واسه Xbox استفاده کرد ؟ هردو پارتیشن رو فرمت می کنه ؟
دوستان خسته نباشید !
می گم xbox برای تغییر رجیونش یا رجیون فری کردنش کاره خاصی میشه انجام داد ؟؟؟ یا قطعه ی خاص سخت افزاری می خواد ؟
بعدش برای تغییر رجیون dvd هاش چه طور ؟
نیازی نیست.نقل قول:
بگردی بازی با هر ریجنی هست.ولی اگه بخوای میکنن.باید ببری یه جای مطمئن برات انجام میده.
توی بازار که نبود ! Final Fantasy XIII رو می خوام ... یه سری تورنت هست ماشالله ۱۸ گیگ فایله !
می خوام ببینم میشه خودم رجیونش رو تغییر بدم یا نه ؟ دی وی دی رو منظورمه ...
این چی می گه اون وقت ؟
با تغییر فریمور نمیشه اوکیش کرد ؟کد:http://www.ehow.com/how_5060935_change-xbox-games-region.html
ریجن دستگاه رو یکی از دوستان گفتن میشه عوض کرد ولی باید jtag کرد و البته مثل اینکه با داشبورد های قدیمی میشد.
ریجن بازی ها رو ، بله میشه تغییر داد.
فریمور بازی اجرای قفل های wave بازی و آنلاین رو درست میکنه و کاری به ریجن بازی نداره.
توی فروشگاه های آنلاین رو گشتی ؟
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
به این آدرس برو
Final fantasy XIII با ریجن های pal و ntsc u رو داره.
کد:http://pinata.ir/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=397&category_id=48&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
ببخشيد ريجن بازي رو چه طوري ميشه تغيير داد؟نقل قول:
ريجن بازي قابل تغيير نيست، در ضمن براي تغيير ريجن شما مي توانيد به فروشگاه هايي مثل Next Gen مراجعه كنيد، ولي با اين كار احتمال بن شدن در LIVE وجود داره و با Jtag كردن كنسول FREE REIGEN ميشه و هر ريجني را مي تونه اجرا كنه كه اين كار فقط براي دشبوردهاي 7371 به پايين امكان پذير هست.
اين هم تغيير ريجن:
نقطه ي بين بازي و سنتر را برداريد.کد:http://forum.bazi.center.com/showthread.php?t=9075
---نقل قول:
XBOX مربوطه NTSC U-J هستش (ژاپن همینه دیگه !؟)
حالا شما بگو چه طوری میشه این ریجن ها رو برای بازی ها تغییر داد ؟
چون که مثلا این جا با ریجن ntsc u هستش و فوقش می گیرم و ریمسترش می کنم ... :20:
سلام....نقل قول:
بهترين ريجن PAL هست....شما ميتونيد كنسولتون رو ببريد پيش NEXT-GEN براتون ريجن پالش كنه!!:20:
نقل قول:نقل قول:معذرت میخوام .نقل قول:
ریجن های رو نمیشه به هم تبدیل کرد اما میشه ریجن بازی رو Free کرد که به هرریجنیی بخوره.
اینم آموزشش
نقطه بین bazi و center رو برداریدکد:http://forum.bazi.center.com/showthread.php?t=12559
گویا کار نمی کنه :41:نقل قول:
کسی این راه رو تست کرده ؟؟؟ اگه کار بکنه خیلی عالی هست :20:نقل قول:
خوشحالم كه بالاخره يك نفر پيدا شد، تا اين حرف رو بزنه. و واقعاً متاسفم كه 9 صفحه بحث كردين و يك نفر به اين جمله كوتاه كه نويسنده برنامه فوق گفته دقت نكرده :
With XexTool you can do pretty much anything you want to an xex file except sign it for a retail Xbox360
کسی جواب نداد.:19:نقل قول:
2.تو لایو چه بازی هایی بیشتر حال میده؟کدومشون معروف شده؟
3.اگه لایو بازی کنیم چه قدر ترافیک حدودا مصرف میکنه؟
ممنون
سلام بچه ها خوبین
الان تو تهران بهترین محل برای خرید بازی کجاست
که دیسک هاش با کیفیت باشن
سایت هم شد مشکلی نداره
ولی مطمعن باشه و بجه ها ازش خرید کرده باشن
ممنون مرسی
فکر کنم چند صفحه قبل یکی گفتش به بازی هایی مثل COD و Halo اشاره کرده بود.نقل قول:
ترافیک رو با لایو امتحان نکردم اما با PC آنلاین ، میتونم بگم ،بدک نبود (البته اگه واسه تابستون میخوای بهتره که محدودیت حجمی نداشته باشی) من با آنریل تورنمت یادم هست که واسه چیزی حدود 5 ساعت 200 تا 300 مگابایت مصرف کردم
من از این بالای 20 تا بازی گرفتم و از قیمت و کیفیت هم راضی بودم.نقل قول:
البته تا حالا بازی واسه لایو نگرفتم
فاصله هارو بردارکد:www.pin ata.ir
اینم یک امتحان کن ببین چی میشه :نقل قول:
فاصله ها رو حذف کنکد:http://forum.bazi center.com/showthread.php?t=12318
لطف این پست رو حذف کنید .
