باز لاگین نمی شه من به این صورت یوزر پس ها رو تو فایل Text می نویسم و وارد برنامه می کنم تعداد بوت هایی که می خوام آن بشن رو انتخاب می کنم و وقتی دکمه لاگین رو هیچ نمی شه چراغ های آیدی ها خاموش می مونهنقل قول:
User:Pass
منتظر جواب و کمکتون هستم
Printable View
باز لاگین نمی شه من به این صورت یوزر پس ها رو تو فایل Text می نویسم و وارد برنامه می کنم تعداد بوت هایی که می خوام آن بشن رو انتخاب می کنم و وقتی دکمه لاگین رو هیچ نمی شه چراغ های آیدی ها خاموش می مونهنقل قول:
User:Pass
منتظر جواب و کمکتون هستم
سلام دوست عزیز.شما قبله لاگین کردن اول مطمن بشو که ایدی هات درسته.اونا رو تازه درست کردی؟اخه زود کرک میشن این ایدیها.من خودم دیشب 100 تا درست کردم ولی نزدیک 70 تاش لوگین میشه و اگر از این مرحله اطمینان داری که درستن و تازه درستش کردی حتما سیستمت فارسی نصبه که لاگین نمیشه.وقتی میخوای لاگین کنی باید سیستمت انگلیسی باشه. برای این کار باید تو regioanal and language,وارد بشی regioanal options رو باید english (united sates) انتخواب کنی بعدش location رو united statess بزنی . باز تو قسمت advanced تو اون منو باز هم english united satesرو انخواب کنی.بعد سیستم رو ریستارت کنی.امیدوارم که درست شده باشه باز هم اگر مشکل دیگه بود بگو تا بهت چندتا فایل بدم شاید درست بشهنقل قول:
باز کار نکردنقل قول:
فایل هایی که می خوای بدی هم حتما Run Time ویژ<ال بیسیک هست که من خود وی بی رو دارم
منصرف شدم از استفاده ازش خودم دارم می نویسم تونستم لاگین کنم و پیغام بدم تا چند روز اینده کاملش می کنم اینجا قرار می دم
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان . من مدتی است که adsl گرفتم اما از اون موقع نمی تونم کسی رو در yahoo messenger اد کنم و هر بار انجام نمیشه اما با dial up امتحان کردم و شد . کسی به ای مشکل برخورده که بتونه کمکم کنه؟
با تشکر
سلام به همه ی دوستان. دوستان من در مورد بوت تجربه ایندارم .مخواستم اگه میشه یه آموزش ساده از طرز استفاده از یک بوتر خوب بنویسید تا منم متوجه شم چه کنم. با تشکر.
به این مشکل نه اما این که کلا یاهو بالا نیاد چرانقل قول:
برای حلشم از یه برنامه پ ر و ک س ی استفاده می کردم
اینم لینک دانلودش
کد:http://hooman.persiangig.com/AntiFilter.exe
طرز کار کلی بوتر اینه اگه به شما در یه لحظه عده خیلی زیادی پیغام بدن شما می پری بیرون از یاهونقل قول:
وقتی برمی گردی اگه باز بهت زیادیغام بده البته افراد مختلف باز می پری بیرون
طرز کار کلی بوتر هم اینه که از شما چندتا آیدی با پسورد می گیره بعد اونا رو لاگین می کنه بعد از شما آی دی کسی رو که می خوایین بهش حمله کنین رو می گیره بعد شروع می کنه به اون پیغام دادم بعد اون می پره بیرون
مشکل اینه که برنامه هایی که من تست کردم نمی تونن لاگین شن و در این صورت هیچ کاری نمی تونی بکنی
دارم یه بوتر می نویسم تو مرحله تست هستم به زوده رو می کنم
بیا اینا رو دانلود کن شاید درست شه.راستش من که درست متوجه نشدم چی گفتی شما ولی خوب فکر کنم یه جای کارت شما خرابه.اگر سیستم بعد از کارایی که گفتم ریستارت شدو بازم لاگین نکرد حتما ایدی های شما خرابه.یه بار دیگه بساز.احتمالا درست میشهنقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/39896408f761f7/
سلام دوسته عزیز.یه سرچی بکن اگه پیدا نکردی اموزش بوت رو که فکر کنم همین سایت داشته باشه.کلا تو گوگل سرچ کن اگه پیدا نشد من بهت یکی میدمنقل قول:
درست شد مرسی
رستارت نمی کردم مال همون بود