من قبلا چنین مشکلی رو نداشتم با دمای گوشی
Printable View
ولی من حتی 10 دقیقه هم با هندز فری آهنگ گوش می کنم اینطوری میشه ..نقل قول:
مال من موقعی که صحبت میکنم داغ میکنه ، البته من صحبتام طولانیه ولی همه ی گوشیها وقتی بالای یه ساعت صحبت کنی باطریشون داغ میشه؟
برای من هم حدودا 5-6 روزه اینطوری شده ...نقل قول:
پس خطرناکه! یه وقت میترکه ها!نقل قول:
برای من هم حدودا 5-6 روزه اینطوری شده ...
ببر نشونش بده!
به نظر من با سایت سونی اریکسون هم مشورت کن
عادیه بابا مال من با نیم ساعت صحبت کردن داغ میکنه ولی من تا 2الی 3 ساعت شایدم 4ساعت یکسره باهاش میحرفم ولی چیزیش نمیشه.یه عمره دارم اینکارو میکنم ولی همچنان سالمه.نترسید مشکلی نیست.
من دیشب گوشیمو بردم پیش داییم که موبایل فروشی داره ، اون هم به من یه تعمیرکار خوب معرفی کرد که از دوستاش بود ... منم گوشیمو بردم پیش اون ، یارو گوشیمو باز کرد یه سری با گوشیم کلانجار رفت بعدش هم گوشیمو داد به هم کفت درست شده و 2500 تومن هم گرفت ، الآن هم دیگه داغ نمیکنه ...هر چی ازش پرسیدم چی کار کردی به هم نگفت ... خیلی خوشحال شدم ...
ولی اون موقع من حتی 10 دقیقه با هندزفری آهنگ گوش میکردم داغ میکرد ..نقل قول:
عادیه بابا مال من با نیم ساعت صحبت کردن داغ میکنه ولی من تا 2الی 3 ساعت شایدم 4ساعت یکسره باهاش میحرفم ولی چیزیش نمیشه.یه عمره دارم اینکارو میکنم ولی همچنان سالمه.نترسید مشکلی نیست.
خوب اگه با 10دقیقه هم داغ میکرد حتما مشکلی داشت.من که مشکلی ندارم.نقل قول:
سلام
چطوري ميشه وقتي كه810 رو با usb به كامپيوتر وصل كردي شارژ نشه راهي داره يا بايد كابلو دستكاري كرد :13:
مگه بده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
چطوري ميشه وقتي كه810 رو با usb به كامپيوتر وصل كردي شارژ نشه راهي داره يا بايد كابلو دستكاري كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا آخرین ورژن نرم افزار 810 چیه؟ کدام ورژن بهترین جواب رو داده؟
برای هک کردن این گوشی برای سریال اصلی ها بهترین روش کدام هست؟
بهترین نرم افزار تغییر صدا که برای این گوشی اومده کدام هست؟ من اکو استیک 1.6 استفاده می کردم خیلی راضی بودم اما صدا یکم تیز شده بود!
شما ها وقتی گوشی رو هک می کنید بیشترین تغییری که علاقه دارید انجام دهید چی هست؟
آیا بالاخره روش افزایش ظرفیت اس ام اس این گوشی کشف شد؟
سلام مصطفی جاننقل قول:
پیدا کردم اینجا گفته بودی
شادی روح تمامی اونایی که واسه ارامش ما جان خود را دادند صلواتکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=933290&postcount=2