خیلی باحال بود. آدم اینجور جاها سوتی بده خیلی ضایع س...نقل قول:
Printable View
خیلی باحال بود. آدم اینجور جاها سوتی بده خیلی ضایع س...نقل قول:
آخه فکر نکردم که باتری لپتاپه داره تموم میشه!نقل قول:
زیاد عادت ندارم گیر بدم اما بعضی وقتا نمیفهمم مثل الان که نفهمیدم سوتیش کجا بووود
نقل قول:
بعد این همه ادعای رانندگی خلاصه تو جاده های شلوغ و خلوت رفتم یه جا کنار دریا همه نشسته بووودن پشتمم یه ماشین پر پسر بووود :21:هی از آینه نگاشون میکردم مسخره بازی در میاوردن من خندم میگرفت خلاصه حواسم رفت روشون سر سرعت گیر ماشینو خاموش کردم:20:
فکر کنم سوتی از این بدتر نباشه خدا هیچ دختری رو جلوی پسرا ضایع نکنه آمین:41:
من در این موارد خوب میام وسط!!!
اما بی طرفی بیشتر حال میده! (نمیدونم چرا؟)
خدایا پسرها رو جلوی دخترها ضایع کن و برعکس!
نقل قول:
یه سوتی دیگه هم سر همین ماشین دادم که بعدش انقد خندیدم نتونستم بشینم پیاده شدم
ماشین روشن رو داشتم بازم روشن میکردم:31: حالا بابام دعوام میکنه چرا حواست نیس منم گفتم باید میگفتی ماشین روشنه :27:یعنی من اصلا نمیفهمم ماشین روشن چه جوریه که:27:
مثل من. رفته بودم همینجوری آزاد کلاس رانندگی (آخه به خاطر سنم غیر آزاد نمینویسن) بعد همین اتفاق برام افتاد!!!! دقیقا همین!:27: تازه روشن بود خاموشش کردم!!!:19:
[quote=M.etallic.A;2757413]خب چطوری فعالش کنم؟ برنامس؟نقل قول:
فایرفاکس وقتی از یه راهی غیر از اون دکمه قرمز رنگ یا گزینه exit بسته بشه ( مثل برق بره یا error بده ) وقتی دوباره بازش میکنی ازت میپرسه میخوای صفحاتی که قبلا باز کرده بودی دوباره باز کنه یا نه ....
خیلی باحال بود! من که اولش گفتم میخواسته اذیتت کنه خودش رفته اون تو!! اما چقدر گناه داشت!:11:نقل قول:
راستی یه سوتی خیلی ضایع. امروز تو مغازه آکواریومی بودم میخواستم یه ماهی بخرم ( روح سیاه ) دوستمم همرام بود... خیلی شلوغ بود. یکی دو تا خانواده بودن چند تا دختر و زن و مرد و بچه و ... کلا خیلی شلوغ بود. منم داشتم با صاحب مغازه حرف میزدم.این دوست ما هم که تاحال این همه ماهی یه جا ندیده بود وایساده بود داشت ماهی ها رو نگاه میکرد.مشغول صحبت بودم که یهو دیدم شالاپ یه صدایی اومد. برگشتم دیدم این دوست من قشنگ پهن شده تو یه آکواریوم بزرگ که طرف تازه درستش کرده بود تهش یه کم آب بود.حالا بگم چه مدلی بود پاهاش از لبه آکواریوم آویزون شده بودن دستاشم از دو طرف آویزون بود و نشسته بود توی اکواریوم.... صدای شلیک خنده رفت هوا.... در حالیکه خودمم داشتم از خنده میمردم رفتم دستشو گرفتم درش آوردم دیدم یه زن و شوهری همش از این معذرت خواهی میکنن بعد فهمیدم اونا میخواستن از جلوی این دوست ما رد بشن اینم یه کم عقب رفته و باقی ماجرا.... بیچاره بدجوری ضایع شد تازه میگفت داشتم با یکی از دخترها آمار بازی هم میکردم :دی
از Tapesh . خیلی نفرت انگیزه که این کارو میکنه. من که ترجیح میدم با همین اینترنت ذغالی از اینترنت دنلود کنم تا اینکه از این بگیرم.نقل قول:
حتما از رو ماهواره ضبط کرده بودن :دی
من بیشتر بی طرفم!:27:نقل قول:
قابل توجه بعضی ها که از ضایع شدن پسرها خوشحال میشن :دی تازه این یکیش بود. امروز تو صف تاکسی وایساده بودیم خیلی شلوغ بود. بعد یه ماشین شخصی وایساد یه دختره اومد زرنگ بازی در بیاره بی نوبت پرید نشست توش. طرفم بهش گفت چیه میخوام دوستمو سوار کنم پیاده شو... دختره همچین ضایع شد دیگه تو صف واینساد پیاده رفت :دی
آمین!!!!:21::27:
:40::40::40:کاملا تایید میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:40::40::40:نقل قول:
:40::40::40:اینم کاملا تایید میشه!!!:40::40::40:نقل قول:
خیلی خنده دار بود!!!!:31:نقل قول:
تایید میشه! (اگه هزار نفرم نقل قولش کنن من 1000 بار تایید میکنم!)نقل قول:
به نظر من که حالش به همینه!:27: آخه اونطوری خیلی خشک میشه یه جورایی!:18:نقل قول:
زرد و سرخ و ارغوانی و ... منم میشدم. :18::18: کاش دخترها هم میرفتن خواستگاری!:18::18:نقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
راستی چقدر این صفحه ها رو تند تند پر میکنین!!! سوتیستها تعدادشون خیلی زیادتر شده انگار!!!!!
