سلام
4 تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.:11:
(من از ویندوز xp سرویس پک 3 استفاده میکنم و از اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 )
1. من بازی کرایسیس رو تهیه کردم و قبل از نصبش خواستم که dvd بازی رو اسکن کنم. حدود 45 دقیقه گذشت و همچنان کسپر dvd یک این بازی رو داشت اسکن میکرد و هنوز اسکن تمام نشده بود.میخواستم بپرسم که چرا اسکن بعضی از دی وی دی ها مثل بازی ها اینقدر طول میکشه؟
2. 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند(پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ,رو دانلود کردم . قبل از اکسترکت کردن فایل ها با کاسپر اسکن کردم. اما زمانی زیادی گذشت (حدودا 1 ساعت ) ولی اسکن تموم نمیشد و به ناچار اسکن رو cancel کردم. و البته یک نکته جالبه هم این بود که در حین اسکن فایل های RAR , از میزان فضای خالی درایو ویندوز(C) مرتب کم میشد :18: می خواستم علت رو بدونم.
3. یک از بازی هام رو زمانی که با کسپر هردو سی دی رو اسکن میکنم, کاسپر چیزی پیدا نمیکنه ولی بعد از نصب بازی و موقع اجرا کاسپر هشدار داد که این بازی یک key loger داره و اجازه اجرا نداد؟
4. وقتی که بازی میخریم و یا از اینترنت فایلی رو دانلود میکنیم مثل dvd-video و یا موزیک ( که به صورت rar هست و پسورد هم نداره) آیا نیاز هست که قبل از استفاده اسکن بشن ؟ و یا اگر آلوده باشند کسپر بدون اسکن میتونه جلشون رو بگیره؟
ممنون