رضا جان ممنون بابت همه چیز! الان بهترین اپراتور ( که فعال باشه ) از نظر پوشش LTE در شیراز چیه؟ راستی USIM همراه اول رو هم تهران نداد این همه راه.....
Printable View
رضا جان ممنون بابت همه چیز! الان بهترین اپراتور ( که فعال باشه ) از نظر پوشش LTE در شیراز چیه؟ راستی USIM همراه اول رو هم تهران نداد این همه راه.....
ماژول تهیه شده ولی پیمانکار نیست تا عوض کند. از همکاران همراه اول میپرسم جواب میدهم.نقل قول:
صدرصد همراه اول. چرا از شیراز نتونستید پیدا کنید.نقل قول:
همراه اول 7 سایت و رایتل 3 سایت.نقل قول:
پس در اولویت هست برای تعویض؟زمانش مشخص نیست؟نقل قول:
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
تا مرداد شاید هم زودتر. پیمانکار در گلستان است.نقل قول:
رضای عزیز همراه اول یه فروشگاه ( که به نظر میرسه مرکزی هم باشه ) توی میدان قائم داره. جواب تلفن رو که کلا نمیده اما حضوری رفتم میگه سیم کارت 4G داریم اما USIM نه. اخه به همچین افرادی چی میشه گفت.نقل قول:
دفتر اصلی همراه اول هم زنگ زدم میگه نداریم. جایه دیگه مد نظرتون هست؟
پاوه شهر مردانگی و رشادت در انتظار تغییری یزرگ.
خوب همون 4g را میگرفتید تا اون هم خوشحال بشود. درسته تحصیلات مرتبط ندارند. حق با شما است.نقل قول:
به نظرتون پهنای باند کشور حداقل برای تری جی جوابگو و اطلاعاتی در مورد مصرف اینترنت هر یک از اپراتور ها میشه بدید
Sent from my Vsun H9 using Tapatalk
ممنونم رضا جان.نقل قول:
ایده ای درباره USIM ندارید؟ ( من خیلی مزاحم میشم میدونم! )
چون شما میفرمایید که هست، اما من گشتم نبود حتما من جای اشتباه میرم !
آقا رضا این سوال جا افتاد . لطفا پاسخ بدید متشکر .
نقل قول:
سلام آقا رضا
راستش اوضاع 3G همراه اول تو قائم شهر چندان جالب نیست. با اینکه فاصله ی خونه تا دکل حدود 1 کیلومتره و میتونم دکل رو ببینم ولی پوشش خوبی نداره و فقط محدوده ی کوچکی در اطراف خودش رو پوشش کامل میده و 80 درصد مواقع من سیگنال 2G دارم. برنامه ای برای تقویت سیگنال یا تکمیل پوشش تو قائم شهر ندارن؟
اقا رضا خبرهای خوبی برای بندرعباس طرفای سه راه جهان بار و سورو ندارید؟
سلام آقا رضا ممنون از خبرایی که برامون آووردید..
عذر میخوام این 18 سایتی که فرمودید توی اصفهان آماده شده خیابان مدرس قدیم هم جزوش هست؟
الان چند روزه توی مدرس قدیم یه سایت تجهیز شده البته من جای دکل ها رو نمیدونم ولی چند روزه که توی حیاط خونه گوشی با انتن پر میره رو شبکه 3G ، اما داخل خونه روی 2G هست و گاهی اوقات با یک خط یا دو خط آنتن میره رو 3G ، مشکلی که هست اینه که داخل خونه روی همون شبکه 2G هم آنتن دهی ضعیفه و معمولا چندین بار تو طول یک تماس مکالمه قطع میشه میخوام ببینم آیا این سایت هایی که قراره وارد مدار بشه شامل مدرس قدیم هم میشه و اینکه این ضعف پوشش با وارد مدار شدن این سایت ها برطرف میشه؟ یعنی امکانش هست که داخل خونه پوشش مناسب 3G داشته باشیم؟
بازم ممنون از شما..
نقل قول:
نوشته شده توسط HardwareMaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برار تست نسل چهار گذاشتی یا نسل سه.هتل کادوس زمانی که نسل چهار داشت افتتاح میشد من اونجا بودم آنتن و سرعت خوب بود با گوشی بچه ها تست گرفتم.میشه برام اون اسپید تست هارو که گرفتی بفرستی تو پیام خصوصینقل قول:
سلام آقا رضا عزیز خسته نباشید قرار بود مشکل نسل سه همراه اول در پل جانبازان رشت و کوچه نوبهار حل بشه.ولی بازم متاسفانه تک آنتن هست.ایرانسل هم مشکل آنتن دهی دارم تو نسل چهار تو پل جانبازان و کوچه نوبهار.قرار بود سایت پل جانباران کوچه رزاقی به نسل چهار ارتقاء پیدا کنه اما تغییری نکرد
بچه محل های من به من میگن تو میتونی مشکل رو حل کنی.فک میکنن من مدیر شبکه هستم تو اینجور کارا هستم
روم به دیوار اینم تست تری جی ایرانسل منظریه نزدیک هتل کادوس جنب بانک ایران زمیننقل قول:
البته قول دادن مشکلو بررسی کنن
افتضاح سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا به من نمیده آخه گیر اینجور هدیه ها هستم شانس داری دیگه دوست عزیز
روم به دیوار اینم تست تری جی ایرانسل منظریه نزدیک هتل کادوس جنب بانک ایران زمیننقل قول:
البته قول دادن مشکلو بررسی کنن
افتضاح سرور تهران
چرا عکس ها باز نمیشه برارنقل قول:
سلام اقا رضا . الان یه هفتس 4g قطع شده . میشه لطفا پیگیری کنید
ادرس رشت علی اباد پارک کسمایی
سلام دوستان سرعت دانلودتون چنده با 3جی؟من نزدیک آنتنم ولی سرعتم 60 70 تا بیشتر نیست!
