512 محدود
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
512 محدود
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت شبانه حتی بدون محدودیت معمولا خیلی کمتر از سرعت شیانه است.نقل قول:
چون اینا از زیرساخت پهنای باند کمتری برای ساعت های 2 تا 7 صبح میخرن.
بعدش هم سرعتت در همین حالت هم به مرکز مخابراتی تون بستگی داره. باید توی منطقه از اونایی که پارس آنلاین دارن سوال کنی ببینی چطوریه.
در مورد سایت های خاص هم محدودیت دارن.
در ضمن طبق شنیده ی خودم از پشتیبان پارس آنلاین، محدودیت دانلود رایگان برای کاربرهای پر مصرف هم هست. البته من انقدر همیشه سرعت شبانه افتضاح بوده کلا قید دانلود شبانه رو از اولش هم زده بودم.
راستش نمیدونستم اوضاع اینطوره!نقل قول:
تاپیک هم تعداد صفحاتش زیاد بود حوصلم نکشید
یعنی الکی خرج اضافه!!!!
یکم پول میزاشتم روش میتونستم 100 گیگ 512 بگیرم!
جالبه! همیشه ایجوری نیست ولی بعضی وقتا فکر کنم دیدم. اطلاعات خاصی دارید از این شهراد؟نقل قول:
ولی اکثرا تو تست اسپید تست محلمو که رو نقشه میاره میزنه سلیمانیه عراق! میگم شاید به این ربط داشته باشه. واسه شما هم اینطوریه؟
نه آقا نه!! IP استاتیک هیچ تغییری نمیده تو نویزتون. من خودم امتحان کردم. دلیلش هم اینه که با IP استاتیک بازم سرویستون بصورت Share هست. چیزی که ممکنه عوض کنه وضعیت رو اینه که Dedicate بگیری که خیلی گرونه و عملا نشدنی.نقل قول:
آره رسما تا وقتی مشکل پهنای باندشون برطرف نشه پول اضافه محصوب میشه. منم 2 مگ دارم میخواستم جمع کنم گفتن تا آخر شهریور صبر کن. اگه درست نشه تا اون وقت میدم رانژه مو بردارن.نقل قول:
دوستان
از وضعیت دانلود شبانه امشب
تست سرعت بگذارید.
خیلی ممنونم.:n06:
دقیقاً تو تستهای اسپیدتست واسه این رفقا میزد سلیمانیه عراق. بعد اسم ISP رو هم نوشته بود شهراد.نقل قول:
من چهار سال پیش به مدت 7 - 8 ماه از شهراد اینترنت داشتم. خیلی داغون بود. مدام قطع میشد اینترنتم. بعدش هم دانلود شبانه رایگانش افتضاح بود. بعدش رفتم آسیاتک. فهمیدم که شهراد پهنای باندش رو از آسیاتک میگرفته و یه جورایی نماینده اون بوده. سرویساش عین سرویسای آسیاتک بود. حتی کنترل پنل کاربری سایتش هم درست عین هم بود. ولی خود آسیاتک دیگه مشکل قطعی نداشتم. اما بازم اینترنتش تعریفی نداشت. شبانه هم که زارتی سرعت میشد نصف سرعت اسمی سرویسم.
حالا ظاهراً یه جاهایی مثل کرج بعضی IPهایی که پارسآنلاین میده به اسم شهراده و وضعیت اینترنتش هم خیلی خرابه.
اینم چند تا پست تو صفحههای قبلی راجع به همین موضوع:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظور من از خوب بودن نسب به ایران هست،چون پینگ 105 توی ایران با 8.8.8.8 خوبه توی سرور های خارجی مثل لندن 100 هست.شما می تونی بگی به پارس که پروفایلت رو روی گیم بزارن،انوقت پینگت مثل من می شه.ولی پهنای باندت روی 4مگ میشه.نقل قول:
یه سوال الان نویز خطم 6 و پهنای باند من روی 4 که تا 3600 می کشه،روی همین نویز هم ثابته.قطعی هم ندارم،به نظرتون با توجه به این پینگ خطم رو روی 2 مگ بزارم که پینگم بهتر شه،یا نه نویز روی پینگ اثری نداره؟