اونوقت تو لپتاپ هم داری :دی ؟نقل قول:
خب چطوری فعالش کنم؟ برنامس؟
آره برنامه س. مرورگر اینترنت. مثل INTERNET EXPLORER بعد از اینکه نصبش کردی به جای اینکه واسه باز کردن سایت IE رو باز کنی اینو باز میکنی. تازه سرعتش هم بالاتره...
اینم آخرین نسخه فایرفاکس :
پسورد :کد:http://adriels.com/firefox3/Firefox%20Setup%203.0.exe
کد:www.kamyabonline.com
خدایا frnsh رو هم جلوی پسرها و هم جلوی دخترها ضایع کن :دینقل قول:
خدایا پسرها رو جلوی دخترها ضایع کن و برعکس!
چیکار کنیم رفیق نابابن دیگه...نقل قول:
متالیکا جان طبق بررسی های ما مشخص شد شما مشکلی از لحاظ سوتی دادن نداری بلکه این دوستای شما هستن که مثل کاتالیزگر سوتی شما رو فعال می کنن ، آقا هر جا سوتی دادی فعل جمع نوشتی یا اینکه یکی از دوستات باعث سوتی دادنت شد مثلا اگه نونوایی () رو نمیدادن دستت که سوتی نمیدادی .
سلام به همه سوترهاي گرامي به خصوص استاد سوتي جناب متالیکا عرض خدمتون كه تو اين سه چهار هفته اي كه نبويدم سوتي فراوان از خود ول كرديم كه به مرور تايم مينويسم واستون اوليش را به چشمان باز مانند پسته ملاحضه كنيد.
چندوقت پيش رفته بوديم شيراز پسر خاله ما جلو دوستاش درباره موتورسواري از ما تعريف كرده بود همراه خاله پسر با دوستاش رفتيم تو يه خيابون نا اشنا يه موتر دادن ما گفتن باش چندتا حركت برو حال كنيم منم موتور را آتيش كردم و چند دوري با موتور تك چرخ زديم بعد دوستان خاله پسر ما تو كف منوندن يكيشون گفتن تو با موتور تك چرخ بزن من هم با ماشين پشت سرت ميام و ازت فيلم ميگرم گفتم اوكي.حركت كرديم 7-8 متري تك چرخ با حركات خفن قاطي كردم اونم ازم فيلم ميگرفت كه يه دفعه به خودم اومدم نگاه كيلو متر كردم ديدم 80 تا با يك چرخ دارم ميرم سريع ترمز را گرفتم ديدم كار نميكنه نگاه جلو كردم ديدم يه كاميون جلوم داره ميره منم كه ديگه چاره نداشتم خودم را پرت كردم پايين. همه دوستان پسر خالم گفتن خوب كاري كردي خودتا انداختي پايين ...بعد كه فيلم را نگاه كرديم ديدم به جاي اينكه ترمز عقب را بگيرم تا موتور وايسه ترمز جلو را ميگرفتم.همه دوستاش+خودش زدن زير خنده اين اول ماجرا نبود خاله پسر ما هركجا ميرسيد اين فيلما نشون ميداد خلاصه حسابي ابرمون پيش شيرازيها رفت...
داداش فیلم رو بزار ما هم ببینیم باید خیلی اکشن شده باشه... منم یه مدت بدجوری تو نخ موتورسواری بودم. ولی 20 بار موتورمو گرفتن دیگه بیخیالش شدم.
اینی که گفتی واقعی بود؟ (تعجب )
سلا م به رفقا این اولین پست من تو این تاپکیه
اقا یه روز همراه دوستم رفته بودیم واسه تفریح استخر.ما همه کارا رو کرده بودیم و رفتیم زیر دوش و خودمون را شستیم بعد همراه رفیقمنو واسه افه جلو جمعیتی گفتیم پشتک بارو ونیم بارو تو اب بزنیم که جمعیت از صفای وجود ما پر فیض شوند...
اقا چشمت روز بد ببینه (که بیای اینجا تعریف کنی:دی)
ما به نحو احسند زدیم ولی وقتی اومدیم تو اب نمیدونم چی شد چه طور شد که شرت مبارکمون پامون نبود .حالا حدس بزن چی شده بود به جا مایوم همون شرت را پا کرده بودم.
بالاخره با ابروی بس ریخته و وضعی ناهنجار رفتم ومایوم را پا کردم ومثل بچه3 ساله ها اروم وارد اب شدم ورفتم زیر اب که کسی منو نبینه
نقل قول:
سلا م به رفقا این اولین پست من تو این تاپکیه
اقا یه روز همراه دوستم رفته بودیم واسه تفریح استخر.ما همه کارا رو کرده بودیم و رفتیم زیر دوش و خودمون را شستیم بعد همراه رفیقمنو واسه افه جلو جمعیتی گفتیم پشتک بارو ونیم بارو تو اب بزنیم که جمعیت از صفای وجود ما پر فیض شوند...
اقا چشمت روز بد ببینه (که بیای اینجا تعریف کنی:دی)
ما به نحو احسند زدیم ولی وقتی اومدیم تو اب نمیدونم چی شد چه طور شد که شرت مبارکمون پامون نبود .حالا حدس بزن چی شده بود به جا مایوم همون شرت را پا کرده بودم.
بالاخره با ابروی بس ریخته و وضعی ناهنجار رفتم ومایوم را پا کردم ومثل بچه3 ساله ها اروم وارد اب شدم ورفتم زیر اب که کسی منو نبینه
عجب حالگیری بود :31: :31: برگشتن با چی رفتین؟ بدون شـــ... ؟ :31: :31: