اقا فرشاد رسیدن بخیر کم پیدایی دادش. قرار بود یک نیم نگاهی بما بندازی این سرعت دانلود مال رو ببری بالا
Printable View
اقا فرشاد رسیدن بخیر کم پیدایی دادش. قرار بود یک نیم نگاهی بما بندازی این سرعت دانلود مال رو ببری بالا
داداش وب گردی کنی توی روز همینه! هر روز باید شارژ بخری. من خودم یه ماهه 10 مگ 8گیگ دارم و هنوز تمام نشده ترافیکم چون مدیریتش میکنمنقل قول:
Sent from my GT-I9300
اگر وب گردی می کردم زورم نمی یومد
کاری نمی کنم و انقد کم می شه
برنامه های پهانای بایند از دیشب تا حالا 200 مگ زده اما ازم 800 مگ کم شده
بله مطمئن . فقط البته خودم خریدم کس دیگه نمیشناسم . سرعت 50 کیلوبایت دانلود .نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
سرعتت چنده؟چه سرویسی؟
وایرلس رو اگه داری چک کن !نقل قول:
به نظرم اگه گوشی خوبی داری که کاراتو باهاش انجام بدی همین کارو بکن و lan کاممیوتر رو disable کن که کامل ارتباط مودم باهاش قطع شه.
کاراتو با موبایلت انجام بده . پیشنهاد من اینه
Sent from my GT-I9300
دوستان یه مسیج برام اومد از تنظیم مقررات نوشت شکایت شما مردود شده ارسال درخواست تجدید نظر تا 3روز امکان پذیر است رفتم تو سایت شماره پیگیری رو زدم پایین نوشته درخواست تجدید نظر اول الان اگه اینو بزنم چی میشه؟من از شکایتم منصرف شدم میخوام کنسل بشه این گزینه رو بزنم یا نه؟
سرویسم 2مگه. سرعت دانلود تا 230میرسه.نقل قول:
تنها یک راه و اون هم بالا بردن دان استریمه(رو3مگ) که در اونصورت تا 250هم میره فرقش 20-30کیلوبایته ولی اگه خیلی بالا ببندن تا 350هم میره ولی بدلیل محدودیت از اکانتینگ رو 350کیلوبایت نمیمونه همیشهنقل قول:
دیروز زنگ زدم پشتیبانی از اهواز خونمون زنگ زدم بعد بهش گفتم سرعت دانلودم پایینه گفت واسه همین شماره گفتم نه شماره رو دادم مال ابادان بود بعد گفت چطوری اهواز از یوزر ابادان استفاده میکنی!! منم الکی گفتم خود شرکت روزهای اول گفت با یوزرتون توی تمام استان میتونید استفاده کنید. بعدم گفت بهرحال سرعت دانلودتون درسته باید همین باشه.نقل قول:
بیخیالش شو خودش کنسل میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
فرشاد چرا از شکایتت منصرف شدی ؟
مربوط به خیلی وقت پیش میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
قرار نیست ما وارد پارتک بشیم؟
یعنی نشدین هنوز ؟؟؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
با اين پارتاك حال كردم از اينكه هي 1500 تومن كرايه بدم برم نمايندگي شارژ كنم نجاتم داد دمش گرم!
3 ماه بود سرويسم تموم شده بود يكماه با ديال آپ اومدم(نتيجه : قبض 16000 تومني تلفن:n02:)
دو ماه بعد هم همراه اول يكماهه 2.5 گيگ ماهي 10 تومن! سرعت حداكثر 20kb (بدك نبود! كار راه انداز!)
امروز هم دل زدم به دريا يه مگ 5 گيگ گرفتم ببينم چطوره. به سايت بانك وصل نميشد براي پرداخت خودشون شارژ رايگان يكروزه براي اين كار در نظر گرفته بودن! گفت رزرو شده گفتم بذار باشه واسه فردا فعلا اين 100 مگ رو بزنيم به بدن:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مخابرات( تو روحت:n08:)
وقتی شارژ میکنی میتونی یه دکمه بزنی همون موقع فعال میشه!!! دیگه توی رزرو نمیره!...میبینی مخابرات چقدر پیشرفت کرده! :n02: خدا چی خلق کرده،آدم هنگ میکنه از این همه پیشرفت!! :n08:
سامی اگر یوزر پس همون یوزر پس ibs هست نه هرچی می زنم وارد نمی شه
یکی به من بگه رابطه ی سرعت بالا با حجم خوری چیه ؟ که مثلا میگن اگه 10 مگ بگیری زودتر حجمت تمام میشه این چه ربطی به سرعت داره ؟ مثلا همین سایت اگه 2 مگ حجمش باشه تا لود بشه چه فرقی میکنه تو 1 ثانیه لود شه یا تو 10 ثانیه ؟ مگه هر چی زودتر لود بشه ترافیک بیشتری مصرف میکنه ؟ یکی اینو برام باز کنه چون مدتیه ذهنم رو درگیر کرده:n13:
خب وقتی شما مثلا قبلاً توی 5 دقیقه یه تعدادی page باز میکردی، سرعتت که بره بالا توی اون 5 دقیقه page های بیشتری باز میکنی.نقل قول:
یعنی مثلا 3 دقیقه از 5 دقیقه صرفه جویی میشه برای اون تعداد page های اول، ولی آیا شما توی این 3 دقیقه بیکار میمونی؟ مسلماً میری بقیه کاراتو میکنی.
