Error Message: Error 123: The Filename, Directory Name, or Volume Label Syntax Is Incorrect
این تمام چیزایی هست که نوشته..
Printable View
Error Message: Error 123: The Filename, Directory Name, or Volume Label Syntax Is Incorrect
این تمام چیزایی هست که نوشته..
سلامنقل قول:
احتمالا بعضی از داده های رجیستری اسیب دیدند.
نرم افزار زیر رو دانلود و نصب کن و تمام رجیستری رو عیب یابی کن . مشکل انشا الله حل میشه :
موفق باشید :40:کد:http://rapidshare.com/files/284815576/Registry_Fix_7.1.rar.html
نقل قول:
کلا این autorun.inf مکانیزم عملشون چطوریه ؟
راستی تو این ویندوز جدیدم کلی از این فایل های Desktop.ini پیدا شده !!!
این نرماله ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و .. ..
یه فهرست از لیست قرنطینه Esset Smart ام میذارم امیدوارم شکه نشید ... البته خیلی بیشتر از ایناست ! :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مثل اینکه من به درستی مطلب رو نرسوندمنقل قول:
خود برنامه اصلا patch نداره اما وقتی برخی برنامه های دیگه مثل clone cd و یا zone alarm و بقیه را پچ میکنم اون برنامه در اجرا این ارور رو میده
ضمتا با اون نرم افزار هم اسکن کردم اما مشکل حل نشد
خوب عزیز پچ برنامه کلون یا آنتی ویروس زون آلارم ویروسی بوده و سیستم شما به شدت ویروسیه بیا به بخش اورژانس .نقل قول:
خود برنامه اصلا patch نداره اما وقتی برخی برنامه های دیگه مثل clone cd و یا zone alarm و بقیه را پچ میکنم اون برنامه در اجرا این ارور رو میده
متاسفانه ویروس Virut رو گرفتی چیزی شبیه سالیتی !!!
تا همه فایل های اجرایی ذخیره شده روی هاردت از بین نرفته از روش تاپیک زیر استفاده کن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353570
دوستان عزيز كمك كنيد كه ماندم چه كنم ؟!؟!؟
بعد از بالا اومدن ويندوز بعد از حدودا نيم يا 1 ساعت زبان ويندوز و ديگه نميتونم تغيير بدم از فارسي به اينگليسي يا بر عكس ... ويندوز هم عوض كردم بازم درست نشد ... كسپر اسكاي هم با آخرين آپديت دارم ولي ويروسي پيدا نكرد ... مجبور ميشم دوباره ريستارت كنم تا بتونم براي سرچ تو اينترنت يا كاراي ديگه زبان و عوض كنم.
اشكال از كجاست ؟
سلامنقل قول:
این فایلی که دادم خدمتتون مکانیزمش اینطوری که با توجه به اطلاعات داخلش ، آیکون شماره ی 8 رو از فایل Shell32.dll برای آیکون درایو انتخاب میکنه.
فایل Desktop.ini برای گذاشتن تصویر در Background یک فولدر یا انتخاب آیکون برای خود فولدر بکار میره.
ولی فکر کنم در حالت عادی این فایل Hidden باشه.
کارش بهش نداشته باش و بدون که ویروس نیست.
فقط بدون که این مشکل از یودن ویروس نشأت میگیره.نقل قول:
این مشکل برمیگرده به ویرایشی از ویندوز که داری ازش استفاده میکنی.نقل قول:
یکبار تمام ویندوز رو هم با آنتی ویروس خوب آپدیت شده Full Scan کن چون احتمال وجود ویروس هم میره.
موفق باشید :40:
یکی از دوستام میخواست انتی ویروس نود32 رو نصب کنه. برای این کار لازم بود که انتی ویروس " دکتر وب " که قبلا روی سیستمش بوده رو پاک کنه. ولی قادر به انجام این کار نیست. چون فایل uninstall نداره. با برنامه های uninstall tools هم نمیشه چون اصلا این انتی ویروس رو پیدا نمیکنه. البته با یکی از برنامه ها پیدا کرد ولی سیستم اجازه پاک کردنش رو نداد.
حالا موندیم چکار کنیم. کسی راه حلی نداره ؟
سلامنقل قول:
احسنت بر شما...
بذارید یه مطلب کاملا فنی بگم.
از لحاظ علمی، دلیل اینکه ویندوز اینطوری شده، پاک شدن اتوماتیک برخی از فایل های Cab و از اون مهمتر dll از پوشه ویندوز هست.
شما با ریپیر کردن در این شرایط ویندوزف در حقیقت خودتونو به مشقت میندازید. چون به احتمال 100 درصد، اول هنگام ریپیر کردن، سیستم Repairing، آدرس بعضی از فایلهایی رو که پاک شده اند، رو از شما خواهد خواست. و اگه شما نتونید اونا رو پیدا کنید (که نمیتونید چون پاک شدند) دیگه نمیتونید به همون ویندوز برگردید....
ولی یه راه قاچاقی وجود داره....
قبل از هر چیز، CD ویندوز رو در درایو قرار بدید. دقت کنید که همون نسخه ای باشه که روی سیستم تون نصب شده.
از منوی استارت Run رو باز کنید.
تایپ کنید cmd
در برنامه باز شده، تایپ کنید sfc /scannow (به فاصله بین دو کلمه دقت کنید)
سیستم شروع میکنه فایلهای ضروری ویندوز رو (فرقی نداره اونایی که پاک شدند یا موجود هستند) از روی سی دی به سیستم کپی میکنه.
(فکر کنم این عملیات، 20 دقیقه ای طول بکشه.)
سیستم رو ریستارت کنید....
به احتمال قوی، اوضا کمی بهتر بشه. البته کمی هااااااا نه خیلی.
بعد از اینکه این کار رو انجام دادید دیگه فک نکنم نیازی به ریپیر باشه.
حالا یه یوزر جدید ایجاد کنید. (از User Account)
به امید خدا همه چیز به حالت اولش برمیگرده.
موفق باشید
من از پروسس و سرویسهام عکس گرفتم میذارم اینجا ،شاید از این طریق هم بتونیم کاری انجام بدیم،البته من هنوز وقت نکردم کاری را که گفتید انجام بدم،به نظر شما در پروسسهام چیز مشکوکی وجود داره
این عکس START UP
و این عکس پروسسهامکد:http://up.--------.com/2/1254329317.bmp
کد:http://up.--------.com/2/1254319121.bmp
سلامنقل قول:
اینجا توضیح داده شده ولی حیف که زیانش روسی است :
استفاده از نرم افزار های زیر توضیه میشه :کد:http://wiki.drweb.com/index.php?title=%D0%9E%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D1%8B_%D0%BE%D1%82_%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%BE_%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE_Dr.Web%C2%AE&oldid=2626
Your Uninstaller Pro 2008
Uninstall Plus 3.9
Perfect Uninstaller 6.3
Advanced Uninstaller PRO 9.6
عزیز هر دوتا عکس که یکی ان ! :46:نقل قول:
در Startup که چیز مشکوکی دیده نمیشه.
همون راهی که توحید جان و بنده حقیر پیشنهاد کردیم رو انجام بده.
موفق باشید :40: