دوستان برای ps move حتما باید ps eye رو هم داشته باشیم ؟
Printable View
دوستان برای ps move حتما باید ps eye رو هم داشته باشیم ؟
خیانت کار رفتی تو دسته دشمن :46: با همون ای دیت سیوت رو پاک کردی دسته رو عوض کردی یا یه یوزر دیگه ساختی ؟!؟نقل قول:
ميگن كه كنسولش هك شده و بازي هاي رايت شده هم روش جواب ميدن
اين درسته؟
شتر در خواب بیند پنبه دانهنقل قول:
اونو پاک کردم یکی دیگه ساختم تو هم بیا خیلی اسلحه هاش ردیفه :دینقل قول:
بله درسته ، ولی در حد همون هکر هاست نه بیشتر . یعنی هنوز به صورت عمومی نشده .نقل قول:
یکی از دلایل اصلی اینکه ps3 تا حالا کپی خور نشده قراردادیه که شرکت سونی با تولید کنندگان مودچیپ بسته تا سراغ Ps3 نرند . وگرنه اگر تولید کنندگان مودچیپ دست به کار شن هیچ کنسولی در امان نخواهد بود !
روش کار هم خیلی آسونه یه چیزی مثل Sundriver درست میکنند که ایزو بازی ها رو جای دیسک اصلی مونت میکنه و هیچ راهی هم برای جلوگیری ازش وجود نداره به جز اینکه بری دم تولید کنندگان این مدل قطعات رو ببینی :27:
حالا حالا ها هم منتظر کپی اجرا کردن روی Ps3 نباشید ، چون هر کسی که دست به کار میشه برای -- کردنش و به یه جاهایی هم میرسه سونی یه پول قلمبه میده به طرف و پشتش یه فرمور جدید میده بیرون و همه چی کشک .
من Level م 26 اصلا دلم نمی آد پاک کنم ، دوست ندارم یه ای دی دیگه هم بسازم ! امروزم با اسنایپر رفتم تو علفا 15 نفر از افراد Raven رو هد شات کردم یه حالی داد ... امروز نمی شد رفت تو نقشه های 128 نفره و 256 نفره بازی کرد ، فکر کنم سرورشون نصفه را افتاده فقط همون بمب گذاری 64 نفره باز بود با اون 32 نفره ...نقل قول:
اونو پاک کردم یکی دیگه ساختم تو هم بیا خیلی اسلحه هاش ردیفه
من یه SVER داشتم 15 بود پاک کردم رفتم valor دیدم اونم حال نداد !
این raven که خیلی حال میده لول 7-8 هستم دقیق یادم نیست :دی
حالا بازی دیگه چی داری بزنیم ؟
این RDR هم برسه آنلاینشو بترکونم :دی
من زیاد آنلاین نمی شم ، بازی هایی که گاها آنلاین می زنم ایناست به ترتیب اونایی که زیاد بازی می کنم نوشتم :نقل قول:
MAG که سرور همه بازی های آنلاینه !
Kill Zone ( که تازگیا خیلی خلوت شده زیاد فاز نمی ده )
رزیدنت اویل 5 ( نسخه گلدش آنلاینش فاز می ده البته بدیش اینه که پلی استیشن یکی از افراد بازی کننده رو به عنوان سرور می گیره زیاد قطعی داره )
آنچارتد دو
SOCOM هم گاها بازی می کنم ولی اون خیلی یه جوری باهاش حال نمی کم .
موتور استورم دو هم بخوام ماشین بازی بزنم بازی می کنم .
آيا ممكنه سوني نرم افزاري رو ارائه بده كه تمام مدلهاي ps3 فت بتونن بازيهاي ps2 رو اجرا كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم عرضه کنی باید بازی Orig بخری !نقل قول: