اقا یه چیزه توپ بگم
من یه جایی با سرعت داشتم رانندگی می کردم وقتی خوردم به دیوار از شیشه جلوی ماشین پرتاب شدم بیرون
وای عجب بازیی هست :8::8:
Printable View
اقا یه چیزه توپ بگم
من یه جایی با سرعت داشتم رانندگی می کردم وقتی خوردم به دیوار از شیشه جلوی ماشین پرتاب شدم بیرون
وای عجب بازیی هست :8::8:
بازي رو دوباره نصب كردم ! طبق همون !!!!
مشكل بنچمارك كه حل نشد ! فقط render quality رو رو low گذاشتم ! خيلي بهتر شد ! يعني كلا درست شد ! به همينشم راضي هستيم !
حالا تا پچ بياد !!
نقل قول:
عزیزم ماموریته!
بالاخره یکی دیگه پیدا شد که با هم یکم گفت و گو کنیم وای رفتم برج آزادی رو دیدم خیلی توپ بود توی خود جزیرش رفتم. ولی چون شب بود گفتم عکس نگیرم بهتره چون شب کیفیت بده!
بعدشم تو چرا اینقدر ناز نازی ای؟
من که رفتم پارک دیدم دارن دست جمعی ورزش می کنن همشون رو لت و پار کردم و سلاخی شون کردم!!!:31:
تازه توی ماموریت ها که میگه اولش اینو نکش من اولش میکشمش بعد دوباره ماموریت رو میرم :دی
راستی تو یک نفر رو له کردی عذاب وجدان داری ؟
من از عقب نشونه میرم رو یارو یارو 10 متر پرت میشه اون یک باری رو هم که دسته ی ماشینو گرفته بود با سرعت زیاد محکم کوبوندمش توی تیر چراق برق که حتی تیر چراق برق هم کنده شد!:31:
من کلا عادت دارم توی پیاده رو راه برم که همه بمیرن:21:
خیلی حال میده با کشتن آدم ها من آرامش خاصی میگیرم تازه از توی اینترنت با یک دختره قرار گزاشتم که هم دیدمش دیدم لوسه یک تیر توی مغزش کوبوندم!
باحاله مخصوصا پارک ها که همیشه من میرم 17 شهریور راه میندازم!!!!!!
خب.از جواباتون ممنونم!:41:نقل قول:
الان دارم لایو 2 رو دانلود می کنم شاید مال دی وی دی قدیمی باشه!
اگه نشد دیگه بیخیال بازی میشم!:19::19::41:
اون فروشنده هم که اینو به من داد گفت کرکش سالمه و ...هم باید به فکر وصیت نامه باشه!:27:
:11:
چند تا مود برای GTA اومده :
کد:http://gtahq.multiplayernetwork.net/news/863/
پس اینکاره نیستی بابا بازی اصلا اینطوری طراحی نشده یعنی نیکو شخصیتشنقل قول:
طوری نیست که بی خودی آدم بکشه مثل اینکه تو اصلا دیالوگ و داستان بازی رو نمی فهمی :27:
من شخصیت نیکو انقدر برام بزرگ و جالب شده که اگر در بین ماموریت ها با یکی تصادف کنم ماموریت رو از اول
میرم :31: چون تو بزنی یکی رو بکشی یه خانواده رو بدبخت کردی شاید زن و بچه داره شاید نون اور خانواده
هست شاید کسی منتظرشه اصلا خدا لعنتت کنه مگر دستم بهت نرسه مردتیکه :27:
[/quote]
[quote=ehsan6811;3255724]هیچ اروری نمیده فقط مثل alt+tab میاد بیرون میاد روی تکسبار میمونه هر چی روش میزنم نمیره تو بازی باید اونو ببندم دوباره بازی رو اجرا کنمنقل قول:
کسی نفهمید مشکل چیه
با توجه به جوابqo0oick
اول سوال را با دقت بخوان بعد جواب بده
من گفتم ویندوزم XP 64 BIT sp1 توی اون مقاله ی شما چیزی در مورد 64 bit نگفته؟؟؟؟
شما اگه جهت نمای بالا رو بزنید موبایلش میاد که همون ساعت هم داره....نقل قول:
آخ آخ گفتی دوست دختر اولین بار که رفتیم بیرون وقتی برگشتیم دم در خونش گفت شانستو امتحان کن منم امتحان کردم بوسش کرد:21::21::11::11:نقل قول:
دفعه دوم رو کاملاً باید سانسور کنم ....:40::40::40:
باهات موافقم منم سعی می کنم درست رانندگی کنم حق تقدم و ... رو هم سعی می کنم رعایت کنم فقط بعضی موقع ها
علامتش رو نقشه اینه @...خیلی باحاله میری تو نت کلی کیف میده من فقط از قسمت بانکش سر در نیاوردم اگه کسی میدونه چجوریه بگه بریم یه کریدت کارت بگیریم:8::8::10::10:نقل قول:
نقل قول:
اینا چیه اگه نصب کنی مثلاً ماشیناش و اسلحه هاش زیاد میشن؟؟؟مشکلی واسه بازی پیش نمیاره؟؟؟
دوست عزیز شما یه کاری کن..نقل قول:
یا بازی رو 2باره نصب کن و از کرک Securom استفاده کن...
یا
GTAIV رو از کرک Razor بریز و کل کرک Securom رو هم بریز...
فک کنم باید جواب بده!
نه دوست عزیز من کل نت رو ریختم به هم راه حلی جز صبر کردن واسه پچ نداره :41:نقل قول: