سلام. میخواستم بدونم پارس آنلاین قانون Fair Use Policy یا سیاست استفاده ی منصفانه از اینترنت شبانه ی رایگان داره؟
Printable View
سلام. میخواستم بدونم پارس آنلاین قانون Fair Use Policy یا سیاست استفاده ی منصفانه از اینترنت شبانه ی رایگان داره؟
سلامنقل قول:
در گذشته نه همچین قانونی نداشت ولی جدیدا چرا
یه هفته میشه که بعضیا که زیاد دانلود کردن سرعتشون رو سرعت اسمی سرویس قفل میشه
مثلا من 1 مگ دارم یه هفتس شبانه سرعتم بین 80 تا 100 کیلوبیت متغیره
منم دیشب دانلود به زور 2-3گیگ با 2مگ گرفتم. بدتر از این هم میشه یه عده استثناء عکس میگذارن سرعتشون خوبه. بقیه هم که از صبانت زده شدن فکر میکنن همه وضعشون اینجا خوبه پامیشن میان بعد تازه میفهمن اونطور هم نبوده.نقل قول:
مورد هجوم جماعت فیلم و سریال و بازی بگیر هم که واقع بشه دیگه نور الانور میشه.
من نمیدونم این چه فیلمی شد که همه دارن فیلم و سریال میگیرن.
من سالهاست اینترنت دارم 7-8تا بازی در سال شاید نگیرم و 4-5تا فیلم اونم خارجی، واقعا دل خوشی دارن بعضیا و از صبح تا شب فیلم می بینند.
حالا کاش یه چیز واسه دانلود میگذاشتن که ارش داشت.
نقل قول:عجب!! الان دقت کردم دیدم ISP مو زده شهراد نت و مکانم رو هم زده سلیمانیه و سرعتم افتضاح بود، یه بار خط و ریست کردم برگشت رو پارس آنلاین که یه کم بهتر شد ولی باز به خوبی مثلا دو هفته پیش نشد! ولی فکر کنم یه کم بعد اتوماتیک دوباره برگرده رو همون شهراد نت. دهنشون سرویس این یعنی چی آخه؟؟ :n04::n03: شاید چون پهنای باند ندارن اومدن از اینترنت گند شهرادنت قرض گرفتن و مارو پاس دادن اون ور!نقل قول:
در هر صورت مرسی Bilmazlar عزیز. خیلی کمکم کرد این راهنماییت.
سایت پارس انلاین چرا باز نمیشهاین ارور را میده
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './polweb/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '955fe3a545152bb55d3a041fed2368cd','1409820336','' ,'0','1','0' )
فقط اینو هم در نظر داشته باش که اونایی که میان عکس با سرعت بالا میذارن ممکنه کمی قضیه شون بو دار باشه...:n13: وگرنه من تا مشکلی نداشته باشم معمولا نمیام تو این فروم ها و به جاش از اینترنت خوبم لذت میبرم. بقیه هم احتمالا کم و بیش اینجوری باشن و کاربر عادی نمیاد برای تشکر از شرکت ها عکس سرعت بالاشو بذاره. این جوری که من برداشت میکنم در حال حاضر خیلی ها از سرویس هاشون راضی نیستن و بالاخره باید این فضا بعضی وقتا تلطیف هم بشه دیگه. منظورمو که متوجه میشی؟ :n01:نقل قول:
برای من باز میشه. با Parsonline.net امتحان کردی؟نقل قول:
در حالت عادی تو روز بین 150 تا 250 شب هم تعطیل. در صورتیکه قبلا تو روز زیر 700-800 نمیومد ولی بازم شب تعطیل بود.نقل قول:
به نظر من برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون اگه نشد هم به این شماره ای که دوستان میگن برای شکایاته زنگ بزن. بالاخره باید درست بشه دیگه.نقل قول:
الان های وب کیفیتش چطوره نسبت به پارس آنلاین؟ هم از نظر سرعت دانلود هم از نظر سرعت استریمینگ و پینگ؟نقل قول: