اگه dial up داشته باشی، میندازه بیرون:41:نقل قول:
Printable View
اگه dial up داشته باشی، میندازه بیرون:41:نقل قول:
فکر نکنم رو سورس جواب بده ولی امتحانش بکن ضرری ندارهنقل قول:
ایشون راست میگن شما اگه پینگت از 350 بالاتر بره که با دیال اپ معمولا بالای 350 خود به خود کیک می شی ربطی به انتی چیت ندارهنقل قول:
این تصویر هارو حال کنید!!!!!!!
آموزش هر کدام رو خواستید بگید تا بگذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینو که فکر کنم همتون بلدین
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------
اینو که دیگه مطمین کسی بلد نیست خودم به تنهایی کشفش کردم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
اقا من یک انتی چیت میخوام برای گیم نت . HL Guard رو دان کردم ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم .
بغیر از این چیزه دیگه ای هست البته بدرد خور باشه .ممنون میشم راهنمایی کنید.:11:
نه ADSL دارم!نقل قول:
کلا دلیلشم واسه بیرون انداختنم اینه که آنتی چیت ندارم، آدرس سایت خودشم میده میگه از اونجا دان کنید!!!!!
سیا کاری رو حال کنید آموزش هر کدوم رو خواستید بگید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــیــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــا کــــــــــــــــــــــــ ــــاری
اینو مطمینا کسی نمی دونه
ممنون میشم اگه بذاری .نقل قول:
راستی چه طوری تو بعضی از سرور ها بعضی ها نامرئی هستند؟ یعنی فقط اسلحشون معلومه !
هرچی نکته و ترفند و چیت بلد هستی یادمون بده . ثواب داره . . . :11:
منتظرم . ممنون
هر چی آی پی IRAN-VICH Source Server رو میزنم نمیره تو Favoriteتم !
به نظرتون مشکل چیه؟
میشه چند تا سرور کرک شده بگید؟؟
ممنون