اگه تونستی 10 دقیقه قبل از تموم شدن GRB بیا تا باهات وقتی GRB تموم شد بهت بدمشون.البته من تا وقتی لول 60 بشم شبها تا ساعت 5 من بازی میکنم ولی ممکنه موقعیت حساس باشه نشه پارتی رو ول کرد
Printable View
اگه تونستی 10 دقیقه قبل از تموم شدن GRB بیا تا باهات وقتی GRB تموم شد بهت بدمشون.البته من تا وقتی لول 60 بشم شبها تا ساعت 5 من بازی میکنم ولی ممکنه موقعیت حساس باشه نشه پارتی رو ول کرد
برای pvp نمی خواست . برای farm Oi هست.نقل قول:
تو گایا من تا حالا pvper لول 60 ندیدم که ogherton داشته باشه.نه که نباشه هست 3 یا 4 نفر که اونا هم چون evo نیستن ندارن.همه تا لول 53 که میشن میرن سراغ goddess اصلا legend و لینک نمیکنن
من 64646 بار های . هوی کردم که دارم می میرم و باید بخوابم حواست نبود دیگه رفتم .نقل قول:
محمد چی شد؟ DC شدی؟
Hubart در اولین تلاش مثل همیشه ele رو لینک کرد.هیچ وقت fail نمیکنه.ele top ردیف شد.
gear رو بهش نشون دادم گفت باید restat کنی.
build جدید قراره 250 luck و 300 dex و 684 str باشه.گرچه گفت با این build هم بین 12 تا 15 دقیقه طول می کشه.
برای همین برای اولین روز به Jason گفتم بیاد کمک کنه.ببینیم damage چطوریه.
امیدوارم OI به خیر بگذره.باید زمان OI رو هم دقیق دربیاریم.
الان ساعت 5:30 هست و من دارم میمیرم از بی خوابی.فعلا شب خوش.
مبارکه
250 Luck چه سیستمیه ؟
War/Hunter تو Oi خوب جواب نمیده . وار نمی تونه Agro رو خوب بگیره و مدام باس وار رو ول می کنه میپره سر hunter .
حتی اگه وار Rec هم داشته باشه چون باس 1 تا 3 مدام Stun می کنن 2 تا 3 نمی تونه حمله کنه و Hunter تو همین 2 تا 3 ثانیه کلی حمله می کنه و Agro رو از وار می گیره. مگه اینکه هانتر حرفه ای باشه و تنیل نباشه موقع stun و زمانی احساس کرد agri می گیره حمله نکنه . البته jason بلده و حرفه ای هست.
Time Oi تو فروم pantheon هست . من دسترسی ندارم .
اگه امکانش هست در بیار و به تاریخ ما ترجمه کن و تو فروم بذار . فقط می دونم جمعه شب از 1:30 تا 7:30 صبح هست . lol
یکی جوانمردی کنه Time Maint سرور ها رو هم بذاره lol
جوک سیزده بدر بود؟چه فرقی داره مردم عادی که نمیرن oi .همین pvper ها میرننقل قول:
برای pvp نمی خواست . برای farm Oi هست.
میگم این کلا چقدر پچ داره ؟ صد رحمت به wow
الان آخرین پچ 0100 هست من میخوام دستی دانلود کنم کد سوم اونو 100 کنم /
CheckVersion=3
UpdaterVersion=16
PatchFileVersion=37
آخریش منظورمه . بعد باید تا 100 هم دانلود کنم ؟
کاظم هنوز کلی تا pvper شدن فاصله داره . حتی Build رو برای Oi تغییر داد و به حداقل Dex رسوند .نقل قول:
جوک سیزده بدر بود؟چه فرقی داره مردم عادی که نمیرن oi .همین pvper ها میرن
کسایی که تازه Oi رو شروع می کنن 99% goddess ندارن.
یعنی می گی Gaia ملت اول Goddess هاشون رو ردیف می کنن و 6 لینک می کنن بعد Oi رو شروع می کنن ؟ یا اینکه با Goddess Clear می رن Oi ؟
من تا حالا ندیدم یکی اولین بارش باشه میره Oi با Goddess آماده بره . مگه اینکه یکی بهش قرض بده .
به کلمه "اولین بار " خواهشا توجه داشته باشید . آره یکی که هزارمین بارش باشه امکان داره Cap Goddess هم تا اون موقع جور کرده باشه و الهه PvP باشه.
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
کلا فکر نکنم 1 Gig پچ داشته باشه .نقل قول:
wow که چند Gig پچ داره .
من متوجه نمی شم چرا هر کی می خواد این بازی رو آپدیت کنه گیر میده دستی آپدیت کنه !! آخرش هم نمی تونه .
احتمال اینکه با دستی آپدیت کردن بتونین موفق بشین کمتر از 10 % هست ولی اتوماتیک آپدیت 100%
بزارین اتوماتیک آپدیت شه خودش دیگه . با اتوماتیک چه مشکلی دارین ؟
خود بازی 900 مگه .
پچش یک گیگ
لول :دی
wow هم از 3.0.1 حدودا 2-3 گیگ پچ داره اما اون 12 گیگه اینه 900!
مشکل اتوماتیک اینه که چرته ... :دی
ببینم منظورت 5 صبح بود؟شماها کار و زندگی ندارین؟:18::18: بابا به خدا خوشبحالتون.نقل قول:
من که صبح سر کار هستم ساعت 9 شب میرسم خونه تا شام بخورم یخورده استراحت کنم میشه 10 اگه حال داشته باشم از 10 تا 12 شب بازی میکنم.ای بابا دیگه پیر شدیم.:13:
ساعت 5:15 صبح ! تازه Log کردم !!
اولین روز Farm Oi با کاظم بود ! من سفره شدم ! وحشتناک سخت بود ولی میارزید.
لعنتی نمی تونیم باس ها رو سریع بکشیم . چاره ای جز full Dtr کردن و Ko زدن نیست.
متاسفانه باید بگم تنها روشی که می تونین راحت این بازی رو اپدیت و استفاده کنین همین روش "چرت" هست .نقل قول:
همونطور که گفتین این بازی مثل wow نیست و آپدیت دستیش هم حساب و کتاب نداره.
دیشب ساعت 8 شب OI باز شد و رفتیم.فارم و drop زیاد جالب نبود.فقط یه abs lvl 5 تو این 5-6 ساعت drop شد که ارزش داشت.
یه هانترUM lvl 59 که full Goddess بود هم اومد کمکمون کرد.جالب اینجاست که من با build جدید دو برابر هانتر damage میزدم.
با EB محمد و Melon که زدم war من وحشی شده بود.attack speed رو extremely fast بود.
با هانتر boss رو 8-9 دقیقه می کشتیم ولی بدون اون 12-14 دقیقه می کشید.مجبورم Restat کنم وKO بزنم.
ولی اصل ماجرا محمد بود که گل کاشت.خیلی خوب heal می کرد.5K تقریبا heal می کرد.
خود هانتر یه orc 60 UM داشت.یارو کفش بریده بود که یه HM چطوری 21K راحت MP داره و 5K هم heal می کنه.البته با EB.
اولش فکر می کردم کشته بشم و استرس داشتم ولی یه جورایی به خیر گذشت.