طرفدار چيش هستين گرونيش:31:نقل قول:
من که از طرفداران پر و پا قرص آسیاتک هستم. الان سرویس 512 دارم و برای ماه آینده هم سرویس 1 مگ شارژ کردم.
Printable View
طرفدار چيش هستين گرونيش:31:نقل قول:
من که از طرفداران پر و پا قرص آسیاتک هستم. الان سرویس 512 دارم و برای ماه آینده هم سرویس 1 مگ شارژ کردم.
به هر حال ادم ... هم زیاده تو ایران ...نقل قول:
به نظر شما سرویس 1 مگ در ثانیه با 3 گیگ حجم ماهانه به قیمت ماهی 19000 تومان گرونه؟
اول این که معلوم نیست سرویسهای دیگه کیفیت و خدماتشون مثل آسیاتک باشه چون من الان 5 ساله از آسیا سرویس می گیرم و از خدماتش کاملا راضی ام بنابر این دلیلی نمی بینم که برم سراغ شرکتی که هیچ آشنایی باهاش ندارم و نمی دونم کیفتش چه طوره
دوم این که 3 گیگ حجم در ماه برای من کافی هست چون بیشتر از این مصرفی ندارم.
در ضمن متاسفم برای دوستانی که این قدر احساسی و به دور از منطق صحبت می کنند.
به نظر شما سرویس 1 مگ در ثانیه با 3 گیگ حجم ماهانه به قیمت ماهی 19000 با شبانه نيم بها كلاهبرداري نيست:31:نقل قول:
به نظر شما سرویس 1 مگ در ثانیه با 3 گیگ حجم ماهانه به قیمت ماهی 19000 تومان گرونه؟
من می گم ممکنه آسیاتک قیمت هاش کمی بیشتر باشه (که چنین چیزی نیست) ولی با توجه به این که من به کیفیتش اطمینان دارم حاضرم کمی بیشتر هزینه بکنم تا این که برم سراغ شرکتی که معلوم نیست کیفیتش چه جوریه؟ کما این که نظرات دوستان در مورد تقریبا اکثر isp ها یکسان و اکثرا منفی است.
جوابتون تو اين پستنقل قول:
من می گم ممکنه آسیاتک قیمت هاش کمی بیشتر باشه (که چنین چیزی نیست)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6000244&postcount=3731
خب جواب اين هم تو اين پست هستش:نقل قول:
ولی با توجه به این که من به کیفیتش اطمینان دارم حاضرم کمی بیشتر هزینه بکنم تا این که برم سراغ شرکتی که معلوم نیست کیفیتش چه جوریه؟ کما این که نظرات دوستان در مورد تقریبا اکثر isp ها یکسان و اکثرا منفی است.
:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6005098&postcount=3737
دوستان فکر کنم بهتره یه نظرسنجی به این تاپیک اضافه بشه با این عنوان :
پس از خداحافظی از آسیاتک ، از کجا سرویس میگیرید ؟!؟
اینجوری میشه کمک کرد به دوستانی که میخوان برن از آسیاتک . در ضمن میتونید شرکت های پیشنهادی رو با ذکر دلیل بنویسید .
به نظر من عاليه اين همه اينجا نارضايتي رو اسياتك نميبينه ميره تو سايت پيغام هايي كه ازشون تشكر كردن يا نظر مپبت دادن رو ميزارن نظر سنجي در مورد آسياتك ميتونه نشون بده كه چقدر از افراد ازشون ناراضي هستننقل قول:
دوستان فکر کنم بهتره یه نظرسنجی به این تاپیک اضافه بشه با این عنوان :
پس از خداحافظی از آسیاتک ، از کجا سرویس میگیرید ؟!؟
اینجوری میشه کمک کرد به دوستانی که میخوان برن از آسیاتک . در ضمن میتونید شرکت های پیشنهادی رو با ذکر دلیل بنویسید .
آسیاتک چند وقته تو ساعات شلوغ به شدت پینگش داعون میشه دیشب ساعت 9 پینگم با سرور لندن تو SpeedTest حدود 1000 بود :18: انقد اعصابم خورد شد یادم رفت save کنم.
ولی تو ساعات خلوت (حتی شبانه ) پینگ و سرعت خوبی میده . این تست هم از speedTest و london در ساعت 7:30 تهران (سرویس 1mb و 5GB )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما خیلی منطقی هستی اگه منطق اینه:
منم یکی از دشمنان خونی اسیاتک کلاهبردار هستم .....هاهانقل قول:
مرد حسابی چند ساله تو این تایپیک به همراه همکارات از اسیاتک دفاع کردی اسیاتک اینقدر گند زد اونایی که مثه شما منطقی!!! دفاع میکردند رفتند پشتشونم نگاه نکردند
با همه یوزرا دعوا میکردند و افتخارشون این بود: حجم اسیاتک 3 تومنه شبانه رایگان هم واسه یه سری کاربر اماتوره پس اسیاتک حرفه ایه که شبانه نداره!
حالا حجم اسیا گرون شدو شبانشم نیم بها
چه حرفی دارید بزنید جز اینکه اینقدر منطقی!!! طرفداری کنید؟
این همه دوستان امارو ارقام میدن باز میگی منطقی نیستید؟ عجبا