مطمعآ باش هر انسانی اینقدر شعورش میرسه که در قبال کار صادقانه و لطف دیگران تشکر کنه پس مطمعآ باش کار صادقانه ای انجام نشده که تشکر نشده.نقل قول:
Printable View
مطمعآ باش هر انسانی اینقدر شعورش میرسه که در قبال کار صادقانه و لطف دیگران تشکر کنه پس مطمعآ باش کار صادقانه ای انجام نشده که تشکر نشده.نقل قول:
اگه بری قراردادتو بخونی درش دقیقا نوشته که سرویس شما به صورت share شده اس یعنی اینکه سرعتت می تونه تا یک دهم سرعت قرارداد کم بشه.
اول اینکه در قراردادمن همچین چیزی به هیچ عنوان ننوشته فقط تا میتونند خالی بندی کردن بعدشم شما فکر میکنی اگر روز اول به بنده میگفتند سرعت شما به اشتراک گذاشته میشه بنده احمق بودم که برم از این شرکت اشتراک بگیرم مطمعآ باشید در روز اول چیزی از اشتراک گذاشتن (Sher) گفته نشد.
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
اول اینکه در قراردادمن همچین چیزی به هیچ عنوان ننوشته فقط تا میتونند خالی بندی کردن بعدشم شما فکر میکنی اگر روز اول به بنده میگفتند سرعت شما به اشتراک گذاشته میشه بنده احمق بودم که برم از این شرکت اشتراک بگیرم مطمعآ باشید در روز اول چیزی از اشتراک گذاشتن (Sher) گفته نشد.نقل قول:
معمولآ برای مثال زدن یا از درصد استفاده میکنند یا از شمارش تعداد از اونجایی هم که من نمیدونم چند نفر ناراضی هستند ولی میدونم زیاد هستند چرا که در همین تاپیک بجز شما و 1 یا دو نفر دیگه همه ناراضی هستند شما هم که شدیدآ مشکوک میزنه اینه که برای درک بهتر شما و دیگر دوستان باید درصد رو مثال بزنمنقل قول:
به نظرت با عقل جور در میاد که سرویس 256 نامحدود رو با سرعت بیشتر از قرارداد بدن؟:31:
کسی هم نگفته بیشتر از حد قانونی بدن ولی به اندازه همون معمولی خودش بدن فکر کنم کافیه نه اینکه همیشه تو اشتراک باشه کاربر چه شب چه روز
پول سرویس 256 رو گرفتن نه 800 کیلوبیت رو!!!
بعدشم مگه الان اینترنت نداری؟خب داری دیگه!!!:31:
محدود یعنی اینکه بعد از تمام شدن حجمت نتونی به اینترنت وصل شی
محدودیت یعنی اینکه پول بدی ولی نتونی به اون اندازه ای که باید سرعتت باشه استفاده کنی محدودیت یعنی این
[/QUOTE]
اینو شما باید به این اقایی بگید که عشق بیوک میرزایی هست حتمآ میگه به نظر من خیلی هم خوبه از سرتم زیاده :31:نقل قول:
يادش بخير اون شب هايي كه ساعت 1 ميشد و ديگه صفحه هم لود نميشد :31: و اين ارزو رو داشتم كه كاش شبانه رايگان نداشتم :27:
اگر خيلي اعصابتون خرده مي ارزه كه يكي دو ماه الاف شيد و به زندگي شيرين بازگرديد :8:
مگه تو 10 صبح توقعی جز این سرعت میرهنقل قول:
شما گویا چون به نقل از امضا ات کمرنگ شدی خبر نداری که همه شرکت ها تو ساعات غیر رایگان تا ماکس سرعت رو میبرن بلکه گیگت زود تموم شه و بخری دوباره
تو شب این تست رو انجام بده اونوقت ملاک هست
اگرچه بعید میدونمسایت رو اصلا باز کنه:5:
این همه دوستام میان با منطق صحبت میکنند , بعد یه عکس و خداحافظ؟
تاپیک رو مثله دوستان با مباحث عملی بالا بیارید نه با عکس.
نقل قول:
چرا این بحث رو میپیچونی؟! اصلا من برمیگردم سر خونه اول! من نامحدود گرفتم 256 یا هر چیز دیگه. از اول تا آخرش همون رو به من بده! حالا چی میگی؟ یا هم از اول بگه این سرویس نامحدود! ما ، فقط میتونی مثلا اینقدر باهاش دانلود کنی و بعدش دیگه دایل آپ از این بهتر هست!!!
برای شمایی که زیاد دانلود نمیکنی یا نفرات کمی اونجا از اکانتت استفاده میکنن بله به نفع هست به ظاهر. ولی اگه آدم زیاد دانلود نداره مگه مغز خر خورده بره اکانت نامحدود یا اکانت با سرعت بالا بگیره؟!
یا شاید کسی نامحدود گرفته که ماهی 60 گیگ دانلود کنه!
چرا سرویسش رو گرفتیم؟ چون فکر میکردیم نامحدود هست! معنی کلمه نامحدود رو هم راحت میشه از تو فرهنگ دهخدا و ... پیدا کرد.فعلا که هر کی میاد شرکت با اینترنت کار میکنه میگه ما از صبانت پارس آنلاین یا هر جای دیگه داریم ولی خیلی بهتر از اینه!
دقیقا برعکس! شما ............... برعکس متوجه شدید. فکر کنم وظیفه شرکت و ارائه دهنده هست که سرعت و ... رو کنترل کنه و نه کاربر! همه ملت دارن از دانلود منیجر استفاده میکنن که سرعتشون بره بالاتر نه اینکه خودشون رو محدود کنن! و خیلی مسخره هست کسی بره نرم افزای استفاده کنه که سرعنش کم بشه!!!! شوخی جالبی بود :31: مرسی
این مزیته؟! حداقل اینجا که همه کاربرا ناراضی هستند. تو فرومهای دیگه هم بری ناراضی هستند تو آدمهای دور رو بر همه ناراضی هستند و تو کل کشور هم بری آمار بگیری 100% کسی نمیگه خدا خیرش بده سرعت ما رو وسط دوره کم کرد و چقدر هوای ما رو داره که ما نرم افزار نداشتیم! اونجا هم همه ناراضی هستند! پس عجب مزیتی که همه ناراضی هستند!!
اینم بگم که روز اول که مسول این کارا رفته بود اکانت ناحدود بگیره میخواستیم 6 ماهه بگیریم!!:2: خودشون گفتن بار اول فقط یک ماهه میدیم. و البته یارو در گوشی گفت چون اکثرا بعد از مدتی دوباره میان اکانت محدود میگیرن! دیگه خودشون هم میدونن چه مزخرفی تحویل مردم میدن.
احتیاجی به پشتیبانی هم نیست. به قول بچه ها اذیت میکنه و پورت رو آزاد نمیکنه؟ نکنه! ما 10 تا خط داریم میریم رو یک خط دیگه از حالا تقاضا میدیم. اینقدر پورتو آزاد نکنن تا جونشون در بیاد!
یک درسی که شرکتها باید بهش برسن اینه که همیشه ضد تبلیغ اثرش خیلی بیشتر از تبلیغ هست! من اگه از شاتل راضی باشم و به دوستان بگم ، تازه ممکنه برن بگیرن و ممکن هم هست نرن بگیرن. خوشبینانش میشه 50- 50 . ولی اگه از شرکتی کلا بد بگم ، حالا به احتمال نزدیک به 100% طرف دیکه نمیره از اونجا بگیره. مگه اینکه مجبور باشه.
اینم یه تست از سرویس ما!
اکو 512:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت دوستان عرض کنم من تو این 2 سالو نیمی که از شاتل سرویس دارم هیچکدوم از مشکلاتی رو که با پیگیری تاپیک فهمیدم شماها دارید ندارم!
فقط 4ماه پیش یه چند شب محدود شدم!
همچنان سرعت دانلود شبانه من 240-260کیلوبایته!مثل سرعت روزانه!
واسه خودمم خیلی عجیبه!
در ضمن من اصفهان هستم-مرکز مخابراتی شهید چمران!
متاسفانه اعمال بعضی از دوستان در این تاپیک بیشتر در جهت عقده گشایی و بدگویی بی مورد از شاتل هست تا کمک به دیگران.و برای رسیدن به این هدف از انواع روش ها-از جمله تهمت،توهین و...-استفاده می کنند.نقل قول:
امیدوارم روزی رو ببینم که دوستان از جمله شما با واقعیت کنار بیان و بتونند نظر مخالفشون رو بشنون
طبق تجربه افرادی که شکایت می کنند یا با پشتیبان ها کلکل می کنند به صورت دستی محدود می شن.شما از این افراد نیستی احیانا؟:31:نقل قول:
بچه ها من چشمام ضغیف شده 2 mb رو 0.49 mb می بینم یا شاتل دزد شده>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن...باور کن.... این جمله برای ایران فعلی صادق نیست.نقل قول:
مطمعآ باش هر انسانی اینقدر شعورش میرسه که در قبال کار صادقانه و لطف دیگران تشکر کنه پس مطمعآ باش کار صادقانه ای انجام نشده که تشکر نشده.
