الان سرعت دانلود شما در ساعات عادی حدودا چقدره؟نقل قول:
Printable View
الان سرعت دانلود شما در ساعات عادی حدودا چقدره؟نقل قول:
صبا نت سرعت 12 مگ .... دانلود رایگان شبانه سرعت 30 .15! هر شب میشه 500 مگابایت دانلود کرد!
نقل قول:
از تابناک
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از دانلودها
از تورنت
چقدر سرعتتون با تورنت خوبه من با اینکه سرعت تک کانکشنم بالاست ولی با تورنت سرعت افتضاحهنقل قول:
خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
اگه اینترنت وایرلس بگیرم وضع بهتر میشه ؟
همیار نت پرسیدم میگه سرعت 10 مگابیت میده با حجم 22 گیگ ماهیانه به قیمت 100 ---میگه 900 تا 1200 دانلود داری حالا تو عمل چه جوری باشه را نمیدونم
با مودم خودم هم چک کردم بازم اونجا نویز خط روی 6 بود --نقل قول:
اخه یک دستگاهی همراهش بود که اگه سیم تلفن به جایی "القایی " داشته باشه نشون میداد اما برای من صفر بود !
مثلا وقتی اومد از تو کوچه چک کرد دستگاش عدد 35% را نشان داد گفت القایی به خط داری -وقتی گوشی تلفن را کشیدم دوباره چک کرد دستگاه عدد 0 % را نشان داد
نمیدونم دیگه چه کار کنم
حالا ببینم میتونید با عکس گذاشتن و ... کاری کنید پارس آنلاین هم مثل صبانت سرمون بیاره یا نه.
منظورت از اینترنت وایرلس، ایناییه که پشتبوم آنتنش رو نصب میکنن؟ اگه از ایناست هزینه اولیه ممکنه داشته باشه. ولی اینا دیگه مشکل پهنای باند ندارن. چون باید اون سرعت رو برات تأمین کنن. اگه هزینهاش برات مشکلی نداره، گزینه خوبیه.نقل قول:
بله -دکل میگذارن --هزینه دکل و تجهیزات 250 هست --25 هزینه نصب هست -کابل هم متری 1500 --نقل قول:
مشکل هزینه ندارم --
همین جوری خرجی ها حساب کردم--- روی خط دیگمون-- های وب --گرفتم ازمایشی یک ماه ----برای هاوی وب و پارس انلاین این ماه 110 شد تازه 16 تومان برای 15 گیگ دادم ---
فقط با مسئولش حرف زدم میگفت قطعیش مثل adsl هست --حالا اگه بخوان دوباره این کارو را بکنن دیگه خیلی جای حرف هست --همیار نت هم فکر کنم زیر مجموعه پارس انلاین باشه اما تعرفه هاش فرق میکنه
دیشب برا من که افتضاح بود... همش بین 30 تا 80 بود!!! ( 1 مگ )
جاسوس! حدا لعنتت کنه!
با این وضع سرعت، اصن نمی صرفه شبا بذاری رو دانلود... حیف پولی که دادم برا پارس...