تاریخ پایان این دورتون امروز بوده مگه؟!نقل قول:
قبلا که ساعت 12 12:15 شب دوره ریست میشد!
Printable View
تاریخ پایان این دورتون امروز بوده مگه؟!نقل قول:
قبلا که ساعت 12 12:15 شب دوره ریست میشد!
طرفای 150. تازه شبانه هم نداره که سرعت کم شه :27: ولی خوب محدوده!نقل قول:
آسیاتک چیزیش نیست... الان هم شاتل روی خط دومه.نقل قول:
ولی خوب چون برای سایت میخوایمش، باید همیشه در دسترس داشته باشیم اینترنت رو، بعضی اوقات ممکنه به هر دلیلی یکیشون قطع یا مختل بشه، یکی دیگه باید باشه.
ولی خوب جالبه، چون هزینه اش زیاده، احتمالا این شاتل رو هم بکنیم یه آسیاتک... اونوقت شبی با دو تا سرعت 220 (طرفای 440) میشه داتلود کرد x 9 ساعت = خیلی گیگ دانلود شبانه :27:... جونم در رفت تا یاد گرفتم چجور اینترنت رو از نتورک بدون غیرفعال کردن بردارم.
ولی خوبی ویندوز اینه که طرف هر دو network adapter میره و از اینترنتشون استفاده میکنه. برم صفا :31:
تاریخ شارژ من 26 اسفند بود که معمولا بیست و پنجم ساعت یک شب شارژ میشه اتوماتیک.نقل قول:
سه گیگ هدیه بیست و پنجم ساعت 12 شب اضافه شده و ساعت یک شب پودر شده رفته پی کارش.
ولش کن اینقدر کارشون مسخره است که بخوای بهش فکر کنی هنگ میکنی هر جای دنیا اگه پروموشنی بدن طوری میدن که طرف بتونه استفاده کنه نه این مدلی ..:13:
خب این که مشخصه نسبت به AT&T مقایسه نمیشه :دی نسبت به سایر Isp ها مقایسه میشه.نقل قول:
اگه لطف کنید "نسبت به بقیه ی ISP ها" رو بهش اضافه کنید ممنون می شم
مثلا خود من دلیل این امتیاز کمم اینه که اولا چند ماهی بود که شبانه ام قطع شده بود، ثانیا مشکلات زیادی داشتم اواخر با شاتل، مهمتر از همه پشتیبانی محلی که هیچی! پشتیبانی تهران هم فقط میپیچوند جز یه بار که مشکل رو پی گیری کردم و حل کردن. از برخورد نمایندگی هم خوشم نمیومد دیگه تمدید نکردم هم شرکت هم منزل الان هم برای شرکت از پارس آنلاین سرویس میگیرم و دانلود روزانه اش چند برابر سرعتیه که شاتل آرت 256 میداد و شبانه اش هم خیلی استفاده نمیکنیم تا نظر بدم. برای منزل هم اکو 512 داشتم که همه میدونن اوضاعش چطوریه! الان 256 از مخابرات گرفتم که سرعتش شب و روز 4Mbps هست و دانلودش زیر 450 نیست هیچ وقت! الان هم ترافیکم منفی 3 گیگ هست و قطع هم نمیکنن به این راحتی ها :دی ( البته مورد آخر کاملا شانسیه :دی جزو مزایای سرویس دهنده نیست! )
اینجا دیگه قضیه بد و بدتر نیست ISP ها باید سرویس درست به مشتریانشون ارائه بدن. البته مطمئنم که سعیشون رو میکنن در سطح کلان ولی اینکه تا چقدر محقق شده رو داریم مقایسه میکنیم از نظر آماری و به زودی برای بقیه ISP ها هم اضافه میکنیم که مشخص تر باشه.
اشتباه میکنم؟
عجبنقل قول:
از این شاتل هر کاری بر میاد!
توی خواب هم با 128 شاتل نمیتونستم با این سرعت دان کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته عیدی هست قبلا هم 90 بود شبانه
ببین دوست عزیز این اتفاق برای منم تا حالا افتادم زنگ زدم واحد فروش وقتی واسم توضیح داد توجیه شدمنقل قول:
کارشناس شون گفت خانم ما این 3 گیگ رو بهاید به کلیه مشترکهامون در سراسر ایران اضافه کنیم و برنامه ریزی شده و اتوماتیک هست نه دستی که ما ببینیم و متوجه شیم شما داره ترافیکت تموم شده و درحال استفاده نیستی نمی تونیم بهتون هدیه بدیم یا نه دوره تون کی تمام میشه و کی اضافه کنیم با این حجم کاربرها بنظر شما امکان پذیر هست .......خدایی راست گفت منم تشکر کردم و قطع کردم :5:
حالا خود شما هم قضاوت کن؟؟
درست می گویند ولی اگر کمی مشتری مدار باشند بعد از تقاضای کاربر درموارد اینچنینی، ۳گیگ رو باید منتقل کنند به دوره بعد. اسمش مثلا هدیه است. حداقل دم عید میتوانستند این کار رو بکنند. بعد هم حق گرفتنی است. باید بتونی متقاعدشون کنی. بجای اینکه شما اونها رو متقاعد کنی اونها حرفشون رو به کرسی نشاندند. تازه تشکر هم کردی ازشون و عذرخواهی هم کردی .بعد هم بجای حمایت از کاربرهای اینجا، حق را به شاتل میدهی. این درست نیست دوست من. هیچوقت بین دوستان و خانواده ( ما کاربرهای شاتل )که منافع مشترک با هم دارند طرف غریبه ( اینجا شاتل) را نگیر. هرگز اینکار رو نکن. ( نقل قول از فیلم پدرخوانده :31: ). من هم خودم دوره ام ۶ فروردین تمام میشه و عملا بدردم نمیخوره.نقل قول:
من خودم برنامه نویس کامپیوتر هستم ، برای طراح کاری نداره که نرم افزارشون رو به گونه ای طراحی کنه که کسانی که موعد شارژشون با روز پروموشن یکی میشه یکساعت بعد بهشون تعلق بگیره و از این دست... در هرصورت من حتی مثل شما تماس هم نگرفتم چون به پروموشن نیازی ندارم . فقط خواستم بگم همه جای دنیا طرحهای آف و پروموشن و غیره به گونه ای تعلق میگیره که همه بتونن استفاده کنن.نقل قول:
از مخابرات مشهد سرویس می گیری؟نقل قول:
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
بلاخره محدوده یا نا محدوده؟نقل قول:
-----------
اینترنت و از روی نتورک بدون غیرفعال کردن چه جوری بر می داری
نامحدوده اسمش، ولی خوب قانون مزخرف Fair User Policy محدودش میکنه :27:نقل قول:
باید از تنظیماتDNS، IPv4 رو دستی تغییر بدی، بعدش توی Advanced، متریک(Metric) رو بذاری روی بیشترین مقدار که 9999 میشه.