دوتا پست رو یکی کردم.
سلام
1.قیمت هارد 120 گیگ الان چنده؟
2.ساخت کجا باشه بهتره؟چین یا کره؟ اصلا فرقی هم میکنه؟
من تازه به جمعتون اضافه شدم حرفه ای ها :11:
یه xbox 360 Arcade jasper جاسپر خریدم
من چند تا سوال مسخره داشتم . می دونم جواب خیلی از این سوال ها تو این تاپیک هست ولی خب نمیشه همه این 1500 صفحه رو خوند!!!!!!!!!!!!!:46::19:
1.چرک و کثافت رو بدنه xbox می مونه یا بهتره واسش برچسب بی رنگ بگیرم؟(آخه ضاهر بدنش جوریه که انگار سیاهی و یا لک به مرور زمان روش می مونه) :31:
xbox .2 ویروس میگیره (مثلا با وصل کردن فلش) یا میشه با خیال راحت هر چیزی وصل کرد؟
3.بازی ها رو به جای خریدن هارد میشه رو فلش نصب کرد ؟
4.من xbox عمودی بزارم بهتره یا افقی؟
5.اگر واسه وصل کردن به مانیتور کابل HDMI به DVI بگیرم با همون کیفیت بالا تصاویر رو انتقال میده.(مانیتورم samsung p22500 full hd) :10:
فکر کنم حدود های 80 هزار تومان باشهنقل قول:
والا میگن هارد اوریجینال 360 . دیگه راست و دروغش پای خودشون
هر سوالی دوست داری بپرس ، هیچ سوالی عجیب نیست چون واسش یک منطقی هست و بالاخره واسه طرف سوال پیش میاد.نقل قول:
1.اگه همچین چیزی واسش هست ( من خودم نمیدونم هست یا نه که البته به احتمال زیاد هست ) بگیر . البته من خودم بیشتر از یکسال هست که بودن برچسب یک 360 پرمیوم دارم و هیچ مشکلی ندارم و به نظرم کثیف نیست .
2.تا اونجایی که اطلاع دارم واسه xbox و کلا کنسول ها ویروس نیست و اینطوری ویروسی نمیشه.
3.میشه ولی روی فلش های 8 گیگابایت بازی تک DVD و روی 16 گیگابایت هم هم 2 ِDVD میشه نصب کرد
4..من خودم عمودی میزارم و به نظرم اینطوری دور و ورش باز تر هست و جریان هوا بهتر هست و در نتیجه واسش بهتر هست
5.خود HDMI به DVI مثل اینکه با همون کیفیت انتقال میده (منتهی فقط تصوریر رو انتقال میده) و واسه صدا باید از کامپوننت هایی که توی پک های الیت هستن و به کامپوننت av معروف هست ناستفاده کنی که فکر کنم کیفیت صدا رو به خوبی HDMI انتقال نمیدن.
البته سر اینکه چه مانیتور هایی مناسب هست و نیست هم یک بحث هایی بین دوستان بود که نتیجه اش رو دوستانی که توی بحث شرکت میکردن بهتر میدونن
فتحی 80 تومننقل قول:
چین وکره نداره مال تایلنده
من تازه به جمعتون اضافه شدم حرفه ای ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- با یه دستمال مرطوب پاک میشهنقل قول:
یه xbox 360 Arcade jasper جاسپر خریدم
من چند تا سوال مسخره داشتم . می دونم جواب خیلی از این سوال ها تو این تاپیک هست ولی خب نمیشه همه این 1500 صفحه رو خوند!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.چرک و کثافت رو بدنه xbox می مونه یا بهتره واسش برچسب بی رنگ بگیرم؟(آخه ضاهر بدنش جوریه که انگار سیاهی و یا لک به مرور زمان روش می مونه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xbox .2 ویروس میگیره (مثلا با وصل کردن فلش) یا میشه با خیال راحت هر چیزی وصل کرد؟
3.بازی ها رو به جای خریدن هارد میشه رو فلش نصب کرد ؟
4.من xbox عمودی بزارم بهتره یا افقی؟
5.اگر واسه وصل کردن به مانیتور کابل HDMI به DVI بگیرم با همون کیفیت بالا تصاویر رو انتقال میده.(مانیتورم samsung p22500 full hd) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- خیر
3- بله
4 -چون هارد نداری عمودی
5- نمیدونم
سلام.نقل قول:
کد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=402
سلام دوستان من میخوم یه دونه 360 بگیرم ولی میترسم این همه پول بدم و سه چراغه بشه ؟؟؟؟؟
به نظر شما 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم یا اینکه صبر کنم ps3 -- بشه تا با خیال راحت بازی کنم و
نگران سه چراغه شدن نباشم . آخه من خیلی بازی میکنم مخصوصا دیگه تابستون .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضیا میگن 360 جاسپر سه چراغه نمیشه خیالت راحت. نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز من حدود یک ماهه چاسپر گرفتم تا بینهایت راضی هستم:8: سه چراغ هم
نمیشه اصلا همچین مشکلی دیگه وجود نداره فقط باید حواست باشه محل قرار گیری کنسول خوب باشه
جایی نذاری که گرم باشه یا گرد و خاک زیادی باشه کنسول باید دور برش خالی باشه تا تهویه گرما
به درستی انجام بشه در ضمن حتما محافظ برق بگیر تا نوسانات برقی باعث سه چراغه شدن نشه
ps3 هم که خیلی عالیه فقط مشکل تهیه بازی هستش که الان دیگه این مشکل نیست بیشتر جاها
بازی رو یک ماهه اجاره میدن البته بیشتر بازیهایی که برای xbox میاد برای ps3 هم هست ولی
اگر هدفت از خرید ps3 بازیهای انحصاری باشه که اونم باز ارزش داره کاریه که من میخوام انجام بدم
اگر دوست داری از بازی کردن لذت ببری بهترین کار خرید یکی از این دو کنسول هستش ارتقاء pc برای
بازی کردن فقط پول بیرون ریختنه :2: در ضمن داشتن یک TV FULL HD واجبه تا نهایت لذت رو ببری
دیگه خود دانی
سلام دوست من همونطور که دوستمون گفتن 360 الان خیلی کم سه چرغ میشه و همینوطر که بار ها توی همین صفحات گفتم من خودم بیش تر از یکسال هست که دارم و حتی بعضی وقت ها 9 ساعت بازی کردم ولی دستگاه کاریش نشده. شما فقط دستکاه رو توی یک جای مناسب ( از هرچیز حدا اقل 30 سانتیمتر فاصله داشته و ترجیحا پشتش تا 1 متر چیزی نداشته و خود محل هم تهویه خوب داشته باشه) قرار بده و زاحت استفاده کن.نقل قول:
البته اگه بیشتر از 6 ساعت ، هر روز یک جا بازی میکنی ف پیشنهاد میکنم که حتما یک فن یا مولر براش بگیری.
کامپیوتر رو واسه بازی پشنهاد نمیکنم.
PS3 خوبه ولی بازی هاش گرونه و حتی اگه کرک هم بشه با توجه به قیمت خیلی زیاد دیسک های blue-ray بعید هست که باز هم قیمت بازی هاش تا حد معقول پایی نبیاد (الان فکر کنم یک دیسک بول ری خام حد اقل 22 تا 25 هزار تومان باشه)
سلام دوستان.من يه سوال داشتم:
يكي از دوستان يه XBox گرفته بود با برد جاسپر 8 ماهم داشت دستگاهشو و اينكه روزي 2 ساعت يا كمتر بازي ميكرد.دستگاهش 3 چراغ قرمز داده!
حالا سوال من:3 چراغ تنها دليلش سوختن دستگاهه يا دليل ديگه اي هم داره؟