به نظر من سری باید با تست زدن یاد بگیرینقل قول:
Printable View
به نظر من سری باید با تست زدن یاد بگیرینقل قول:
من سری رو از روی خود کتاب درسیمون خوندم الانم مشکلی تو تست ها ندارم
میخوای یه نگاه بهش بنداز
شما اگه رتبه یک نشید من اسممو عوض میکنم:31:نقل قول:
من سری رو از روی خود کتاب درسیمون خوندم الانم مشکلی تو تست ها ندارم
میخوای یه نگاه بهش بنداز
من با سری ها تو رمزینه یه خورده مشکل داشتم شما از رو کتا میخونید!
شایدم من رتبم آخره :41:
من هنوز سری ها رو شروع نکردم با حرفای شما ها یکم نگران شدم ، یعنی سخته ؟نقل قول:
منم هنوز شروع نکردم! اینی که گفتم مربوط میشه به پارسال من الان تو دستگاه اعدادم:41:بعد این حرف به خاطر این زدم که تبسم خانم گفتن سری از رو کتاب درسی یاد گرفتن و تو تست زدن مشکلی ندارن!خواستم بگم واقعا سطح علمیشون بالاست همین.نقل قول:
من هنوز سری ها رو شروع نکردم با حرفای شما ها یکم نگران شدم ، یعنی سخته ؟
در کل منظورم این نبود که سری سخته خیالت راحت(فقط کتاب و با رمزینه مقایسه کردم:31:) من پارسال دیفرانسیلم صفر بود سری سخت نیست ولی یکم نکته داره دقیقا مثل دنبالست
سلام.دقیقا من هم توی همون درس نامه گیر کردم.(همونجوری که خود مهندس مهربان هم گفته 99/99% از بچه ها توی این قسمت مشکل دارن یا فکر میکنن یاد گرفتن)نقل قول:
ولی من 3بار درسنامش و خوندم و 2بارم تستاشو زدم ،فکر میکنم یاد گرفتم....توی خوندنم هم خیلییییییی مفهومی کار کردم ..واقعا مخم داشت میومد تو دهنم.....
ولی بطور کلی فقط همین قسمت سری خیلی سخته (که البته از زیاد ازش تست طرح نمیشه) بقیه قسمتاش آسونه.....
نظر شما کاملا درسته ولی این قسمت(تعریف سری)هم تست زیادی نداره و هم خیلی مفهومیه.(خیلیییییییییییییی ی)نقل قول:
تبسم جان.از این قسمت(تعریف سری)فقط 1 بار سال 79 تست داشتیم و تست تالیفی هم کمه....نقل قول:
ولی اگه شما فقط با خوندن کتاب درسی بتونید به سوالای این قسمت پاسخ بدید واقعا خیلییییییییییییییی مفهومی میخونید.
امیر جان...اگه بچه ها جوابتو نمیدن یا نمیدونن یا نظری ندارن.....نقل قول:
ولی به نظر من شما 1 درسو بگیر ،تا آخر ترم اول همونو بخون ،و ترم بعد عوضش کن....چون مثلا اگه شما یک آزمون فصل 1 هندسه 1 و دفعه بعد فصل 2 هندسه 2 و دفعه بعد فصل 3 هندسه 1 رو بخونید تو آزمون 6 آذر دچار مشکل میشی چون اونجا هر 3 فصل دوسال هست(3فصل اول هندسه 1و سه فصل اول هندسه 2)
بجز اون خود سیاست قلمچی هم بر اینه که شما 1 پایه رو تا آخر ترم اول بخونین و پایه بعدی رو ترم بعدی....
سلام
من يه مشكلي دارم اونه كه نمي تونم رياضي بخونم
يعني مثلا تا ميام حسابان بخونم حواسم به يه چيزي پرت مي شه و كلا بيخيال مي شم
ولي بقيه درسها رو راحت مي خونم
نمي دونم چيكار كنم....
مشکلت دقیقا مشکل منه....نقل قول:
سلام
من يه مشكلي دارم اونه كه نمي تونم رياضي بخونم
يعني مثلا تا ميام حسابان بخونم حواسم به يه چيزي پرت مي شه و كلا بيخيال مي شم
ولي بقيه درسها رو راحت مي خونم
نمي دونم چيكار كنم؟
انرژی مثبت :10:نه بحث این حرفا یا سطح بالای علمی و این حرفا نیست نکتش اینهنقل قول:
وقتی شما مجبوری از روی کتاب درسی بخونی ، معلم هم نداری که فکر کنی اگر جاییش رو نفهمیدم از اون میپرسم
مجبور میشی هر یک کلمه رو تا عمق مفهومش بری . طول میکشه خیلی طول میکشه من شدیدا مشکل زمان دارم
ولی بجاش هر چی رو یاد بگیری اساسی یاد میگیری اونوقت که بری سراغ تست ها میبینیکه نه ، همچین هم نمیتونن بپیچونن هر کاریش کنن بازم همون سری هست و همون قواعد
هر تستی که نگاه میکنم یوهو بنظرم فضایی میاد به خودم میگم شلوغش نکن عمرا اگه چیزی خارج از کتاب داده باشن
این میشه که حل میشه :11:
من به عنوان یکی از بچه ها سوالت رو با دقت خوندم سعی کردم ببینم چیزی از حرفای بچه ها یادم میاد یا نهنقل قول:
چون یه زمانی یادمه اقا پیمان هم در این حدود ها و زوج درسا یه سوالایی کرده بود ولی یادم نیمد
خب خیلیها مثل من.
نقل قول:خب:20: به نظرتون چه راهی بجز این وجود داره که با خودمون منطقی باشیم و بگیمنقل قول:
اگر هدف ما کنکوره پس اول و اخر باید این درسها رو بخونیم حالا هر چی زودتر شروع کنیم خودمون ارحت تریم
انرژی منفی نمیدما ولی به اون موقع فکر کنین که خدایی نکرده موقعی این حرفو میزنید که دیگه کسی به شما نمیگه
دیر نشده شروع کنین.میگه حالا هر موقع جلوی ضرر رو بگیرید منفعته ...
یکم تمرین کنید از 10 دقیقه شروع کنید یعنی 10 دقیقه از پشت میز بلند نشید و نگاهتون رو از کتاب برندارید حتی اگر حواستون پرت شده
این رو افزایش بدین هر موقع به یه تایم نسبتا معقول رسید مثلا 40 تا 50 دقیقه بعد رو تمرکزتون اینده و هدفتون تمرین کنین
واسه منم دعا کنین که انگار این معارف کزاز داره!دست هم بهش نمیزنم :(
مثل اینکه شما از اینکه معلم ندارید یه خورده ناراحتید ولی خبر ندارید اینجا همه(اکثریت بجز جاهای نایاب که معلمای خوبی دارن:46:) از معلم متنفرن:31: فقط میخوان یجوری معلم بپیچونن یا برن کلاس های بیرون یا از روی کتاب آموزشی بخونن خلاصه خوش به حالتون که مجبور نیستید مدرسه برید:11:نقل قول:
وقتی شما مجبوری از روی کتاب درسی بخونی ، معلم هم نداری که فکر کنی اگر جاییش رو نفهمیدم از اون میپرسم