منم هستم اگه رایگان کنه خیلی خوب می شه !
Printable View
منم هستم اگه رایگان کنه خیلی خوب می شه !
هاجی کرج هم هست یا نه؟نقل قول:
نه حاجی نوشته تهران:31:نقل قول:
متاسفانه:41:
من به نگهبانی و آبدارخونه و تدارکات شام و ناهار هم ایمیل زدم!:31:نقل قول:
تاپیک شاتلی
دوستان شاتلی
شوخی های شاتلی
و حالا....
شورش شاتلی!
ما کاربران قدیمی،عیدی نوروزی میخواهیم!!!(حداقل 13 روز تعطیلات عید،ترافیک رایگان!!!)
خوب ایمیل نگهبانی و آبدارخونه و تدارکات شام و ناهار را هم بده تا ما هم ایمیل بزنیم:31:نقل قول:
ای بابا انگار کسی نمی خواهد متن بگذاره تا ارسال کنیم!:41:
خوب توی این تاپیک کی ارشد هست از نظر مدت زمان سرویس گرفتن؟!( اون بیشتر باید هدیه بگیره :31: )
چند روز پیش دیدم داشت شاتل توی رادیو تبلیغ میکرد(فکر کنم رادیوی شیراز بود)!
/ تبلیغ شامپوی شاتل هم که دیدید:31: /
شانه ساز زاده را هم که میشناسید الان بهش ایمیل میزنم.دی:
بچه ها من یه پیام برای مدیریت گذاشتم ... اسم و شماره کاربری رو گفتم ... نوشتم اعتراض و درخواست دارم ... نوشتم شرکت های دیگه نوروز رو رایگان می دن ... گفتم درخواست می کنم برای همۀ کاربر های تهران این امکان رو فراهم کنید ...
شما ها هم پیام بفرستید ... به مدیریت .. به روابط عمومی ...
این لینک مدیریت :کد:http://shatel.ir/component/option,com_contact/task,view/contact_id,4/Itemid,99999999/lang,fa-IR/
نه همچین رایگانم نیستنقل قول:
آسیاتک گفته اگه تا تاریخ 10 اسفند مال ماه فروردین رو شارژ کنید 20% تخفیف شامل حالتون میشه
این که اصلا خوب نیست
نقل قول:
من دیروز عصبانی شدم به مدیریت با روابط عمومی میل زدم:19:
ولی مالیات که نداره شما یه متن دیگه تهیه کنید من انقدر واسه مدیر میفرستم که یا مزایا بده یا میل بزنه بگه .... خوردم:10::31:(شوخی). ولی جدا منم چشم اب نمیخوره ترتیب اثر بدن
بهتر از هیچی هست که! :31:نقل قول:
الان از طرف شاتل(شانه ساز زاده) بهم اطلاع دادن که بخاطر ارسال ایملهای @زیاد که همه یک متن داشت! به مدیر و پشتیبانی و ابدارخونه بود قرار شد 13 فروردین را بریم شاتل 13بدر :31: یا هرکی نتونست بیاد 13 فروردین را رایگان کنن براش! :31:
راستی دوستان توی نمایندگی یکی از شرکتهای ارائه دهنده adsl دیدم که قسمت پرسش و پاسخ را از سایت ♥ شاتل♥ کپی گرفته بود (کاملا تابلو بود توی قسمت ساخت کانکشن اسمش را نوشته art :27: )
فکر کنم من باشم :31: دقیقاً دیروز سالگرد 2 سالگی بود که سرویسم وصل شد :31:نقل قول:
اگرم میخواین ایمیل بزنین یه جور نزنین چون فکر میکنن همه رو یه نفر زده!