نقل قول:
سلام
یه سر یرید تایپیک آسیاتک بپرسید
شنیده بودم آسیاتک روی فیبر هم سرویس میده ولی نمیدونم شامل کل شهرهای ایران میشه یا نه
Printable View
نقل قول:
سلام
یه سر یرید تایپیک آسیاتک بپرسید
شنیده بودم آسیاتک روی فیبر هم سرویس میده ولی نمیدونم شامل کل شهرهای ایران میشه یا نه
میتونی کدهای مختلف رو بخری و تو پنل کاربری وارد کنی (20 روز همین الان اضافه کنی)نقل قول:
سلام دوست بزرگوار @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هر از گاهی برای ما نوسان snr داره اتفاق میفته،نمیدونم چیکار کنم.اینا هم اصلا نمیفهمن که حالت تست چیه؟بهشون میگم خطم رو ببرید روی حالت تست تا به بالاترین کیفیت برسه ولی انگار نه انگار
جالبه روی حالت adsl2++ هم crc هر چند ثانیه یه بار زیاد میشه
تنها روی یه حالت crc برام نوسان زیاد نداشت اونم روی g.lite بوده یعنی یه حالت کمتر از g.dmt
خواهشمندم یه جوری برامون توضیح بدید که من دقیقا به اینها چی بگم که متوجه حرفم بشن.تشکر
سوال دوم:راستی حالت گیم تاثیری در بی کیفیتی داره یا نه؟یا در نوسان snr تاثیر داره یا نه؟
پ.ن.راستی بهش گفتم یه بار مودلاسیون رو تغییر بدید به g,dmt و بعد دوباره بذارید روی adsl2++ شاید درست بشه ولی اون موقع حواسم نبود که اسپلیتر و تلفن رو جدا کنم.چون شما به من گفتید باید اینا رو جدا کنید از خط و فقط مودم وصل باشه
من موقعی که گفتم خطمو رو 16 مگ بسته بودن مشکل قطعی و وصلی داشتم روی 14 مگ کمتر شد و الان هم رو 12 مگ خوبه (snr در طول روز از 12 به 8 میرسه ولی نت قطع نمیشه و تاثیری در کیفیت نداره)نقل قول:
به نظرم شما اگه سرویستون نامحدوده بگید خطتون رو حداکثر 4 مگ ببندن (یا modulation رو بذارن رو g.dmt یا g.lite ) احتمالا مشکلتون حل بشه (البته این تغییر modulation رو خودتون هم میتونید تو مودم انجام بدید)
سرویس گیم هم تا حدی باعث افت snr میشه (snr حالت گیم در حدود 3-4 دسی بل کمتر از حالت عادیه) ولی خب کیفیت و سرعت تک کانکشن نتتون رو بالاتر میبره (یعنی اگه خط رو 9 مگ باشه و سرویس گیم فعال باشه سرعت تک کانکشن و کیفیت بهتره تا خط رو 16 مگ باشه و سرویس گیم فعال نباشه) بنابراین اگه snr تون پایینه و میخوایید از سرویس گیم استفاده کنید بهتره بگید خطتتون رو سرعت دانلود کمتری ببندن
نقل قول:
الان SNR ت روی چه عددی هست ؟ در ساعات های اوج مصرف چقدر هست ؟
در جواب سوال دوم : پروفایل گیم زیاد جالب نیست ؛ همراه با پکت لاست بالا و افت SNR هست . بهتره پروفایل گیم رو غیره فعال کنید !
پروفایل گیم یه کم پکت لاست ایجاد میکنه (در حد 1 در 100 و حتی کمتر) ولی چندان محسوس نیست و اگر وضعیت خط از نظر نسبت پهنای باند دریافتی و snr (حداقل 10) خوب باشه به نظرم پروفایل گیم فعال باشه بهتره چون سرعت وبگردی و استریمینگ و ... رو بالاتر میبره ولی خب اگه وضعیت خط مناسب نیست که فعال نباشه بهترهنقل قول:
الان نوسان داره روی 20 میاد روی 18 هم اومد روی 15 هم اومدنقل قول:
خطم هم روی 9مگ بسته شده،پروفایل گیم هم فعاله،جالبیش اینه crc تو این یک ساعته از 0 رسید به 270 تا
امروز ظهر هم که مودم رو تازه روشن کردم snr نوسان کرد رسید به 00
نوسان داشتم تو این یک ماه اخیر ولی قطع نمیشد و اگر هم قطع میشد از سمت مرکز بود
ولی الان چند روزیه تو شب ساعات اوج مصرف لینک میپره و نوسان میکنه snr
راستی تو حالت g.lite یعنی یه حالت کمتر از g.dmt نوسان نکرده ظاهرا،دیروز چند ساعت گذاشتم دیدم نوسان نمیکنه فقط پهنای باندم میاد روی 1.5 مگ و snr هم میره روی 36 ،خطاهای crc هم تو 3 ساعت فقط 4 بودن
نقل قول:
خطای CRC قبلا تجربه ش رو داشتم دلیل ش هم فقط فعال سازی پروفایل گیم هست .. اگر غیره فعال بشه این مورد حل خواهد شد
وقتی روی حالت گیم باشه پکتی ارسال میشه بدون بررسی ارسال میشه که این خود خطا به همراه داره.
شما تماس بگیرید به واحد فنی بگید که پروفایل گیم رو براتون غیره فعال کنن همچنین مدولاسیون خط رو از سمت پارس انلاین روی ADSL 2 PLUS قرار بگیره .. همچنین دفعه قبل هم خدمتون عرض کردم اگر از 20 میاد روی 18 یا حتی روی 15 میاد اگر قطع و وصلی نداشتید موردی نیست و میشه از اینترنت استفاده کرد
اما اگر پایین تر از 9 اومد و لینک تون قطع شد حتما باید مثل سری قبل از سمت مرکز مانیتورینگ بشه که علل رو جویا شوند.
راستی الان پشتیبانش به من هم یه چیزی گفت که شاید تامل برانگیز باشهنقل قول:
من سرویسم نامحدود 256 و محدود شدم روی سرعت دانلود 45 کیلو،گفت احتمالش هست به خاطر همین محدودیت باشه که crc ها میره بالا:n13:
ولی اگر اینطوری باشه پس چرا مودلاسیون رو میذارم روی g.lite خطای crc بالا نمیره:n13:
نقل قول:
اصلا CRC مربوط به محدود شدن نیست .. نمیدونم این حرف رو از کجا اورده :n04:
پروفایل گیم رو غیره فعال بکنی قطعا مشکل CRC حل خواهد شد