می شه شما یه لطفی کنی و عکس قراردادت رو بدی؟نقل قول:
اول اینکه در قراردادمن همچین چیزی به هیچ عنوان ننوشته فقط تا میتونند خالی بندی کردن بعدشم شما فکر میکنی اگر روز اول به بنده میگفتند سرعت شما به اشتراک گذاشته میشه بنده احمق بودم که برم از این شرکت اشتراک بگیرم مطمعآ باشید در روز اول چیزی از اشتراک گذاشتن (Sher) گفته نشد.
نکنه اصلا بهت قراردادی ندادند و جایی رو امضا نکردی؟
عزیز من افرادی که راضی هستند اصولا دلیلی نداره بیاند شلوغ پلوغ بی خودی بکنند که!:31:نقل قول:
معمولآ برای مثال زدن یا از درصد استفاده میکنند یا از شمارش تعداد از اونجایی هم که من نمیدونم چند نفر ناراضی هستند ولی میدونم زیاد هستند چرا که در همین تاپیک بجز شما و 1 یا دو نفر دیگه همه ناراضی هستند شما هم که شدیدآ مشکوک میزنه اینه که برای درک بهتر شما و دیگر دوستان باید درصد رو مثال بزنم
به نظرت با عقل جور در میاد که سرویس 256 نامحدود رو با سرعت بیشتر از قرارداد بدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هم نگفته بیشتر از حد قانونی بدن ولی به اندازه همون معمولی خودش بدن فکر کنم کافیه نه اینکه همیشه تو اشتراک باشه کاربر چه شب چه روز
پول سرویس 256 رو گرفتن نه 800 کیلوبیت رو!!!
بعدشم مگه الان اینترنت نداری؟خب داری دیگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدود یعنی اینکه بعد از تمام شدن حجمت نتونی به اینترنت وصل شی
محدودیت یعنی اینکه پول بدی ولی نتونی به اون اندازه ای که باید سرعتت باشه استفاده کنی محدودیت یعنی این
شما جمعیت ناراضی رو حساب کن توی این تاپیک 10-12 نفر بیشتر نیستند:46:
اون زمان هم کلا 50 نفر از یه فروم800000 نفره از شاتل شکایت کردند:46:
سرعت سرویس های 256 نامحدود شاتل 100 کیلوبایته برادر من:31:
خودم دارم دیگه!برای همینه که میگم I love you shatel
پول 256 رو گرفتن ولی 800 کیلوبیت می دن.حسنش چیه؟کسی که 14-16 گیگ در ماه دانلود داشته باشه با سرعت بالا و قیمت مناسب به کارش می رسه.
کسی هم که دانلود بالا و 24 ساعته می خواد dedicated باید بگیره.
اگه نخواد بگیره هم سرعتشو بعد از 15 گیگ دانلود محدود می کنند(اعدادی که گفتم دقیق نیستند)
طبق تعریف شما پس نامحدود می شه زمانی که طی بازه ی زمانیت بتونی وصل شی دیگه!
شاتل طرز کارش اینطوری هست که سرعت نامحدودش بالاتر از قرارداد هست بعد از یه مدت دانلود سرعت قرارداد اول نصف و بعدا کمتر از نصف می شه
کسی که بخواد 24 ساعت دانلود کنه باید بره dedicated بگیرهنقل قول:
چرا این بحث رو میپیچونی؟! اصلا من برمیگردم سر خونه اول! من نامحدود گرفتم 256 یا هر چیز دیگه. از اول تا آخرش همون رو به من بده! حالا چی میگی؟ یا هم از اول بگه این سرویس نامحدود! ما ، فقط میتونی مثلا اینقدر باهاش دانلود کنی و بعدش دیگه دایل آپ از این بهتر هست!!!
برای شمایی که زیاد دانلود نمیکنی یا نفرات کمی اونجا از اکانتت استفاده میکنن بله به نفع هست به ظاهر. ولی اگه آدم زیاد دانلود نداره مگه مغز خر خورده بره اکانت نامحدود یا اکانت با سرعت بالا بگیره؟!
یا شاید کسی نامحدود گرفته که ماهی 60 گیگ دانلود کنه!
شاتل از قبل گفته که سرویس های ART تحت FUP هستند.
کمکاری از شماست که این اطلاعاتو نداشته اینترنت گرفتی
والا منم نمی دونم جریان چیه ،بزور 512 دادن . پورت روو 4 مگ بسته شده .نقل قول:
تو پنلش اولیه رو زده 16 گیگ . شبانه هم تا 4-5 گیگ میگیره {پشتیبانی نداره - تو شب قطعی هم داره } .
شبیه هر چی هست الا سرویس مخابراتی که ما شنیدیم ، چون CRA نامحدود هست ، ولی این محدود هست.
باز من راضیم به خدا