دوست عزیز این مشکل شما نیست مشکل همه هستش . قولشون هم به درد عمشون می خوره. می خواهی اعصاب آروم باشه بهش به دید اینترنت نگاه نکننقل قول:
--------
-------
برار نسل چهار استفاده میکنی گوشیت چیه فول آنتن هستنقل قول:
سلام اقا رضا چند روز انتن دهی پارلاق نداریم انتن جدید امروزداشتن کارمیکردن جهت ماکرو ویو رو تغییر دادن به طرف پارک انا یه چند دقیقه انتن امد رفت انم 3ج یا خالیH افتاد ولی H+ نبود کی راه اندازی کامل میشه و 4 جی کی فعال میشه؟؟
خودتون میایی برای نصب یا نه
ممنون
اقا رضا اینم وضعیت 3g شهر دورود بعد از 10 ماهنقل قول:
ای کاش مسئولین ایرانسل هم می فهمیدند و روی 10 مگ لاک می کردن
ظاهرا همراه اول واقعا آلفا پلاسش رو روی 8 مگ ، محدود کرده
تست 0247 دقیقه همراه اول
درود
من اگه بسته 3 ماهه داشته باشم و حجمش 1 ماهه تمام بشه
میتونم دوباره همین بسته رو سفارش بدم ؟ یا سفارش جدید بعد از تمام
شدن تاریخ انقضا بسته قبلی شروع میشه ؟
یکدنیا تشکر
کمبود پهنای باند داره بیداد میکنه !! والا مخابرات ما هم داره سرعت ها رو هی کمتر و کمتر میکنه
سرعت 5-6 مگیم شده 2 مگ !!
ایرانسل و بقیه شرکت ها هم مستثنی نیستن !! خوب پهنای باند نباشه سرعت ها رو باید محدود کنن تا اختلال به وجود نیاد :n31:
می تونید بسته جدید بزنید و از همون موقع فعال میشه نه اینکه رزرو بشه :n08:نقل قول:
در مدت مشترک بین بسته قبلی و جدید از قبلی کم می کنه تا تموم بشه بعد ار بسته جدیدتون کم می کنه:n01:
و سه ماهش ار همون موقع فعال سازی شروع میشه نه اینکه با مدت قبلی جمع بشه:n41:
ایرانسل یا همراه اول.دقیقا من این سرعت رو تو نسل دوم داشتم تو تاپیک همراه اول سر بزنید مشاهده میکنیدنقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوسنان کسی میدونی چطوری میشه 2 گیگ اینترنت هدیه که همراهم سیم کارت مودم ایرانسل هست رو فعال کنیم ؟؟
مودم خریداری شده هم E8231 هست
سیم کارتشم امروز فعال کردیم
ممنونم اگه جواب بدید
امروز 4G رو تست زدم سرعتش رسیده بود به 1.5 مگابیت
3G هم حداکثر 512کیلوبیت سرعت میداد
این واحد شبکه ایرانسل چیزی سرشون نمیشه! هر سری میگن شبکه رو بهبود دادیم.اما بدترش میکنن |:
سلامنقل قول:
دو گیگ اینترنت هدیه کمتر از هفت روز خودش فعال میشه
سلام
آقا رضا نیومدن؟
آقا رضا کمککککککک این منطقه ما سرعت اکثرا داغونه 3 جی دانلودش حدود 30 کیلوئه قطع و وصل میکنی میشه 1 مگ گاهی ام خودش چند بار قطع و وصل میشه
4 جی هم که نداره ایرانسلم میگه مشکل نداره اونجا در صورتی که داره میشه یه نظری بدید؟
کرج--محمد شهر--بلوار دشت بهشت--12 متری محمد شهر
4G ایرانسل سرور داخلی - منطقه 22 تهران شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده.. همین الان با مودم USB E3372 که امروز از نمایندگی گرفتم و آنلاکش کردمو سیمکارتای بقیه اوپراتور ها هم روش کار میکنه :n02: :
سرور خارجی افتضاح بود تست نگرفت :|
محتوای مخفی: صفحه مودم
تست همراه اول هم تاپیک خودش گذاشتم.