مدارکو تو پنل کاربری آپلود میکنی. فقط کارت ملی. به نظرم اول تخلیه کن بعد ثبت نام کننقل قول:
Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
Printable View
مدارکو تو پنل کاربری آپلود میکنی. فقط کارت ملی. به نظرم اول تخلیه کن بعد ثبت نام کننقل قول:
Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
دوستان اینجا کسی هست که سرویس های ECO128 256 512 داشته باشه؟ میخوام بدونم سرعت رو براتون روی چند بستن؟ و اینکه سرعت شبانتون رو محدود کردن یا نه؟ ممنون میشم اگه گسی میدونه جواب بده
سرعت تا جایی که خط بکشه(خط من 8مگ)نقل قول:
من اکو 128 دارم
شبانه هم که در هر شب اگه بیشتر از 1.5 گیگ نشه محدود نمیشه(البته واس من تا 2 گیگ هم محدود نشده)
شاتل-پروفایل گیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور نیویورک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود سرویس ۱ مگ چقدره؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام.
سرویس های eco 256 و eco 512 و eco 1024 هرکدوم شبانه شبی تا چقدر میشه دانلود کرد که محدود نکنن؟
- - - Updated - - -
سلام.
سرویس های eco 256 و eco 512 و eco 1024 هرکدوم شبانه شبی تا چقدر میشه دانلود کرد که محدود نکنن؟
حداكثر واسه ١ مگ ٢گيگ.واس بقيه هم ١ تا ١.٥نقل قول:
سلام.
پروفایل گیم را چطور باید فعال کرد؟
با سرویس ECO8192 تو یک ماه چند گیگ میشه دانلود کرد؟ ( هر شب دانلود کنی حتی با وجود اعمال محدودیت سرعت)
دوستان سلام . من سرویسه آرت 5 رو دارم و مصرفمم حداکثر ماهی 50 گیگ هست ولی الان متاسفانه منو با ابن میزان مصرف محدود کردن طوری که سرعت دانلودم از 300 یکدفعه اومده به زیر 20 ( تازه زیره 20 مال سرور های عالی هست و سرورهای معمولی یا سایت های متوسط اصلا باز نمیشن برام ) زنگم زدم بهشون میگن که چون مدیریته مصرف نداشتی سرعتت پله ای !!! اومده پایین ... حالا نکته اینجاست که خودم از مسول فروشش موقع خرید پرسیده بودم گفته بود که این آرت 5 رو تا 50 60 گیگ بدون محدودیت میتونی دانلود کنی (البته تو برگشون نوشته 26 گیگ ولی اون بنده خدا گفت تا 50 60 گیگ اوکیه و حتی گفته بود که مورد داشته تا 100 گیگ هم بدونه محدودین دانلود میکرده ) نکته ی دیگه اینکه طرف میگه که سرعتت پله ای اومده پایین در حالی که شبه قبلش با 300 تا داشنم دانلود میکردم حالا جالب اینجاست که تویه برگه ی شرکت حداقل سرعته آرته 5 رو زده 384 کیلوبیت که میشه حدودا 50 کیلوبایت یعنی من تحت هر شرایطی باید این حداقله سرعت رو داشته باشم در حالیه که الان در بهترین حالت سرعتم 17 18 هست ولی جوابه مسوله پشتیبانی در مورده این موضوع شنیدنی بود و گفت که اینی که شما میگی ماله افرادی هست که مدیریته مصرف دارن !!! کلا فکر کنم به مشت آدمه بیسوادو جمع کردنو فقط بهشون گفتن که در قباله هر مشکلی بگین مدیریته مصرف داشته باش ... خلاصه اینکه دوستان سرتونو درد آوردم ولی خواستم تخلیه کنم و یه سر به بقیه تاپیکا زدم دیدم که وضعه اونا بدتر نباشه بهترم نیست الانم خواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم تا این سرعته درست شه یا اینکه یه سرویسه دیگه بگیرم که بشه ماهی 50 60 تارو دانلود کرد ( البته به من گفتن که ارتقا بدم سرویسمو ولی هزینش خیلی سنگین میشه و نمیتونم از پسش بر بیام از طرف دیگه بعضی دوستان میگن آرته 1 بگیرو اگه محدود شدا ارتقا بده که هزینش کمنر میشه ولی خوب آرته 1 سرعتش خیلی کمه ... )