شما خیالت راحت آپلود به طور کامل ( هم تایم شبانه هم روزانه) رایگانه . روی 1 مگ هم بسته میشه آپلودنقل قول:
Printable View
شما خیالت راحت آپلود به طور کامل ( هم تایم شبانه هم روزانه) رایگانه . روی 1 مگ هم بسته میشه آپلودنقل قول:
برات پ.خ کردم.نقل قول:
برای شما هم سایت پارس انلاین بالا نمیاد ؟
دوستان یه سوال:
الان روی پهنای باندی 4 مگ که تا 3600 هم نمی کشه و نویزش روی 6 هست،پیگ 8.8.8.8 رو گرفتم که روی 105 به طور میانگین بود.به نظر شما خوبه؟و یه سوال بعضی وقتی ها اینقدر باید مودم رو خاموش روشن کنم تا پینگم پایین باشه مثل الان،می خوام ببینم اگه من ip استاتیک بگیرم مشکل من حل میشه،چون روی یکسری از IP ها پینگ خیلی خوبی دارم!
دوستان
الان محدودیت در دانلود شبانه رایگان وجود دارد؟
داستان محدودیت روی بعضی پورت ها
در افزایش سرعت دانلود شبانه چی؟:n06:
اینم از عکس از داخل کافوی سبز رنگ که 10 تا قفل بهش زدن
از ایننجا هم خطم را چک کردن و بازم نویز خط من روی 6 بود حتی بادستگاه مخصوصی که اورده بود با اونم چک کرد و گفت خط مشکلی نداره --حالا باید چه کار کنم --کلی شیرینی دادم تا به اینجا رسید اما بی فایده بود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا اینجا رفتی و نویزت فرقی نکرده، یعنی مشکل احتمالاً از فاصله زیاد خونهاتون با مرکز مخابراتی باید باشه یا این که یه چیزی مثل یه دکل برق فشار قوی تو مسیر کابلهای تلفن بین مرکز مخابراتی تا همین کافو داره نویز میاندازه روی خطت. عملاً میتونم بگم که کاری نمیشه کرد متأسفانه.نقل قول:
اگه روی این سرعت پینگ 105 داره بهت میده از 8.8.8.8 که کلاتو باید بندازی هوا.:n06:نقل قول:
من که خطم 9مگ رو میکشه بدون مشکل، الآن زیر 200 نمیآد پینگ 8.8.8.8ام.
در مورد IP استاتیک، پارسآنلاین از رنج 91.98 استفاده میکنه. اگه پینگت با این سری IPها خوبه، اگه IP ثابت بگیری به دردت میخوره. وگرنه گیر میافتی. چون IP ثابت رو هم 6ماهه میفروشه. 1 ماهه نداره. پینگ 8.8.8.8 من هم با IP ثابت اینه. البته بعضی وقتا میآد پایین تا 150 هم میرسه. اما چند وقتیه که بیشتر حول و حوش 200 تا 250 است تو ساعتهای مختلف.
خوده مخابراتی گفت فاصله 3 کیلومتر هست اخه اگه نویز مینداخت با این دستگاهاشون اینو نمیتونستن بفهمن ؟نقل قول:
دستگاه دو سیم داشت که که به دو تا سیم تلفن وصل میکرد و میزان نویز را نشون میداد حتی اگه القایی خط به چیزی هم بود روی مانیتورش نشون میداد
اخه تو مخابرات 21 هست سر کوچه ما 6 هست
فقط مخابراتی میگفت شاید کارمند های پارس انلاین دارن دروغ بهت میگن مه خروجی مخابرات 21 باشه
حتی گفتم شاید از مودم باشه که یک مودم دیگه گیر اوردم و دوباره همرو چک کردم بازم نویز روی 6 هست
به نظرم مشکل نویز از کابل فشار قوی برق است.نقل قول:
در کوچه ما کابل مخابرات کنار کابل فشاز قوی برق است در زیر زمین!