سلام.
من این بازی را دیشب گرفتم و الان هم داخل اون مرحله هستم که سوار تله کابین شدم و یکم هم سخت هستش.خدا را شکر فعلا مشکلی برام پیش نیومده.فقط میتونم بگم این یکی از بهترین بازی ها هستش.:دی
Printable View
سلام.
من این بازی را دیشب گرفتم و الان هم داخل اون مرحله هستم که سوار تله کابین شدم و یکم هم سخت هستش.خدا را شکر فعلا مشکلی برام پیش نیومده.فقط میتونم بگم این یکی از بهترین بازی ها هستش.:دی
نسخه Biohazard حتی تو گرافیکهای 128 هم براحتی اجرا میشه. ولی نسخه 4 کمترین گرافیک باید Geforce 6600 باشه!نقل قول:
نه برادر راهی نداره . شما اگه تونستی همون resident evil 4 رو بخر البته از لحاظ محتوا فرقی نداره اما رزیدنت 4 نسخه اصلی و
biohazard نسخه اروپایی که یک مقدار دستکاریش کردن من هم همین مشکلو داشتم اما باهاش سوختیم و ساختیم.
اما چیزی که شما می فرمایید برای من کاملا بر عکس بود . نسخه بیو هازارد به سختی اجرا میشه اما نسخه 4 به راحتی
فکر نکنما چون من همینجوری با چند بار خرید فروش 10-15 میلیون کاسب شدم، شمام یه باز امتحان کن البته اینم بگم این روش وقتی کاربری داره که تونسته باشی یه 400-500 هزارتایی پس انداز کرده باشینقل قول:
راستی شماها چرا اینقدر دنبال ترینر هستید ، ترینر همه جذابیت بازی رو از بین میبره من که اصلا حال نمی کنم
حالا به جای Biohazard و resident evil بگین چه تکنیک هایی را میشه با دسته انجام داد.(مثل لقت زدن)
خدمت شما عرض شود که تا هنگامی که بازی اجازه ندهد نمی توان تکنیک و یا کارهای آکروباتیک انجام داد. فقط می تونید به سر موجودات شلیک کرده و نزدیک بروید و اون موقع kick یا همان لگد زدن رو انجام بدید.
سلام دوستان
من خیلی وقته که از راهنماییهایه دوستانمون تو این تاپیک استفاده میکردم
ولی الان یه جائیم که کسی بهش اشاره نکرده بود
من یکی از 3 تیکه ی مجسمرو پیدا کردم(قسمت سر) ولی الان تو باغ هستم (همونی که مرد کوتوله هم میگه که توش گم میشی)ولی نمیدونم از اینجا به بعد چیکا کنم!!!!!
ضمنا من از دوستایه همدوره ی Mehdi هستم ولی 2 سالی میشه که ازش خبر ندارم
کسی ازش خبر داره؟؟؟
تا اونجایی که یادمه اونجا 2 تا قطعه پیدا میکنم که اون دره قفله باهاش باز میشهنقل قول:
Mehdi دیگه مدیر انجمن بازیها نیست و کمتر به p30 سر میزنه
اره یکی از اون 2 تا قطعه رو پیدا کردم که کنار مجسمه ی وسط پارک بود ولی اون یکیرو نمیدونم کجاس:(
فکر کنم اون یکیش تو یه صندوقه
بچرخ پیدا میشه