براي من و بعضي دوستان حروف انگليسي قبلش داشت حذف كرديم وارد شد، مثلا با cn شروع ميشد كه براي پارتاك با كد شهر شروع ميشه.نقل قول:
من فكر كنم در اصل همينه كه شما مي گي فرقي نداره ولي تجربه خودم اينه وقتي سرعت بالا دارم يه سري از موارد توي سايتها خودكار لود ميشه مثلا يه آهنگ كه تا بياي جلوش رو بگيري لود شده رفته!نقل قول:
البته دليل اصلي رو جو رواني قضيه مي دونم! وقتي سرويس پرسرعت دارم تند و تند صفحه باز مي كنم و نخونده مي بندم. هم اينكه كليپ ها و ويدئو هاي آنلاين رو هم پخش مي كنم. در صورتي كه سرعت پايين باشه يه ذره اولش لود ميشه ميگم ولش كن مي بندمش:n02:
حالا اگه دوستان ميگن حجم خوري داره مخابرات كه بحث ديگه است!
رفقا کسی میتونه با توجه به مشخصات مودم فاصله از مرکز مخابراتی رو بگه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامحدود کجایی که یادت بخیر:n06:
خدا لعنتشون کنه واسه چی ور داشتنش :(:(:(:(:(نقل قول:
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
اوج تحقیر و خفت دادن به یک کاربر اینترنت در سال 2014 !!!! منتظر ماندن تا ساعت 2 نصفه شب برای یک دانلود .... :n21::n21::n21: نسل سوخته ... :n03::n03::n27::n27:
واسه جنبه طنز قضیه! :n02: نبود زیر ساخت های مناسب! :n13: اینا همش تقصیر انگلیسه! :n02:نقل قول:
شبانه که بهتره هم سیستم کمتر روشن میمونه هم سرعتش بهتره من که اصلا سرعت 60کیلوبایتو نمیتونم تحمل کنم :n21:
البته شارژ خوری های مخابرات هم نباید فراموش بشه
شما موفق شدی با پشتیبانی صحبت کنی؟دان استریمو بالا بردن؟نقل قول:
حالا دانلود و میشه زمانبندی کرد....با این حجم خوری که با سرعت مثلا 2مگ هست...وب گردی هم باید بزاری 2 به بعد...من ماه پیش 32تومن جدا حجم خریدم فقط!!!! جواب کارشناسی بیاد تخلیه کردم رفته :n02:نقل قول:
بله بیش از 4 بار زنگ زدم یک بار گفتن سیستم خرابه ( دروغ ) - یک بار گفتن 1 ساعت دیگه انجام میدم ( بازم دروغ ) ولی فقط همین طور دست به سر کردن و هیچ ... هیچی بیشتر از حقم نمیخوام ولی نمیدن بهم :n03: :41:نقل قول:
آره ماناماد پشتیبانیش بدرد نمیخوره به قسمت فروشش بگو 2نفر داره اگه شانست باشن میتونن دان استریمو بالا ببره یادت نره مودم هم باید روشن باشه که بتونن دان استریم رو تغییر بدننقل قول:
چند سالی که ضحی بودم هر وقت زنگ میزدم برای پهنای باند مودم خاموش بود ولی بازم انجام میدادن . هر چند اینا انجام نمیدن وگرنه اگر بهونه مودم باشه مودم رو هم روشن میکنم ولی مشکل اینجاست نمیخوان انجام بدن ... :n28:نقل قول:
با شانس کاری کی راه افتاده که من دومیش باشم ... هیییییییییییییییییییییی :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید نوشته up to5 یعنی حداکثر 5مگ یعنی اگر کمتر شد طبیعیه و حق اعتراض ندارید:n19:
دوستانی که اهواز هستید وارد پارتک شدید؟
فرشاد ت پارتکی؟
بله پارتاک هستم ولی کار نمیکنه برای من فقط وارد اکانت میشه دیگه سرویسا نمیان که بخوام تمدید کنم یا ترافیک بخرمنقل قول:
تو پارتاک من یوزر پس ای بی اس ام رو که فقط عدد هست می زنم وارد نمی شه
611*****
با سلام خدمت شمانقل قول:
شما چکار کردید که سرعت دانلودتون اینقدر رفته بالا؟!
با سلام خدمت دوستان
من قبلا 256 مخابرات داشتم سرعت دانلود 100 میدید به نظرتون الان هم برم مخابرات بگیرم 256 همین سرعت رو میده یا شانسی بوده؟
آیا مخابرات مثله قبلا پکن لاس داره؟!! چون من بعد از اینکه سرویسهای نامحدود رو برداشت رفتم شاتل راضیم ولی دیگه از ساعت 11 شب به بعد نمیشه با نت شاتل آبادان کار کرد پکت لای میشه 70:| ولی سرعت دانلود فیکس 100 در کل ساعات رو و اینترنتم نامحدود 128 شاتل
الان پینگ مخابرات تو گیم آنلاین سرورهای ایرانی چنده چون من mw2 بازی میکنم؟!
دوستان محض اطلاع همه دوستان مخابرات دوباره سرویسهای نامحدود خودشو فعال کرده به این سایت برید و تعرفه های جدید رو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا قیمت سرویسهای نامحدود مخابرات استان خوزستان ماشاء الله 2 برابر شده ولی بقیه استانها سرویسهای نامحدودشون همون قیمت قبله واقعا عجیبه!!!!
واقعا مردم خوزستان مظلومن