دوست عزیز این ثبت نام برای دژبانی که میگین در همه ی ارگان ها هست و برای دوره بعد از آموزشیه ؟ تمام دژبان های که ما میبینیم به همین صورت انتخاب شدن ؟نقل قول:
و اینکه دست حودمونه اگر نخوایم دژبان باشیم دیگه ؟ یا ممکنه اجبارمون کنن ؟
Printable View
دوست عزیز این ثبت نام برای دژبانی که میگین در همه ی ارگان ها هست و برای دوره بعد از آموزشیه ؟ تمام دژبان های که ما میبینیم به همین صورت انتخاب شدن ؟نقل قول:
و اینکه دست حودمونه اگر نخوایم دژبان باشیم دیگه ؟ یا ممکنه اجبارمون کنن ؟
من اهل تهران هستم.نقل قول:
یعنی با این حساب رفتیم که بریم سر 4 راه های سراسر کشور؟ :n27::n33::n27:
جاهای دیگه رو نمیدونم اما تو پدافند طرف میومد و یکسری اراجیف درمورد مزایا و خوبی های دژبانی میگفت. تعدادی از بچه ها هم خام میشدن و داوطلبانه نام نویسی میکردن . البته از همه انتخاب نمیکرد. اول پدرنظامی ها و یه سری رشته ها مثل کامپیوتر رو جدا میکرد.نقل قول:
دروره های بعد این سیستم مخ زنی رو برداشته بودند و از قرارگاه کسی میومد و افراد مناسب برای دژبانی رو گلچپین میکرد.
تو ارتش دوره ای تخصصی به نام دوره کد داریم(روز آخر آموزشی داخل امریه هاتون میبینید اگه دروه کد خورده باشید) .
کسی که دروه کد میخوره دوماه هم آموزشی اون دوره رو میبینه وباتوجه به اون تخصص خدمت میکنه. مثلا دوره کد توپ نحوه استفاده و نگه داری از پدافندهای ضدهوایی رو آموزش میبینید و کل خدمتتون موظف هستید که ازیک پایگاه پدافندی نگهبانی بدید .
دژبانی هم از انواع همین دروه کد هستش که بهش میگن دوره کد دژبانی. درمورد دژبانی چون نیاز به افراد سالم و تنومند هست خودشون میان و انتخاب میکنند و معمولا بصورت تصادفی و سیستمی دوره کد نمیزنند.
آقا ما که الان رفتیم و موها رو ریختیم پایین :n27: دیگه کچل شدیم رفت :n02: :n09: .
دوستان یه سوالی داشتم این ملاقات مردمی هنوز هست یا دیگه جمع شده؟؟؟
منم اصفهانیمنقل قول:
سلام به همه دوستان.
من اعزامم شده 1 آبان و افتادم باهنر کرمان نیروی انتظامی.
کسی هست اونجا افتاده باشه ؟
کسی نصیحتی چیزی نداره در مورد اون پادگان؟
راستی دوستان به نظرتون بعد از آموزشی با فوق لیسانس پست دفتری میدن یا میریم سر 4 راه و ... ؟
مرسی.
افتادم با هنر کرمان
پس فردا اعزامم
کاردانی
نقل قول:
توی سایت ها و انجمن ها به جواب بعضی از سوالات نمیشه رسید
این مورد رو چرا از خود نظام وظیفه نمیپرسید؟
تا یکی دو سال پیش که ملاقات برگزار میشد
اما شما تماس بگیرید تاریخش رو بپرسید
لفظ قلم من به صورت کامل به سوالت جواب دادم برای گرفتن معافیت پزشکی باید خودشون معاینت کنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر مدرک تحصیلی چه درجه ای تخصیص داده میشه؟
سپاه/ارتش/ناجا
درجه هارو کم کردننقل قول:
مخصوصا لیسانس را چون تعداد لیسانس ها خیلی خیلی خیلی زیاد شده
بعدش هر چی درجه سرباز زیادتر باشه حقوق بیشتری باید به سرباز بدن و به ضررشونه
دکترا= ستوان 1 میدن ***
فوق لیسانس= ستوان 2 و ستوان 3
لیسانس= گروهبان 1 و گروهبان 2
فوق دیپلم= گروهبان 2 و گروهبان 3
دیپلم= سرجوخه سرباز 1 سرباز 2
سیکل =سرباز 3
زیر سیکل و بی سواد= سرباز 0