سلامنقل قول:
من که فکر می کنم مرکز شما شلوغه. چون دلیلی نداره سرعت روزانه رو کم کنن.
سرویس من هم که 128 همیشه بالای 200 کیلوبایت سرعتش هست. ولی چند روز پیش سرعش افت کرد و پایین اومد(حداکثر تا 100 می رفت) و دوباره رفت بالا.
Printable View
سلامنقل قول:
من که فکر می کنم مرکز شما شلوغه. چون دلیلی نداره سرعت روزانه رو کم کنن.
سرویس من هم که 128 همیشه بالای 200 کیلوبایت سرعتش هست. ولی چند روز پیش سرعش افت کرد و پایین اومد(حداکثر تا 100 می رفت) و دوباره رفت بالا.
سلام دوستان
خوبه همه ی ما می دونیم که ارائه سرعت بستگی به مرکز مخابراتی داره مثلا من پارس آنلاین داشتم منطقه پیروزی تهران اشکمو درآوردن با سرویس های مسخرشون که اومدم شاتل الان روزانه من سرعتم خیلی خوبه واقعا راضیم و شبانه هم هرچی بیشتر دانلود رایگان داشته باشم افت سرعت پیدا میکنم فعلا که استفاده شبانه ندارم....خدا روشکر راضی هستم
حالا دلیل نمیشه چون مرکز مخابراتی شما شلوغه یا هرچیز دیگه ای مشکل از شاتل باشه .......
همه می دونن که سرعت روزانه شاتل خیلی خوبه و بدون قطعی ...
منم هدیه نوروزی شد 3 گیگ رایگان هرچند عید خونه نیستم ولی چون سرویسم 1ساله س خیلی خوبه :31:
سلامنقل قول:
این قضیه هدیه نوروزی برای چه سرویس هایی هست؟ چون برای من ایمیلی نیومد. شایدم برای سرویس های با ماه های بیشتر باشه فقط.
نقل قول:
سرویس های اکو 3 گیگ هدیه دارند شامل همه میشه - اندکی صبر...
نقل قول:
بنده هم دقیقا همچین وضغیتی دارم ......... ولی چه میشه کرد شاتله دیگه ... شاتل نکنه کی بکنه....
:question::question::question::question::question: :question::question::question::question:
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
نقل قول:
شما هم به کارای پشتیبانی واردی هااااااا>>>>>>
در ضمن مگه تو روز هم آدم محدود میشه جدیده.....:31::31::31::31::31::31:
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
نقل قول:
هیچ وقت شاتل مقصر نیست مقصر ما هستیم که شاتل رو انتخاب کردیم
:27::27::27::27::27:
لازم نیست کاری کنی اگه 10 روز یا بیشتر dl نکنی شاید از محدودیت در آی شایدنقل قول:
از من میشنوی شبا اصلا dl نکن
موفق باشی
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
دست شاتل درد نکنه 3 گیگ عیدی داد
اینو برا دوستانی گفتم که میگن ما تشکر بلد نیستیم ...:11:
پسر عموی من آرت 1 اره 1 ساعت مکالمه بین الملل گرفته من که اکو دارم 3 گیگ ترافیک رایگان
هرچند اون ترافیک رایگان میخواد چکار سرعتشون و که 2 مگ بستن و 27 گیگ ترافیک داره بره حالشو ببره پررو تازه کمش هم هست ! :31:
ببخشید مثل اینکه من هم در پیروزی هستم سرعت 512eco الان 65 هست در حالی که پسر عموی من در طبقه پایین خونمون 128 از یک شرکت دیگه گرفته سرعتش 65 هست اینو چی میگینقل قول:
اين قضيه شاتل هنوز تموم نشده !! كلا فك كنم ديگه نتيجه كلي رو همه فهميده باشن شاتل سرويس بدي نميده اما در روز !! (نسبي هست البته بعضي ها روز هم ناراضي اند) دوستاني كه ميخوان دانلود رايگان شبانه داشته باشند اصلا فكر شاتل رو از سرشون بيرون كنند ... چون بعد از چند روز دانلود سرعتشون 10 برابر كم ميشه و بايد كلي وايستن تا دربيان از محدود شدن .
3 گيگم كه عيدي داده شاتل (به من واسه تولدم هديه نداد بعد از فسخ زد هديه ميخوايم بديم بهتون !!! :41:)
آسياتك كه عيدي نداده فقط 2 ساعت دانلود رايگان رو زياد كرده ( 1 صبح تا 9 ) و يه تخفيف هم براي تمديد و ...
به طور معمول برای سرویسهای نامحدود روز اضافه می کنند برای هدیه .نقل قول: