ممنون مي شم.نيكي و پرسش؟نقل قول:
Printable View
ممنون مي شم.نيكي و پرسش؟نقل قول:
البته من یه راه حلی واسه افزایش صدا پیدا کرده بودم که روی اکثر p990 هم جواب داد و واسه خودمم کار کرد که قبلا گفتم،اگه پستشو پیدا کردم لینکشو میزارم. در ضمن آپدیت کردن به نفعته، گوشی بهتر میشه نه فقط صدا.نقل قول:
این مواردی هم که گفتی ربطی به آپدیت نداره!
1- کار که میکنه، صداش در نمیاد. اگه ویبره رو on بزاری، در حالت silent ویبره میزنه.
2- اینو کاریش نمیشه کرد.
3- کی میگه نمیشه اضافه کرد؟! خوب اونی که خالیه (زیرش نوشته new) رووش کلیک کن، بعد هم برنامه مورد نظرتو انتخاب کن. مشکلی نمی بینم.
4- اینو هم کاریش نمیشه کرد.
5- البته من چون همون روز اول که گرفتم آپدیت کردم،نمیدونم صداش بعد آپدیت کم شد یا زیاد. ولی خیلی کم بود که بیرون من هیچی نمیشنیدم.بعد اون کار رو انجام دادم که صداش وحشتناک زیاد شد.جوری که الان تا آخرین درجه پایین میزارم و حرف میزنم!
این کار در حالت عادی امکان پذیر نیست. باید یه برنامه پلیر نصب کنی که بتونه این کار رو انجام بده. اسمش یادم رفته، بچه ها بهت میگن.نقل قول:
نه عزیزنقل قول:
فقط سریهایی که سیمبین هستن ریمون دسکتاپ دارن .
البته یه کارایی مشه که با جاوا کرد ولی مثل سیمبین نیست .
نازت شم .....
خواهش میکنم بفرما:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/32975740/8b383ad4/BT_Explorer_033.html
دستت درستنقل قول:
بفرما:
ولی از قدیم گفتن اگه میخوای به گرسنه ای کمک کنی بهتره ماهی گیری یادش بدی تا اینکه براش ماهی بگیری:27::27:کد:http://www.4shared.com/file/32976088/3eac4481/Best_Multi_Font_NastaliQ.html
اولا خيلي ممنون كه وقت گذاشتي و جواب سوال هامو دادي ولي عزيزه دلم منم مي دونم كه ويبره كار مي كنه ولي دورت بگردم شما با ويبره از خواب ناز بيدار مي شي؟ پس اين يه موردم مي گفتينقل قول:
کار که میکنه، صداش در نمیاد. اگه ویبره رو on بزاری، در حالت silent ویبره میزنه
بهتر بود.نقل قول:
- اینو کاریش نمیشه کرد.
نمي دونم چشات چقدر خوشگله ولي الهي قوربونه چشاي نازت بشم منم مي دونم ميشه ولي چيز هايي رو اضافه مي كنه كه پيش فرض خودشن(تو چند تا پست قبلي سوال كرده بودم كه اساتيد فرمودن همون پيش فرض ها را اضافه مي كنه) پس اين هم بهتر بود مي فرموديننقل قول:
کی میگه نمیشه اضافه کرد؟! خوب اونی که خالیه (زیرش نوشته new) رووش کلیک کن، بعد هم برنامه مورد نظرتو انتخاب کن. مشکلی نمی بینم.
ولي بازم ممون.نقل قول:
اینو هم کاریش نمیشه کرد.
خيلي ازت ممنون مي شم كه بگردي و پست كاري كه گفتي رو برام پيدا كني كه ديگه درده سره upadte رو نداشته باشم.نقل قول:
البته من چون همون روز اول که گرفتم آپدیت کردم،نمیدونم صداش بعد آپدیت کم شد یا زیاد. ولی خیلی کم بود که بیرون من هیچی نمیشنیدم.بعد اون کار رو انجام دادم که صداش وحشتناک زیاد شد.جوری که الان تا آخرین درجه پایین میزارم و حرف میزنم!
از راهنمايي هات و اينكه وقت گذاشتي ممنونم.
اگه شوخي كردم كه ناراحت شدي عذر خواهم.:31::11:
اولا که لینکت خرابه!!نقل قول:
دوما نکنه منظورت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینه که میتونی از اینجا دانلود کنی :البته قبلش ثبت نام کن:10:کد:http://www.30mbian.com/forum/attachment.php?aid=1943
از سايت gallery-mobile9 چند تا theme براي گوشيم گرفتم كه با پسوند rar زيپ شده بودند. حالا وقتي مي خوام extract كنم تبديل مي شه به يك پوشه كه توش عكس هاي theme رو شامل مي شه. اگر هم خود فايل زيپ شده رو تو گوشيم بريزم كه اصلا شناخته نمي شه.
بايد چي كار كنم؟
وقتي تو برنامه media player قسمت ويدئو كه مي رم فيلم هايي رو كه با خود گوشي گرفتم رو نشون نمي ده. البته نه به اين منظور كه فايل هست و پخش نمي كنه، نه. اصلا تو پوشه فيلم ها كه ميرم هيچي داخلش نيست.
لذا براي نگاه كردن فيلم ها بايد برم توي fiel manager و از اونجا نگاه كنم.
به نظرت بايد چي كار كنم؟
راس ميگي لينك خراب بود:43:نقل قول:
در اولين فرصت دوباره آپ مي كنم.:20:
در ضمن من خودم تا حالا اين فونت ها رو نتونستم بريزم كه ببينم چه جوريه:27:
راستي قضيه ماهيگيري به كجا رسيد؟:21::21::21: